Hejsan

Ja jag vet, är väldigt seg just nu när det gäller bloggen. mEN SÅ FÅR DET FAKTISKT VARA. hehe Jaja nu gör jga inte alls så mkt. Har vart inne i stan och skaffat min internetdosa med m.m. Fast resterande saker kommer på posten. Så det är ju bara att vänta på det då.

Fick en sak utav älskling igår också :D Skit glad blev jag. Kommer bild på det senare. :D Men nu ska jag faktiskt ut och gå lite med valpen å sedan måste jag mocka stallet. Väldigt tråkigt men det är ju ett måste. hehe. Så ni får ha det underbart så länge.

PUSSPUSS

Lördag

Hejsan, tänkte bara slänga in en liten Nyhet.



En ny familjemedlem, Helt underbar är hon och är så otroligt söt <3

Torsdag

Hejsan, inte så mkt gjort idag heller. Tog lugnt på förmiddagen ´vilket blev på altanen. Solade å drack massa gott isvatten :D Sedan kom syster Alexandra hem till oss. Sedan skulle hon hem men då ville inte Nathalie hem å jag kom på förslaget att hon kunde vara med mig hela dagen. Som verkligen blev en heldag. :D Vi kollade på barnpogram, tog 4-hjulingen till sjön och bada sedan hem för att kolla lite barnpogram igen för att sedan dra till överby och kolla runt i massa affärer vilket Nathalie älskade. :D  Hon fick även ett par Hello Kitty skor (rosa) och ett rosa diadem :D Hon vra så gad å hon hade ju skött sig hela dagen så varför inte :P, haha. Sedan blidde det donkan. Inte för att vi skulle ha ätit där men vi han inte äta inne på överby då det skulle stängas. Men men sedan bar det hem för att lämna av Nathalie  hos sina föräldrar. Hon ska nog sova här i helgen :D Vilket kan bli kul tycker jag. Men men nu ska jga faktiskt sova. Är jätte trött. hehe.


Mina nya snygga Höst skor :D


PUSSPUSS

Onsdag

Hejsan hejsan, har inte så mkt att göra just nu. Har vart på torp en snabbis imorse innan vi skulle köra på båda ina systrar. Mne men jaja. Köpte mig ett par skor på DinSko. Ett par jag har tänkt ska hålla hela hösten å dom var riktigt goa. :D Sedan köpte jag nagellack och sedan rakhylvar samt lödder till det. Hur det nu stavas vette fan så aa. haha.
 
Skall nu ta det lite lugnt å sedan städa lite här hemma vilket behövs :P Ska även komma på nått att ha på mig ikväll då jag å en kompis funderar på att gå ut på krogen å mysa. :P haha Jaja ha det så länge. 

 

Skorna jag köpte, ser dock lite klumpiga ut på bilden. Men dom är hur sköna som helst och ser väldigt små ut på fötterna.   Kostade 349 kr. Inte alls dyrt. Då jag brukar fastna för dyra men hitta dessa å var glad för det :D



Och detta köpte jag då. :D Men men skulle köpt lite kläder också men det får bli imorgon tror jag. Då dte blev lite stressigt idag.


PUSSPUSS

Vallåkra 2009



Låter bilderna tala lite för sig själva. Orkar inte blogga just nu så aa. Tog tyvärr inte så mkt bilder iår.

PUSSPUSS

Vallåkra 09

Japp igår kväll var man hemma igen, grymt kul hade jag men  saknade en viss Sara J. Men men tar igen det nästa år :D haha. jaja Grymt mkt drickande blev det å massa skratt och mkt lera. hehe. Jaja tänkte lägga in lite bilder senare. Jag är bara sååå trött att jag inte orkar skriva just nu :P hehe. Så ha det underbart så länge.

PUSSPUSS

:D

Hej, jo sofia jag svarar på din kommentar här :P hoppas du läser. Jo själva headern fixar jag ju med egan bilder och sånt på laptopen. Men sedan får man ju klistra in med från att man har lagt in bilden på sin blogg m.m. Jobbigt att förklara men lätt att fixa :D Jaja nu fick du reda på det iaf.

Jo Nathalie. Tänkte att du å jag kunde planera ngn träning fram över hos caroline. Vore kul :D Inte så ofta men ngn gång då och då. Vore super kul och bra .


PUSSPUSS

1 vecka & 4 dagar sen

Ja det var det sen jag skrev mitt senaste inlägg :D Hehe. Har förstås inte gjort så mkt. I tisdags som var åkte jag ju iväg på hopptränings läger med Julius. Hur roligt som helst var det. Älskade alla grymma träningar vi hade och julius skötte sig utmärkt. Han lärde sig nog grymt mkt under de tre dagar vi var där. Verkligen nöjd är jag och hoppas det kan bli fler gånger. Jo och en sak måste jag ju berätta och dte är så att när vi var där kelade jag jätte mkt med en chihuahua. Så nu är jag helt fast i att skaffa mig en egen. Har letat grymt mkt men har inte riktigt hittat ngn än då jag vill ha en för ett rimligt pris. Men det kommer nog. Jaja Julius fick stå två dagar efter att vi kom i torsdag. Då det tog väldigt mkt på han. Men men nu har jag fått mkt tips av caroline hur jag ska komma lite framåt med han å vad jag ska träna på m.m. Så det är bara att köra på :D Mkt på schemat nu å även lite tävlingar :D

Jo vi har även fått sålt våran hästtransport. Bra d. Vi ska ju skaffa en ny men inte på ett tag tror jag. Vi tänkte vänta till skandinavium så man kan gå där och titta och höra med alla olika. Känns så mkt bättre att göra så. Men vi får se. Vi har tänkt att hyra hästtransport så länge just då vi behöver det. Men allt fixar sig som sagt.

Nu ska jag dra mig. Tänkte städa upp lite här inne hos mig. Då det börjar se lite stökigt ut. TYvärr. hehe.


Bild ifrån när jag hoppar sista dagen på träningsdlägret

PUSSPUSS ha det underbart allisammans

RSS 2.0