Är med och tävlar hos

http://trz.blogg.se/2012/march/tavlingsdags.html

Hon som driver bloggen är en ung mamma till sin dotter Amy :-) super duper söt! Kika gärna in där :)


Lördag ;-)

Fan vad jag märkt att jag skriver fel hela tiden! Typ som inlägget innan!

"äntligen är den på" jag menar ju alltså dom! Men jaja! :)


Idag är älskling ledig :-) än så länge har vi tagit d lugnt! Mest är det Emilia man får roa :) byta blöja, ge mat, ge lite annan skit för hennes mage å sedan blire lek :)

Ska snart åka ner till stallet , tänkte få det gjort nu på förmiddagen så jag å min familj kan hitta på ngt annat sen :-)

Nää nu ska vi röra på fläsket å få ngt gjort! PUSSPUSS


Äntligen är den på :-)

Igår så kom älskling hem me bilen efter ha vart inne i Uddevalla en stund! Å då satt de nya fälgarna på :-)

Tänk att en bil blir så mkt fräschare med sommar däck & fälgar :-) detta året blev det 20" enkelt å stilrent! :-) hoppas dom funkar att ha när vi ska dra husvagn bara! Haha!

Här är våran pärla <3


Liljekonvalj är vad jag menar :-)

...


Ljuvligt

Det är precis vad detta doft ljus jag köpte förut likar! Liljor, d finns verkligen inget bättre! :-)

Detta ljus heter village candle! Väldig kopia av yankee candle och har samma pris klass :-) dom har nyligen börjat säljas i skandinavium :-) då dom har funnits i USA ett bra tag! Dom är iaf super :)


Äntligen helg :)

Fast jag är förstås ledig varje dag från jobb :-) underbart att vara mamma ledig :-)

Men d bästa med att helgen är här är att hjärtat brukar sluta lite tidigare :-) å imorn är han ledig! :-) fast söndag ska han jobba lite!

Har marinerat en fläskfilé så den är go till kvällen :-) underbart gott med grillat! Vad som händer ikväll vet jag inte än! Mys med älsklingen iaf :-)

Nä nu har sessan fått i sig sin välling så nu blire att sova middag för hennes skull!

Senare ikväll ska mannen min hämta lite grejer :-) Visar ikväll :-) längtar som fan !!! Hehe

Puss haj!


Många läsare :-)

Läsare bara ökar här på bloggen! :) inte illa d! Så ni som är nya, hej hej! :-)


Igår eftermiddag började Emilia va sig själv igen :-) äntligen! Inget ont i magen Lr så! Hon kunde liksom bara ligga där på soffan å kolla på tv helt avslappnat vilket hon inte kunnat på flera dagar! Inatt har hon även sovit hur bra som helst :) då hon igår natt grinade i sömnen en gång i timmen!

Så jag var ganska mör i kroppen igår då jag aldrig är uppe på natten annars :) haha!

Jaja, d va superfint väder vid 7 imorse å nu när man kollar ut börjar d komma fler moln! Tråkigt de där!

Tror iaf att d blir öppna förskolan idag, sedan stallet kan jag tänka mig :-)

Kanske lite mer Update senare ;) PUSSPUSS


Kristallhjärtat

Här är kristallhjärtat vi beställde :-) vi är super nöjda! Kommer stå fint här hemma :-)

Älskar dig min lilla tös <3


Sol å massa mys :-)

Just händer d inte mkt! Jag & Emilia ligger och myser i sängen! D är d bästa på morgonen :-)

Emilia har sovit väldigt dåligt inatt, vet inte varför men funderar på om det är magen som ställer till det! Då hon har lite problem med den!

Igår fick jag dratt ner till Apoteket och lactuflos (stavning?) och ett annat slags laxeringsmedel! Efter att ha pratat med en på bvc så skulle jag fixa detta fort! Även köpa massa katrinplommon och päronpure!

Dom som vill veta så har Emilia de senaste dagarna haft väldigt ont i magen efter att hon börja med välling! Så när hon har försökt att bajsa så har hon grinat å skrikigt för att d gör så ont när hon försöker! Ibland kom d inget alls å då har hon blivit allmänt grinig och haft väldigt ont! Har verkligen testat allt men nu skulle jag testa d jag köpt på Apoteket också! Så hoppas d hjälper lite iaf! Än så länge har inget hänt!

Men Jaja, nog om d! Senare ska vi dra oss ner till stallet efter d å lite mys med de andra barnen så blire hemåt i tid!

Nää nu ska jag mysa med mitt lilla hjärta <3


Vår jackor :)


Måndag :)

Har längtat till denna dagen :-) mest för att vi skulle ner till fotografen och bestämma oss för lite bilder :-)

D va verkligen hur söta kort som helst på våran sessa :-) så nu är allt beställt :) blev en hel del men d är det värt :) sedan när jag fått dom ska jag fixa å trixa lite hemma också :)

Nu myser jag å Emilia i soffan hemma hos mamma :-) solen ligger på här så det är riktigt varmt å gott! Snart blire väl stallet å sedan måste jag hemåt å städa & måla lite! :-)

Igår fick jag köpt en vårjacka till mig och en till Emilia :) kan visa senare! Nu ska jag fortsätta vara lite social med tösa min :-)


Fredag idag :)

Solen är framme ännu en dag idag :) så jäkla gött! Fast jag och Emilia har hållt oss inne än så länge!

Just nu somnade sessan så jag ska passa på att städa upp lite här hemma! Senare blir nog stallet, men mot kvällen blire utgång med tjejkompisarna! Inte så jätte sugen på att supa men vill bara komma ut lite med vännerna <3

Nää nu göra lite vettigt :-)


Nytt hos Emilia :-)

Fick hem denna fina stokke stolen i söndags :-) beställde den när vi var på barn mässan i Gbg!

Det bästa är ju att hon älskar att sitta i den också :-)

Har även en ny My Year tavla i Emilias rum! Super fin :-)

Nää nu ska jag göra mig klar för att åka in till öppna förskolan :-)


Halloj!

Ny vecka idag, Shit vad tiden går fort Asså!

Gick upp kl 7 idag! Duschade å gjorde mig klar innan Emilia vakna! Då vi skulle ner och fotograferas! Jag p min lilla familj :-)

Tror korten blev väldigt bra :-) iaf dom jag såg! Fast jag vet inte riktigt hur dom på oss 3 såg ut! Men hoppas d blir ngt bra iaf :-) ska tillbaka nästa vecka å kolla korten och bestämma oss för vilka vi vill ha :-) längtar!!!

Annars idag har d vart ganska lugnt! Förutom nu på eftermiddagen så hade jag en väldigt övertrött liten tjej! Hon ville absolut inget! Så då fick d bli en promenad med vagnen å hon slocknade direkt! Å d va ca 5 tiden! Så snart har hon sovit i 3 h!! Så hon var nog väldigt trött tror jag! Hehe!


Nää nu ska jag göra lite vettigt! Hoppas att mitt andra hjärta slutar jobbet snart också :-)

Puss på er där ute :-)


Emilias halvårs dag <3

Den firades i Falkenberg hem hos Tonys bror m fam + de andra i familjen :-)

Hade d jätte trevligt hela dagen :-) nått man verkligen ska göra om! Emilia skötte sig super hela dagen å sov hela natten! :-) idag har jag vart ganska bakfull , haha! Inte bra å blanda!

Men iaf så har alla vart så snälla å roat Emilia :) å även älskling! Bakfylla är nog det värsta som finns Asså!

Jaja, nog om d! Helt sjukt att Emilia redan är ett halvår nu! Snart fyller hon ett år! Usch vad tiden går fort, men Gud va jag älskar min lilla sessa Asså! Går inte att beskriva den kärleken <3

Min lilla tös <3


Nytt i hemmet!

Lite nya grejer här hemma :-) vill ha mkt mer grejer :)


Svar:

Emma, det fanns en kvar! Och den var ganska stor! Kollade aldrig storleken på den men kan tänka mig runt 1 år Lr nått! Så dra dit å fynda den :-) hoppas allt är bra med er :-)


Nytt hos Emilia

Min lilla bortskämda dotter :-)

Idag var jag i Stenungsund snabbt för att köpa lite foder till hästen! Väl inne i butiken så var d rea typ på allt! Åså hitta jag denna fina "one piece" i Emilias storlek, fast den är lite för stor än! Det är en kingsland & köpte den 225 kr, fick 50 % rabatt på den :-)


Onsdag & massa soool :-)

Precis kommit in efter att vart ute i stallet en stund! Så jäkla gött väder så vi ska snart gå ut igen! Göra klart stallet Åså nu på förmiddagen sen tänkte jag städa hemma :-) å sen köra mor snabbt! Min dag idag!

Men nu blire lite frukost sedan ska vi ut igen :)
Ha en underbar dag i solen :-)



Min dag i korta ord :-)

Vakna, gosade med tösa! Bvc med Emilia :-) sedan blev d en sväng in till öppna!

Nu på kvällen drog jag, siss å Kine in och träna! Gött vare, bränna lite fläsk! Haha! Nu ska jag bara försöka sluta med d onyttiga! Man kan ju alltid försöka iaf :)


Ska försöka skriva min förlossningsberättelse också! Jag vet att det är väldigt sent! Men tänkte att d kan va kul att läsa senare i livet :-)

Jaja, nu ska jag sova iaf! Imorn har jag lite extra saker som behöver göras i stallet! Åså har jag lovat köra mamma då hennes bil ska till verkstan så en sak kan fixas :)

Så Natti Natti :)


God Morgon!

Precis duschat och ska snart bada lilla Emilia =) Kl halv 10 skall vi ner till Bvc, läkarkontroll samt det andra som gäller! Vi ska även prata om hennes jobbiga spyor!  Så får vi väl se vad läkaren säger!


Men men vi får väl se vad dagen har att erbjuda! Är ju även Öppna förskolan idag men vet inte om jag ska dra in eller inte!   Jag ska iaf måla mer här hemma å om det är fint väder ska jag städa å öppna upp lite fönster å så!

Nää nu måste jag få ngt gjort =) kram



Älskar dig min lilla glada prick =)

<3


Gott :-)

Emilias lilla mål på dagen :-)


Helgen

Tjo! Helgen har vart riktigt rolig och bra! I fredags Var vi med lite vänner, kul å träffa alla :)

Lördagen blev d heldag med Kine! Vi utforskade Ljungskile, sedan drog vi till killarna i verkstan! Dom grejjade med huths bil! Sedan tvättade dom bilarna å sedan drog vi å åt mat! Kvällen fick vi ett ryck och drog till sommarstugan, där sov barna så sött! Å vi andra drack lite gott å spela spel!

Igår blev dagen ganska lugn, efter att vi drog hem så åkte jag till stallet direkt därefter tog jag bara d lugnt hela dagen!

D va nog i stort sett min helg! :)

Här är en liten söt bild på Eline & Emilia :)


Posten

Igår när jag öppna ett paket jag fått på posten så låg d en tjock bok om barnmat! Indelat i olika åldrar! Å även lite matprover på välling samt gröt :-)

Allt detta från nestle :-)


Bestkids


Asså hur cool är inte denna sparkbilen!!! Måste visa tony denna när han slutat jobbet. Haha!

Denna kostar 899:- på www.bestkids.se  finns även många andra färger och bilar =) 

På den här hemsidan finns även så himla mkt annat jag vill ha!! Sittdynor och puffar! Men asså en sån kostar från 500:- till 2000:-  Helt sjukt men dom är jätte fina! Tycker jag iaf =)  Så som möbler och jätte fina mattor =)  Tex, en rosa rund matta med hjärta på! Den har jag velat ha sen typ Emilia föddes men känns sådär å köpa de för 1999:- hehe!

Nää nu har sessan somnat så nu ska jag hänga upp tvätt å plocka iordning lite =)


God morgon

Vaknar upp denna härliga torsdagen med en massa jäkla snö ute! Usch! Jaja, den är nog snart borta igen!

Min sessa har vart riktigt duktig :-) hon somnade kl 8 igår kväll & idag kl 8 vakna hon i sin säng å låg & små prata en hel del! Hon är ju bara för go :-)

Trodde hon skulle vakna mkt tidigare när hon somna så tidigt, men icke sa Nicke :-)

Idag blir iaf ganska lugnt, självklart stallet som gäller! Men annars ska jag å min dotter vara hemma å mysa! Sedan mot eftermiddagen ska vi åka & gratta svärmor :) som fyller år idag! Grattis :)

Nää nu ska jag gosa med Emilia som i stort sett glor på mig å väntar på att jag ska roa henne lite :) hehe! Så vi hörs!!!


Haha, Sofia!!!



Litet urval av goa bilder på min nära å kära vän! Älskar dig <3

Bläää

Kan verkligen inte sova! Är helt klar vaken och kl är 4 på morgonen :-/

Jaja, igår var en slapp dag! Typ städa och grejja stallet va d vi gjorde! Lr jag kanske man ska säga, Emilia följde mest med å skrattade för de hon tyckte va roligt! Hehe!

Veckan blir nog lugn, ska försöka få så mkt gjort här hemma som möjligt!! Kompis fronten blir nog säkert lugnt denna veckan, får väl se om ngn kanske hör av sig!!

Jo juste, träna ska jag göra! Röra på fläsket, känns som jag är gör tjock nu när amningen har minskat så! Haha!

Näe försöka sova kanske! :-/ Höres av ni som läser min trökiga blogg <3


Du & jag

Går ju inte beskriva sin kärlek till sin dotter <3 den är så stark och underbar! Äslakr dig Emilia <3


Sunday!!!

Sicken dag :-) alltså en bra dag!

Imorse åkte jag till stallet och tog ut hästarna å så! Sedan drog jag hemåt för att jag å min lilla familj skulle gör sig klara då vi skulle åka & möta Kine m fam, vi åkte senare vidare till b&b mässan! Trodde d skulle vara lite mer faktiskt men nu har jag iaf vart där för första gången!

Vi fick beställt stokke tripp trapp stol, nytillverkad bygel och skit snyggt rosa rutigt sitt dyna! :-) sedan köpte jag en tallriks set med mugg Åså fjäska jag till mig bestick till mig och Kine :) så d va ju super!!!

Vi åkte sedan hemåt, jag & Kine åkte å tog in hästarna å handlade lite mat som vi lagade så fort vi kom hem igen!

Nu ligger jag å glor bb! :) haha! Nää ska vara social med mannen min :) <3 kram på er där ute!


Fredag kväll!

Har precis kommit hem då vi vart hemma hos min kära vän Sofia m fam :-)

Blev god mat å sedan slappade vi framför tv'n å massa gött tjöt :-) alla blev väldigt sega mot slutet! Haha! Tack för denna trevlig kväll <3


Måste sova nu iaf, iaf försöka! Har så jäkla ont i min axel, typ inflammtion Lr nått! Har haft d innan så jag vet ju hur d känns :-/ gör så jäkla ont bara när d ilar så ner i armen å lite varstans! Hoppas d släpper snart!

Nää nu måtte jag verkligen sova annars orkar jag inte upp! Så Natti Natti!


Vila mitt på dan!

Idag har jag å Emilia vart hurtiga :-) drog till stallet tidigt idag & med min mammas hjälp så var vi klara med allt innan kl hann bli 11!

Sedan skulle jag vart till stan på en promenad med Liv men hade totalt missat hennes meddelande om tid :-/ å då blidde jag lite bitter! Men vi får helt enkelt bestämma en ny tid och dag! :)

Har iaf fått städat köket, betalat sara j för en tavla jag köpt å en jäkla p böter! Men Jaja!

Tänkte snart åka ner till mina kära vänner å hälsa på! :) har ju inte träffat dom på evigheter å jag saknar dom massa <3

Emilia ska bara få sova den stunden hon behöver å under tiden ska jag nog grejja lite :-)

PUSSPUSS


RSS 2.0