Bara för att

Jag gillar, älskar min bästa vän Sara J <3




Å bara för att jag typ skrattar varje gång jag ser denna bild. Sorry Sara för bilden. Men du ser så himla överdrivet glad ut, haha


<3 Älskar dig vännen min <3

Produkter

Dessa produkter använder jag till mitt hår =) Dom är superbra dock skulle jag behöva klippa av hälften av mitt hår. hehe


Onsdag

Nu e lilllördag här. Inte för att jag har så mycket användning utav den. haha.

Jag e iaf ledig så jag drog upp till stallet halv 9 idag då hovslagaren kom vid 9 tiden.  Nu e allt klart när det gäller alla hästars hovar, ska bara mocka stallet å så men skall för sno mig lite mat i mammas kylskåp först. =)

Sen skall jag nog hem, låta katterna få vara ute i denna härliga dag :P hehe Åså måste jag få städat sovrummet. Så älskling blir glad när han kommer hem från jobbet.



Jo förresten, ngn som är intresserad utav kattungar. Har tre söta, små kattisar som är leveransklara =) 



En utav dom 3,   =) Så söt <3






PUSSPUSS

Kärlek


Älskar dig så mkt min lilla Julius <3
 

Våra band emellan är så himla starka att vi aldrig kommer kunna lämna varandra, att bara få mig att tänka på det gör tårarna börjar rinna.

Du å jag 4 Ever.

Vi skall komma långt bubben <3


Tisdag

och jag är ledig =) hehe.   Jobba igår, ledig tis, ons, tors och ska jobba fredag å sedna ledig helgen. =) Fan vad gött .. hihi


Jahopp, helgen var hur grym som helst, lr aa lördagen blev hur lyckat som helst. Vi hade ju som sagt kräftskiva här hemma med alla vännerna. Å alla blev fulla å jag blev sket full.. haha  Jag har nog aldrig vart så bakfull på länge. hehe För alltså på söndagen när vi skulle käka på pizzan kl 6 så mådde jag fortfarande skit. Jag kunde verkligen inte äta. helt sjuk, för då brukar man må bra och äta som faan på kvällen. Men nää inte jag. Älskling gick och fixa så jag fick med mig min mat hem istället å vid 10 tiden kunde jag äta lite =) hehe  Men som sagt lördagen var hel grym =) Tack alla vänner. <3


JAJA, idag så e jag ledig. Så jag tog mig en sovmorgon, så snart måste jag dra mig till stallet. =) Ska bli gott å kunna grejja lite i stallet å här hemma nu när jag e ledig. För när man jobbar så hinner man inget. Inte för att jag jobbar så himla länge. Men när jag slutat jobba så sticker jag alltid till stallet å gör det som behöver göras å sedan åker man hem försöker fixa ngn mat. Å sen vill jag ju liksom bara slappa. hehe.


Men men sånt e livet.
Nä nu får jag göra ngt vettigt. Ha det gött så länge =)




PUSSPUSS

Fredag

Hej!

Sitter här i sängen med datan i knät å vill typ bara somna. hehe. Men jag funderar på om jag skall moppa av golvet i det rummet vi alla skall sitta i imorn. Så kan jag flytta in köksbordet så länge.  =) Då har jag ju gjort ngt vettigt :P hehe sen kanske plocka in all ren disk.


Skulle vart ut till torp efter jobbet men det blev mer jobb å jag stannade längre. Såå a, Sara J var tyvärr hemma men det gjorde int mig ngt :P hehe. Jag åkte iaf hem då älsklingen min sa att han kunde pka ut med mig senare till torp. Vilket e super. hehe..


Jaja,  nu skall jag sätta på lite musik å städa lite =)


PUSSPUSS

Hemma =)

Precis kommit hem ifrån jobbet nu. Har faktiskt ont i mina fötter efter denna dagen. Imorn skall jag nog ha min träningskor när jag jobbar.

Men men imorn efter att jag jobbar skall jag och Sara J dra till systemet å köpa go dricka, sedan skall vi leta upp massa saker till kräftskivan. Haha, skall göra denna kräftskiva perfekt, med hattar å massa skit som man ska ha.. Kom på det att , man måste väl köpa räkor å sånt imorn för det är väl inte upp på lördagar??

Jaja, jag äter inte sån äcklig mat ändå så jag får hitta ngt annat gott till mig =)  Men jag tänkte vara snäll mot killen min att försöka komma ihåg detta så som räkor m.m.



Jaja, nu ska jag glo tv lite sedan måste jag diska..


PUSSSPUSSS

Åka iväg en stund =)

Nu skall jag ta på mig fräscha kläder då älskling är på väg hem åså ska vi dra oss hem till Sara och huth för att äta god mat och kika på idol =) Älskar att vara med dessa vänner. Vi har det alltid så himla mysigt =)

Så ciao ciao på er så kanske vi hörs imorgon bitti =)


PUSSPUSS

Tjenanixen på er

Idag så har jag jobbat. hehe det lät väl roligt  NOOOT.

Jaja, lillsiss å lina med i bilen in till jobbet idag då dom inte vill åka buss. Alltså dom skulle till skolan , hehe. Iaf det var skönt med lite sällskap faktiskt..

Just nu e jag hemma å är dödstrött men vill inte somna. Så aa. jaja, Jag sitter iaf och funderar på vad jag ska köpa till min älskling i B-DAY Present.  Så nu skall jag kika runt lite på internet å få lite ideér då jag behöver sånt. hehe



Jaja, har gött så länge =)


PUSSPUSS

Lördag

är det idag.. Å igår komm lilla Nathalie hit för att sova över.. Det typ en myskväll hos Sara och huth och nathalie var överlycklig för att ha träffat lilla Kaylie..

Idag har jag å nathalie vart med Sara och Kaylie på överby en stund. Mysigt faktiskt.. Tycker att det är riktigt tråkigt att jag inte fastnar för ngt jag vill köpa.. Dt suger.  Fick köpt mig iaf ett par mjukis bralls.. Köpte på cubus för 149 kr å det var skit bra. Har behövt såna nya länge.. Tror nästan jag ska köpa ett par till när åker dit nästa gång =) hehe


Jaja, nu har jag precis ätit och glott på film med killarna, alltså älskling och matte. Lilla nathalie åkte hem förut då hon var så himla trött ..hehe.. Jaja, nu skall jag slappa lite i soffan sen kanske jag skall vara duktig att diska.. =) hehe 



Ha det underbart.. PUSSPUSS

I´m Just Like Them


å denna dagen

är inte rolig.... Förkylningen satte sig ordentligt under natten å idag är jag helt död, seg å mår allmänt skit... Faan säger jag bara...


Skall försöka dra upp till mamma snart å säga hej..   Lillsiss vill ha mc mat så det kanske blir det en snabbis också. hehe..


CIAO så länge då.
PUSSPUSSPUSS

och idag

har jag hunnit mycket =)


Nu skall jag snart iväg och passa theo & Agnes en stund...


PUSSPUSS

Åhhhh

Ni anar inte vad jag tyckt att denna dagen har vart seeeeeeeeeeeeeg..


Har typ inte gjort ngt, vaknade, satt vid datan, å kolla tv...

Sedan drog vi hem till mamma, siss hängde med och beställde pizza åkte hem å käka å kolla film samtidigt.

Körde hem siss, löste lite korsord åt mamma, åkte hem.

Å nu har jag suttit här vid datan , å även kollat på Wild Girls på 3án. Å nu börjar ensamma mammor.. 


Å då ska ni veta vad jag försökt dra ut på tiden idag men ändå går den så jäkla sakta, å medans jag suttit inne så har älskling + matte (som också vart med oss hela dagen) grejjat ute med bilarna å dom är fortfarnade ute... Fattar inte hur dom kan hålla på. men jaja. 


pöss haj nu ska jag dra ut på tiden lite till. 

En bra låt....


En bra helg...

Helgen har vart bra =)


I fredags efter jobbet gjorde jag mig klar å även älskling.. Drog hem till Sara och Huth vid 6 tiden... Gosade lite med Kaylie en stund, så himla söt e hon...  Senare kom Kine och Andreas å då blev det så att killarna drog ner till stenungsund och köpte Thai mat till oss alla... Gott var det och mkt mättande. hehe.

Iaf så blev så att alla drack och vi hade en riktigt bra kväll =)  Tyckte kvällen var så go å det slutade med att vi var hemma nästan 3 tiden å sten somna.. hehe



Lördagen var bra den med, dock var jag jäkligt trött. hehe...  På morgonen lr rättare sagt dagen så var jag å hämta spån och nytvättade täcken med mamma.. =) Har faktiskt lite träningsvärk i ena armen pga alla spånbalar.. Men jag älskar träningsvärk =)

Efter det så drog jag å hjärtat ut till torp och fixade en sak, sedan hemåt igen fast vi stannade till hemma hos min syster så vi fick träffa dom ngn gång...  Saknade ju också lilla Julia, å hon e bara såååå gullig... =) Mitt lilla Gudbarn..
Jaja, till kvällen blev det att vi var hemma och hade det allmänt lugnt och mysigt.. Sedan kom matte och både tony å matte började dricka öl... Så sedan ville de hem till Kine och Andreas en stund å det gjorde inte mig ngt =)  Så jag fick såklart köra... Hemma runt ett tiden var vi iaf =) Å somnade gjorde vi direkt...




Idag så e killarna ute och grejjar å jag sitter här i vardagsrummet men tända ljus och myser. =)   Ska ta det allämänt lungt idag å städa lite å sedan har faktiskt nästan hela huset storstädats =) skeeeta bra juu. hehe


Nu skall jag iaf sitta här å fortsätta ta det lugnt å sedan blire en tur upp till mamma å hälsa på...



PUSSPUSS

Fredaaaaaaaaaaaaaaaaaaag

Tjooo, fan vad jag e trött. Denna natt har jag faktiskt fått sova, men pricken över iiiiiiiiiiiiit så vaknar inte anthony när hans höga ringsignal ringer huuuuuur länge som helst... Faaaan..


Åhhh.

Jaja, igår fick jag reda på att det inte blir ngt utekväll idag.. Killarna fick för sig att spara lite med pengar.. ehh ok... Bara för att dom typ lägger allt på sina bilar men vad vet jag.. Jag tänker iaf inte sitta hemma. Så det blir en kväll hemma hos sara och huth.. Äta lite mat å dricka lite efter.. =) Kan bli en mycket trevlig helg.


Jaja igår jobbade jag som sagt, blev att jag drog hem snabbt och bytte om för att sedan dra ut till torp där sara j väntade på mig =) En riktigt mysig stund hade vi, å chockad över mig själv så köpte jag absolut inget. Helt stört. Lr det blev en flaska på systemet men ändå... Haha, men jag fastnade inte för nått direkt heller. såå aa det kanske var bra =)

Nää nu ska jag byta om till arbetskläder å sedan dra.




PUSSPUSS

Torsdag idag

Skönt att denna veckan är slut snart..

Orkar inte jobba när man har sömnproblem, och att jag går upp kl 8 är värst.. För jag e typ förstörs fram till 11 tiden. hehe.. Sen när jag slutat så blir man så glad att ännu en dag är över. haha. Låter som jag hatar jobbet men det gör jag inte det bara är kanske inte så roligt... hehe


Jaja, idag efter jobbet så vet jag inte vad jag ska göra. hehe. Måste ta tag och städa här hemma, men det är ju inte så roligt. hehe.  Måste också boka till för kastrering (stavning?) för lille Jack.  stackarn men det måste bli av då han är väldigt könsmogen och gör allt på sitt lilla sätt.


Jaja, nu ska jag glo runt lite här på internet å måste be mitt pojkvän fixa däcket på v70´n så jag kan ha den istället för golfen å sedan skall jag sälja golfen å lägga undan pengarna för ngt annat senare som är vettigt =)


Nä ha det gött så länge...


PUSSPUSS

hej hej

Orkar inte skriva egentligen... Mår inte bra idag, chefen vill eatt jag skulle jobba heldag idag men jag sa att jag inte kunde.. Kände mig lite taskig, men det är äl lika bra å sluta mitt på dagen än att gå där å må dåligt.

Såå nu skall jag äta en banan, sedan drar väl jag till jobbet...


PS, hade lite myspys hos huth och Sara igår å självklart träffade man lilla kaylie, hon e ju bara såååå söt  =)


Nu skall jag publicera detta inlägg å sedan loggat ut, så när du har läst detta är jag såklart inte här. haha.


PUSSPUSS


Hejsan

Nu sitter man här igen efter att varit och jobbat.  Har hunnit vara uppe hos mamma och hälsat på å nu när jag kom hem blev det att grejja lite med tvätten å så... 

Iaf, nu har jag fått nog. Nu vill jag få det klart i detta lilla huset så som hall nere och hall uppe.. Allt skall liksom målas klarlack vitt. =) Kommer bli så mkt fräschare å köket skall ju då tapetsera och måla köksluckorna + nya handtag på det =) Å det kommer också se mkt nyare och fräschare ut. Så nu får vi ta tag i detta..


Men men jag kikar nog hit in lite senare ikväll och skriver om helgen..  Måste faktsikt städa upp här hemma å så och senare innan älskling drar till träningen så ska jag göra våfflor =)



PUSSPUSS

Jag lever faktiskt :P

Hehe, som sagt.. Idag mår man som man förtjänar. Fast det är inte så farligt som jag trodde jag skulle må. =) men men en hellyckad kväll å rangliga ben mot slutet.. Inte bra att ha högklackat när man e sket full. haha.

Jaja, mer update kommer snart. Om min andra dagar tex. Just nu blir det film å sdan mat hos älsklings syrra =) Gott.


Hare göttttt haj..



RSS 2.0