Gott Nytt År!

Japp , då var nyårsafton här...  Å den skall firas här.. Ska åka iväg sen å handla mat så fort mitt hjärta har vaknat.   Hoppas på att hitta ngn god mat å så.

Lillsiss ska också vara med ikväll =)  Huth å sara j + lilla Kaylie ska med =)  sen tror jag d e obba å sandra.. Ehh mer vet jag fakiskt inte. hehe det är tony som har planerat allt... Så jag måste också fråga han vilken tid han har bestämt sig för ikväll. Det vore ju bra att veta som sagt =)


Jaja, nog om det.. Känns som jag har börjat vända på dygnet lite nu när jag jobbar kvällar.  Sover till tolv å somnar inte förrän två på kvällen.. usch, inte bra.


Nää nu måste jag få ngt gjort här hemma. vill inte att det ska ut som en svinstia när det ska komma hit folk. hih så ha det underbart allesammans =)


PUSSPUSS

Saknar min vän som bor där borta i gullbo...

Saknar min vän som bor där borta i gullborga å som har den där sötaste tösen i världen.. Älskar er <3


Onsdag 22 December

HOHO, Idag så har jag egentligen inte gjort ett skit.  Åkte hem till mamma runt halv ett, slappade fram till halv 4 å sedan drog jag å mammi ut till stallet å gjorde klart det å hästarna kom in...

Nu sitter jag här hemma, har hunnit städa i lilla vardagsrummet å så.  Har precis tagit kort i köket då det är nykaklat där =) Skit snyggt blev det, imorn kommer han å fogar å sen e det klart =)  Imorn skulle jag egentligen behövt vara ledig då jag måste köpa 2 st julklappar.. På kvällen så ska vi vara hemma hos Sandra och obba istället, då Sara j å huth skulle iväg på middag.. Hoppas vi får träffa dom under kvällen å jag hoppas verkligen jag vinner ngt på bingolotto. haha.


Jaja, Vet inte riktigt vad jag ska skriva heller.. Saknar mina vänner.. Har vart ledig hyfsat mkt det senaste å har bara vart med mina vänner typ 3 dgr, helt sjukt.. Jag som typ kan vara med dom varje dag utan att tröttna å nu liksom saknar jag ihjäl mig efter dom.. hihi Jag älskar faktiskt mina vänner grymt mkt å dom betyder så himla mkt för mig <3


 Det nykaklade köket =)



En fin Lax har vi också fått i julklapp utav Thomas Jonsson... Man tackar =)



PUSSPUSS <3


Tack så himla mkt <3 detta fina armbandet ...

img_5171 (MMS)

Tack så himla mkt <3 detta fina armbandet fick jag utav sara j <3 så fint ..   Älskar också dessa texter.. <3 tack igen min underbaraste vän :-)


Pretty rastlös.... Hehe ja alltså det snö...

Pretty rastlös.... Hehe ja alltså det snöar som fan, jag är insnöad å om jag försöker komma ut kommer jag bara att sätta mig fast.. Inte kul.. Funderar på att storstäda sovrummet nu :-) det ser ut som en svinstia.. Haha, å att överraska killen med detta kommer han bli skit glad :-) dock så e jag skit hungrig å har ingen mat hemma :-( det suger.. Men vi höres :-) PUSSPUSS


Lördag.. idag...

Hellu, Idag är det en snöig lördag dag.. hehe..

Själv har jag å älskling vart å tvättat bilen, han drog iväg å jobba å jag drog till stallet. Å självklart var det vatten över hela golvet i stallet. Men men stallet blev iaf klart å lite städat fick vi också gjort...  Nu sitter jag här vid internet å fixar massa saker, måste snart duscha så mitt hår hinner luft torkas innan håret mitt skall bli vågigt inför kvällens Julbord. Kommer nog bli riktigt mysigt ikväll =)

Igår så var vi också å hälsade på Sara J & Huth å lilla Kaylie <3 Gud vad jag saknat er.. Hoppas vi kan ses ngt ikväll =)

Jaja, nu måste jag duscha snabbt å sedan glo kanske på en film en stund.. Kanske kan ta en kvällens outfit bild senare =) haha Bara för att få in lite bilder i inläggen =)

PUSSPUSS SÅ LÄNGE <3

Tjobreeee

På er.. Idag e jag glad =) Har pratat ut lite med min vän..  Som sagt så e det ingen som kan sära på oss, å det kommer alltid att vara vi.. Det skall iaf jag se till =) Älskar dig <3

Igår så gjorde jag egentligen inte så mkt. Åkte hem till mamma å sedan drog vi till överby då mamma behövde skjuts å handla lite julklappar.. Hehe. Å självklart hitta jag ännu en julklapp till min älskling. Shit vad jag skämmer bort han denna julen =) Men det är han värd <3  Igår såg han alla julklappar han ska få å då fick han dåligt samvete.. Nu känner han sig tvungen att köpa ngt mer till mig.. Men det tyckte inte jag.. Så länge han är min så e jag nöjd =)

Fick även köpt en julklapp till lillsiss å en B-day present till min brors son som fyller 1 år idag =) Grattis Elliot <3


Idag lr snart skall jag till stallet,¨å sedan måste jag verkligen städa upp här hemma, Å speciellt i sovrummet. haha.. Dt är ingen som får se det rummet just nu, men vi har som sagt aldrig ngn hemma så det är nog ingen risk. haha..  Å sen ikväll så MÅSTE jag hem till sara J. Min Sara J <3 Tvingade tony att sluta tidigt idag lr aa tidigt å tidigt rättare sagt komma hem i tid. Så man får träffa sina vänner.. <3

Jaja, nu måste jag röra på fläsket så jag kommer nån vart.. ha re göttt allesammans =)


PUSSPUSS


Ena veckan så e allt bra å andra veckan så...

Ena veckan så e allt bra å andra veckan så försvinner d.. Vadå va bra på att byta, fattar inte riktigt grejjen. Vissa säger vissa saker medans andra säger annat å ändå ska ni smöra för varandra. En tråkig grej, men vad mer kan man säga.. Förutom att ibland suger livet men d e ju tur man har sin älskling som finns hos en hela tiden... Vill så himla gärna känna sig välkommen, men om man ändå försöker å ändå ingen som kan försöka tillbaka.. Åtminstone höra av sig på sms.. Men vill man inte så vill man inte.. Inte mer med det, usch.. Nu e jag trött å besviken.. Men fick iaf sagt mitt å så inget mer med d.. GOD NATT


Finaste lucian Ever <3

img_8835 (MMS)

Finaste lucian Ever <3


Min Lilla Häst <3

Du betyder allt <3


Julius
<3


Jag å älskling har vart och köpt oss en fi...

img_8546 (MMS)

Jag å älskling har vart och köpt oss en fin tidig julklapp :-) älskar det <3.  Så nu har vi blue ray  och bra ljud i sovrummet :-)  älskart <3


Saknar Sara j och kaylie.  <3

img_5018 (MMS)

Saknar Sara j och kaylie.  <3


Har det hur mysigt som helst hemma hos Sof...

Har det hur mysigt som helst hemma hos Sofia och Andreas :-). Precis käkat tacos å nu e d tv'n å massa snack som gäller :-)


Tjooo

Kommit hem efter att ha jobbat sen 3 =)  Faan vad skän kväll jag å lina hade, Sköna kunder å massa skratt =) Vi spelade även in en grym film, alltså den e sket rolig tycker vi iaf.. Skall försöka få in den på bloggen snarast =)

Å förresten, har ni inte sätt det nyaste avsnittet av oth på www.cucirca.com  så gör det.. Så jävla bra avsnitt å ledsamt alltså...  Men nog det grymmaste på ett tag iaf =)

Nu skall jag sleepa, så hare gött alla vänner <3


SMS-inlägg


Torpis...

Japp det blev torpis med mammi å siss.   Vi kom ut lite sent, men skit samma. Man hann dock inte med så mkt, men fick iaf köpt mig en till julklapp till min älskling. =) En rolig julklapp men den e alltså vettig =) Fick även köpt ett par skor till mig som julklapp från älskling, dock så fick jag dom för en jätte billig peng.. då hon i kassan antagligen gjorde fel så ett par helt normal snygga skor för 150 kr e ju inget, sä tänkte min honey kunde köpa ett par uggs till mig  =) hehe.


Jaja, vet 2 st till julklappar som jag vill köpa till älskling, men vi får se =) hehe..  Nu skall jag iaf nana lite då jag ska försöka komma upp i tid imorgon ,försöka hinna stallet lite kanske å sedan dra till jobbet 15-22  .. Inte så sugen på att jobba men det få gå helt enkelt.. syns lite mer på lönen =)

God natt på er alla =) <3


Onsdag

Hellu, vet inte riktigt vad jag skall skriva. Har inte heller gjort så mkt.  Har vart ledig sen i söndags, har inte gjort så mkt efter det..

Har tagit det himla lugnt med goa sovmorgonar lr hur det stavas :P å har vart mkt i stallet, samt försökt att få så mkt tid med sambon min som möjligt men det är inte så himla enkelt.  Det är bara, jobb jobb å jobb hela tiden. men men sånt e livet.

Idag har jag vart riktigt lat. Låg i sängen till kl halv 2 tror jag, låg och läste en bok. Sedan drog jag till stallet, men har vart grymt seg i kroppen å känns som jag inte vill göra ett piss egentligen. Önskade mitt <3 hade kommit hem å bara sagt att han hade en överraskning till mig å vi drog ngn stans för oss helt själva i kanske 2 dgr. Det står högst upp på min önskelista.. Men men det vet ju inte han, för han läser ju inte min blogg. haha. =) 

Nää, kan hända att jag bloggar lite mer ikväll, nu skall jag glo ett oth avsnitt å sedan kanske det blir torp en stund. =)

KÖSSKÖSS

Kan inte säga annat än att personal festen...

img_4962 (MMS)

Kan inte säga annat än att personal festen var grym :-) haha


Så, :-) nu ligger jag i sängen å skall sov...

Så, :-) nu ligger jag i sängen å skall sova :-). Har vart en bra jobb dag :-) å fick bli torp en snabbis efter det.. Dock så e mitt knä förbannat svullen efter att jag stått upp hela dagen.. Nu skall jag iaf försöka sova.. Sedan blire en lång dag imorgon :-) upp i tid för att göra sig klar för jobbet.. Packa med sig fest kläder :-). Blire iaf att jobba från 9.00 till 20.00 .. Det blir en del timmar men fatta vad trött jag kommer vara på personal festen, haha å inte nog med det så ska jag upp å jobba hela lördagen.. Haha det känns bra.. Verkligen.. På söndag får jag äntligen slappna av :-) Nää nu drar jag mig så jag får några sov timmar :-) Natti Natti ;-)


God kväll, Idag så har jag passat lilla...

God kväll, Idag så har jag passat lilla Agnes å efter det bar det hem till mamma då jag skulle hjälpa till med hästarna innan jag drog till jobbet :-) Iaf jobb dagen var helt ok :-) fick ännu en jobb dag imorn... Det är gött, gör ju inget annat än att sitta hemma Själv så aa. Å det Är inte så kul... Men skit samma.. Skall sova nu då jag ska upp tidigt imorn.. Det blir först upp till stallet då hovslagaren kommer å sen drar jag till jobbet direkt å jobbar fram till 17.00 :-). Natti på er :-)


RSS 2.0