Tisdag

Jahopp, det är konstigt att man alltid skall behöva vara själv hemma när man väl är det... Det suger...


Idag så har jag haft det ganska så lugnt, skulle vart till ikea idag men det får bli ngn annan dag helt enkelt.  Åkte in till stan idag med mamma, hon skulle in på ngt möte. Medans det satt jag i bilen å hade det dö tråkigt. hehe.  Efter det drog vi till blomsterlandet, och ser man på så träffar man Sara J där å sötaste Kaylie...  Hittade lite fina saker.. Kanske inte det billigaste, lr aa alltså så dyrt var det ju int men jag fastna bara för allt dyrt men blev att jag valde bort lite sånt så jag kunde få mer utav annat =)  hehe, Smart Vaa =)

Sedan bar det hemåt, käkade go sallad å sedan bar det ner till stallet.. Blev jävligt skrämd utav Johan Almgren, tror nog aldrig mitt hjärta dunkat så hårt å så dum som jag e så gömde jag mig bakom stegen.. haha. mkt den hjälper vill jag mena.. haha =)

Johan var så gullig å hjälpte oss med världens tyngsta rundbal som en hade precis kört hit. Å så träffa jag systra mi, å barnen =)

Nu e jag hemma, självklart när man kommer hem så e det ingen annan här. Som vanligt, önskar min sambo ngn gång kunde vara hemma men icke.  Vill ha upp så mkt här men han orkar inte när han kommer hem. Han slänger sig i duschen å sedan går och lägger sig i sängen. Så rolig e han..

[UPDATE] Han kom hem nu =) Han gick direkt till duschen...

Nepp, så fort han duschat klart så skall jag måla en andra omgång på några listor =) Så e dom färdiga sen =)   Sen blire nog duschen för mig med å sedan sova.. För imorgon skall jag passa lilla Agnes  ca 8-12 å sedan blire stallet å sen dra till jobbet å jobba 15-22.. Så det blir en lång dag imorgon =)


Ha det underbart allllllllllihopa <3  Köss på er <3


Monday: em

Jaja, nu e jag äntligen hemma.  Har vart på överby nästan hela dan, fick köpt en massa saker men tyvärr ingen julklapp. hehe..


Dock hitta jag min julklapp som älskling lova att jag skulle få =) Det var jackan, det fanns bara en röd kvar å min storlek.. Snacka om att jag blev glad lr.  Dock så sa han åt mig att hitta en par skor också men icke.. Fastna inte för ngt så direkt.  Men men, fick även köpt mig, Liten almenacka 2011, jul belysning inne å ute =) , ÖL spelet , fina grejer som jag ska ha på köksbänken =) , dörrmatta, Prydnads tomtar =)  Tror det var allt =) det var ngt mer men kommer inte på det just nu :P

Så lite fattigare e jag men inte såå mkt. hehe..


Nu skall jag städa undan lite skit så börjar top model snart på tv´n =)




PUSSPUSS

Monday

Hellu, då sitter man här igen vilket jag dock inte gör så ofta :P


Helgen har vart hur go som helst, var på torp med Sara J & Kine på dagen.. Kollade i massa butiker å käkade go mat. Efter det så åkte vi hemåt, jag åkte upp till stallet å fick klart det med hjälp av mammi, hästarna kom in å sedan for jag direkt hem å bytte om.. Då jag å tony drog hem till huth... Killarna drog väl typ direkt, alltså deras färd mot Tyskland.. Jag själv stanna kvar hemma hos Sara J, vi käkade lite mat å lite godis, checkade film å sedan somna Sara J =) Efter filmen jag jag också å la mig =)

På lördagen så drog vi in till uddevalla då Sara skulle fixa sina naglar hos Marika.. Efterdet drog vi hemåt å man kan väl säga att resten utav dagen vara bara slapp, hehe. Killarna kom hem , sågs å SOV.  Det blev lite mer mys på kvällen hemma hos Sara å huth, killarna somna dock tidigt men det gick en så himla bra film.. Kärlek på Menyn hette den =)

Jaja, igår var jag å tony inne exakt hela dan, dock så åkte tony iväg å fixa mat då vi var skit hungriga, men ucsh vilket väder alltså.. Inte direkt sånt väder jag vill ha..   Skulle också åka till stallet vid 6 tiden men kom bara några meter utanför huset så satt bilen totalt fast i den höga snön, knappt framljusen syntes. haha.. Så efter ca en timma var den loss, men då hade mamma så snällt tatt in hästarna =)  Jag å älskling åkte istället till ljungskile å tvätta bilen samt tankade den =)   Sedan hem mot sängen =)

 


Idag skall jag å mor min åka till överby och kolla lite julklappar till oss själva =)  Å kanske har ngn tur så jag hittar ngt till nån annan. hehe.. Var ute i bilen för en stund sedan, fick änna sätta i sladden till fläkten i bilen , så den e nog varm å go när jag kommer ut =)

Men jaja, blev en hel del skrivandes här, men så blire när man har mkt att berätta =)  Kan ju även berätta att vi hade jätte fint väder imorse men nu har änna molnen kommit å snön från den dära luften kommer väl också snart igen... Hatar verkligen vintern.. finns ju inget värre än det..



Å Sara J, Tack för en helt underbar Helg... Har vart hur mysigt som helst  <3 Älskar Dig <3




PUSSPUSS PÅ ER ALLESAMMANS <3

Nää nu e jag trött på detta... Har haft m...

Nää nu e jag trött på detta... Har haft migrän sen min älskling åkte imorse , vet inte vrf å jag som liksom aldrig brukar ha det. Det är kanske en gång om året.. Jaja, trodde den skulle försvinna innan min väckarklocka ringde igen men icke... Det suger, kan Faan typ inte ställa mig upp utan att det känns som jag ska ramla ihop å huvudet skall sprängas i bitar... Inte kul, skall ta mig en tablett nu å slappna av... Å hoppas det finns ngn gullig som kan hoppa in för mig på jobbet idag.. PUSSPUSS


Sofia & Andreas Larsson

              Vad önskar ni er i Julklapp =)  Maybe something to the new one in the Family????


Sooooofia, kan du inte bara nypa dig tusen gånger i armen så vet du hur mkt jag saknar dig just nu å att det var en evighets sen vi träffades.. Ska vi kanske ses ngn dag över en go middag ngn stans =)   Maybe Harrys ??? åså kan ju Sara j å huthan hänka på =) Hihi..


Fast plånboken skall också tillåta detta :
P ( Tycker Amanda Karlsson )  








Älskar er mina söta vänner <3




Lugn Kväll

Efter att inte ha gjort ett piss idag förutom att ha gjort stallet å kört hem några söta barn så har dagen vart väldigt lugn.. :P

Men men kvällen lugn den med, lagade go inbakad fläskfile med lite potatis i ugnen och en go pepparsås :) Vi käkar typ aldrig mat här hemma men igår fick vi grymt go mat, spagetti och köttfärsås.. Sara J å huth bjöd på den goa maten, LOVAR att bjuda er på go mat när vårat kök är färdigt =)


Men men har precis städat upp här i köket just nu, då det kommer hit nån person imorn å ska mäta å såga till våra bänkskivor =) Äntligen, Å sen i med en annan diskho... sen skall det inte vara så mkt kvar, lr jo just det vi skall kakla om också, Så det kommer att bli svart blanka (liggandes) kakel.. Kommer bli rååå snyggt.. hihi..

Jaja, nu skall jag dra mig till sängen.. Ska jobba imorn också sen väntar en lugn helg med Sara J, =) Ska till och med sleepa hos henne på fredag =)


Så hare gött allihopa...


PUSSPUSS



Sara J´s bebis <3 Sötaste Kaylie på Jorden <3

Vad skulle jag göra utan dig???? Sara j, ...

Vad skulle jag göra utan dig???? Sara j, jag älskar dig min vän!


Då sitter man här igen....

Har precis kommit hem efter att ha varit hemma hos Huth å Sara =)

Älsklingen spelar ju innebandy på måndagar å istället för att sitta hemma själv så åkte jag till dom =) Så himla mysigt att vara hemma hos dom å speciellt när det ser ut som faan hemma hos oss.. Förhoppningsvis är snart köket klart =) Sedan skall vi bara ge oss på hallen å även övervåningens hall. Dock skall allt bara målas vitt men det är ju som sagt en hel del :P hehe


Men men helgen har vart skön, i fredags kommer jag inte ihåg vad jag gjorde, lr jo jag jobbade till sex men efter det tror jag vi var med vännerna, i lördags var jag hos huth å sara medans tony jobbade dock så kom tony senare å jag stack hem snabbt för att hämta lite öl... Så jag å sara J satt å drack go dricka medans alla andra bara såg dödströtta ut. hehe... men men det blev en sen kväll ändå.. Vi har så himla mkt att snacka om jag å sara j <3 Finns inget bättre vän än henne =)   Vi kan verkligen prata om allt i evigheter... Tur att du finns här gumman <3


Jaja å idag har också älskling jobbat, tråkig som han e , hehe nää men sånt bestämmer väl han själv som sagt men det är också kul om han e med mig ngn gång på helgen.. hehe..

Jaja, nu skall jag dra mig till sängen.. Upp i tid imorn å fixa stallet å förhoppningsvis vara med SARA J <3


PUSSPUSS


Heeeeeeej ;-) idag så jobbar jag bara från...

Heeeeeeej ;-) idag så jobbar jag bara från 15-20 å sen e jag ledig i helgen :-) å det ska bli super skönt :-) Inte för att jag vet vad jag å min älskling skall göra... Han har jour i helgen så inget drickande för han, hihi... Nä nu måste jag dra mig, ha det underbart :-)


Nyligen hemkommen från jobbet, älskling oc...

Nyligen hemkommen från jobbet, älskling och matte lägger golv i köket just nu :-) så fint blir det :-) Imorgon ska alla listor upp å vårat fina nya bord ska komma upp :-) längtar <3 Nu ska jag städa lite innan jag ska lägga mig, å så.. Är så himla trött nu för tiden å har så himla mkt att tänka på. Önskar jag hade allt jag vill ha, då hade livet helt perfa :-) haha, jaha, vi höres min vänner. PUSSPUSS


Jobbar å jobbar, känner mig riktigt duktig...

Jobbar å jobbar, känner mig riktigt duktig :-) Men det är bara jag själv som ger mig beröm , då killen min tycker att han jobbar mkt mer. Men vill han jobba dygnet runt så får han väl göra det :-) men jag älskar att ha tid till annat än bara jobb. Hur skulle annars livet vara. Rent förjävligt , hehe :-). Slutar om en timme nu å imorn e jag ledig :-) jippe... Så ha det underbart alla :-) PUSSPUSS


Livet e hårt...................

img_6867 (MMS)

Livet e hårt...................


Mamma jobbar på för fullt. :-) jag känner ...

img_3855 (MMS)

Mamma jobbar på för fullt. :-) jag känner mig mest lat faktiskt.?vill måla men måste slipa väggarna först å det är just det jag inte vill göra. Haha :-).  PUSSPUSS


Dax å läsa lite tidning... Är skit trött e...

img_8758 (MMS)

Dax å läsa lite tidning... Är skit trött efter att ha jobbat helgen... Är inte ledig förrän tors.. Det är långt kvar. Hehe  men men nu slappa å sedan sängen...  God natt på er...


Funderingar

Asså, jag har haft lite för mkt tankar det senaste..

Folk förändras, dras till olika människor, ändrar sitt beetende beroende på vem dom är med.  Ganska dumt, då man inte är sig själv m.m. 


Jag har själv liksom känt mig ensam, ganska ofta faktiskt. Varje dag är en ny dag å varje morgon när jag vaknar längtar jag redan till kvällen då min älskling kommer hem , man får sig en puss å han säger varje gång, Jag Älskar Dig <3  Finns verkligen inget bättre.

Vännerna finns alltid där för en, men vissa veckor mer å andra veckor mindre. Det händer nya saker hela tiden. Jag skulle vilja uppleva en massa saker, vissa har upplevt det å får turen att uppleva det igen.  Inte än har jag fått uppleva ngt så otroligt fint som jag skulle vilja. Men jag har ju som sagt hela jäkla livet på mig.  Men ibland gör det att jag känner mig lite deppig. Men livet är hårt å alla fruktar för sitt eget.  


Tänk om alla bara kunde vara ärliga om sig själva och mot varandra. Då vet man ju vilka som är ens riktiga vänner, familj m.m.


Nä nu skall jag sluta tjöta om detta, känns som man skriver det på fel sätt. Men skit samma. Idag är jag faktiskt sjuk, inte kul kan jag säga. Hatart helt enkelt.  Skall faktiskt försöka dra på mig varma kläder å sedan måste jag dra till stallet snabbt å sen direkt hem till sängen igen..


Så ha det underbart alla godingar där ute. <3 

PUSSPUSS

Har satt upp gardiner och lampa som jag kö...

img_7179 (MMS)

Har satt upp gardiner och lampa som jag köpte på Ullared.,  fan vad skönt med liksom färdiga gardiner som man bara kan sätta upp :-).                     Köpte även hel del annat också.


Jahopp... Det blev en kväll hemma idag... ...

Jahopp... Det blev en kväll hemma idag... Vilket jag inte hade så stor lust med.. Men vännerna svara aldrig på mina Mess :-) haha så dom orkade väl helt enkelt inte :-) Nu ska iaf jag å hjärtAt dra till Stenungsund å köpa Kina mat :-). Imorn är jag ledig å då ska jag iaf städa huset, åka till stallet en stund samt dra till banken en snabbis om jag orkar :-). Förhoppningvis får jag vara med sara j en stund också, om hon vill :-). Nä nu ska jag drA mig :-) PUSSPUSS


Kul att ngn svarar...... Blir väl till att...

Kul att ngn svarar...... Blir väl till att vara hemma ikväll å ha tråkigt... Ha det gött alla.


RSS 2.0