Söndag 30 oktober

Hallå hallå!

Först & främst GRATTIS till Kine och Andreas som fick sin lilla tös i fredags!  =) Är så glad för deras skull <3



Idag vet jag inte vad som händer. Tony är och grejjar med bilen.. Vet inte om jag kommer ut ur huset idag heller, men hade faktiskt tänkt att slå en signal till mamma å fråga om hon kan komma hit med barnvagnen. hihi. Så jag kan få komma ut lite i den friska luften!

Eftersom jag var inomhus hela dagen igår så gick jag och städa överallt. Fick ihop så jäkla mkt skit som ska eldas upp. Då e d alltså inte grejer utan rent utav kartonger , papper å sånt! Skulle ha städas lite extra idag var det tänkt så jag kunde fått tvättat av golvet i alla rum. Men vi får se på d =)


Imorn kommer förhoppningsvis min grej på posten =) Ska bli kul!

Nää nu ska jag gosa med min bebis <3 


Torsdag 27 oktober

Hellu, idag har vart en bra dag =) Emilia å jag vakna upp imorse vid 10 tiden,  Då har hon sovit hela natten å jag vakna 6 imorse automatiskt för att ge henne mat, men hon ville sova hon så då fortsatte vi sova till kl 10 =) Helt underbart!


Gjorde sedan oss klara för Öppna i stan, mysigt vare.. Idag var det även babymassage vilket Emilia älskade, lr aa iaf idag.. haha.  Hon somnade utav massagen, så nu får vi vänta till nästa torsdag för att se om hon gillar det lika mkt då! Efteråt blev d massa tjöt med Malin!


Nu på eftermiddagen drog jag hem till mor å far, mest för att tony jobbar sent å jag inte ville vara hemma själv. Så jag hjälpte mamma att städa huset =) Så snäll e jag!


Just nu ligger Emilia och sover å jag tar det lugnt, har precis beställt hem en grej till Emilia.. Visar den så fort jag fått hem den =)


Vi höres allihopa =)

<3

Idag vakna jag upp ännu mer förkyld, så typiskt! Men jag var för rastlös att stanna hemma, så d blev att jag å Emilia drog in till öppna förskolan!

Efter att ha vart i stan hela dan så drog jag hem till mor å far :-) där hann jag träffa massa barn å även fått tatt kort på små pissarna som nu ska få nya hem :-)

Jaja, när jag kom hem så stod Tony ute på vänta på mig, han hade Asså också precis kommit! Han tog Emilia med en gång å in i huset! :-) inte illa. Haha! Sedan mös han med E en stund så jag fick satt igång tvätt maskin å plockat lite här hemma! Skönt d :-)

Måste bara säga d att mitt hjärta verkligen smälter när jag ser Emilia och älskling tillsammans <3 min lilla familj!

Som tur e lugnar d sig lite på Tonys jobb snart :-) då kommer han hem lite tidigare! Å d e super. Mer tid med mig å Emilia skadar inte, hihi!

Nä nu har jag tjötat för mkt, nu blire sängen som gäller! Natti Natti <3


Söndag kväll!

Här sitter jag i sängen och tar det lugnt.. 

Det har vart en händelserik helg.. Men den har ändå vart mer bra än dålig, haha!


Fast d känns som tiden inte riktigt räcker till när helgen kommer, känns osm jag stressar med allt jag gör å ändå hinner jag inte göra saker jag vill göra.. men men så e d väl.

Idag hade vi lite kalas för alisa hemma =) Mys vare.

Ikväll fick jag spelat in en liten video på Emilia när hon ler massa =) Hur gullig som helst är hon <3 Vi älskar henne så himla mkt jag å älskling!

Imorn blire stallet, bvc och lite ärrenden i stan, sedan ska jag å E bara ta d lugnt och mysa <3

Höres =)


Kallt som satan!

Jahopp, denna kväll sitter jag själv hemma. Tony slutar jobbet runt elva tror jag, han var hemma lika sent igår. Men men sånt e livet ibland!

Just nu sitter jag här hemma och fryser! Då dom som har grävt här ute i idag har grävt av elkabeln på flera ställen! Men nu var elgubbarna här å knacka på :-) men dom får åka in till stan å hämta en tillfällig el grej då vi behöver lite värme här! För kabeln kunde don inte fixa idag!

Tänker mest på Emilia faktiskt, jag fryser ganska mkt. Sen vet man ju inte hur kallt d blir inatt heller! Men men, snart ska lillan få mat igen sen så kryper vi nog ner under täcket å sover lite :-)

Höres <3


<3



Min stora pojk =)
<3


Torsdag 20 Oktober

Igår kväll var jag & Emilia på kvarterskrogen och käka middag med mina systrar och mamma.. Riktigt mysigt var det =) Grattat Alisa fick vi gjort å jag tror hon är väldigt nöjd över sin dag =)

Idag ska jag och E till Öppna =) Kl 1 är det babymassage som gäller å sedan massa tjöt med andra mammor!!! Hoppas även på att få träffa mina vänner =) Tror jag ska ta mig en promenad ner på stan efter Öp, Vet en sak jag ska köpa på åhlens =) hihi!


 Jaa just d, på tal om ingenting... På lördag gäller d =) Jag ska upp på hästens rygg , längtar ihjäl mig! =) Hoppas iaf på att d ska gå bra så jag kan fortsätta =)

Nää nu ska jag bada Emilia innan vi ska göra oss iordning... Vill ju att hon ska vara ren å fin när vi ska iväg, sen så fick hon spy i håret imorse.. Så aa. haha


Bild på Emilia när hon badade första gången =) 
Älskar även alla lockar hon får i håret när hon kommer upp ur badet =)


Höres
<3


Onsdag 19 oktober

Hej hej!

Först och främst, Grattis Alisa på 20 år dagen :-) ses ikväll!

Just nu ligger jag & Emilia i sängen å myser :-) hade tänkt att vi skulle ut på en promenad men d blåser så, då lockade sängen mer för oss :-) vi ska ändå upp till stallet sen å då kan va gå promenad där :-)

Igår var jag & E på öppna med vännerna :-) kul å komma iväg faktiskt å träffa lite andra mammor! Vi hade d riktigt mysigt, efter d åkte vi till stallet. Skulle bara ta in hästarna så dom fick lunch å sedan åkte vi hem och fick gjort lite vettigt där :-)


Nää nu ska sessan ha mat sedan ska d städas upp lite snabbt! Sedan drar vi till stallet tror jag. Ikväll ska vi ut och äta på restaurang :-)

Höres <3


Sån otroligt stark kärlek , helt sjukt! <3...

img_3137 (MMS)

Sån otroligt stark kärlek , helt sjukt! <3  våran Emilia <3


Måndag

Igår blev Emilia 1 Månad gammal, helt sjukt vad tiden går fort! Men hon är ju helt underbar våran dotter.. Älskar henne grymt mkt <3


Idag har d inte hänt så mkt...  Imorse drog jag till Bvc med Emilia.. Ska tillbaka nästa vecka igen då hennes vikt går upp och ner..  Trodde verkligen hon skulle passera 4 kg denna gången då hon vägde 3902 g förra tisdagen..  Men hon hade bara gått upp några ynka gram så nu väger sessan 3958 g.  Så d gjorde att hennes vikt kurva går neråt igen.  Vi vet inte riktigt vad det beror på, då hon äter ganska ofta och hon visar liksom inga tecken på att hon får för lite... Men vi får se vad som händer. =)

Så just nu ser d ut såhär:

Vikt: 3958 gram
Längd: 54.5 cm



Efter bvc drog jag snabbt upp till mamma å hämta henne, drog in till stan gjorde lite ärenden å så... Har vart så himla trött idag också. Så jag råka somna på soffan hemma hos mamma medans hon höll Emilia!  Så skönt var d =)

Emilia har även fått ännu fler presenter i helgen.. 3 Paket i lördags , där fick hon pyjamas, bodys, strumpor, en go overall och en himla söt Nalle =)

Idag fick hon ännu ett =) Ett par himla söta byxor och body!   


Kan inte göra så himla mkt än att säga Tack så himla mkt för alla fina saker Emilia har fått. Alla är verkligen urgulliga och omtänksamma..  <3


Nää nu ska jag och Emilia fortsätta mysa.. Just nu tittar hon mot tv´n..  tur att hon är lite vaken nu så hon sover inatt =) hihi.. Ha en underbar kväll allesammans <3


BB tiden
<3


Fredag!!!

Min dag idag...

Har hunnit träffa en vän <3, gått promenad, kört bil, käkat mat, städat, tittat på tv, pussat älskling, gått igenom massa kläder och matat, bytt blöjor och gosat med Emilia som självklart har hängt med mig hela dagen!


Å massa goooo dricka har kommit hem idag också efter att huth och älskling va i tyskland inatt...  Nu vet ni d...


Ha en underbar kväll/natt, för nu ska jag gosa med Emilia =) PUSSPUSS



En Lycklig Anthony med våran dotter i famnen! <3<3<3<3<3<3


<3

Dagen har vart lugn, både jag å Emilia sov till halv 12 idag! Så vi var båda två gott utvilade.. :-)

Vi myste här hemma en stund å sedan gjorde oss iordning och åkte hem till mamma/mormor! Vart ute i den Goa solen och även fått tatt lite kort!

Nu på kvällen fick jag å älskling badat Emilia :-) så himla mysigt och roligt att vi gör d tillsammans varje vecka :-) sen somna Emilia på mitt bröst, så d har vart lugnt medans jag å älskling kollat på tv :-) lillan sover fortfarande å älskling har somnat nu!

Jag själv ska bara göra mig klar för att lägga mig, imorn blir det fika och öppna i stan med vännerna, ska bli kul :-)

Så Natti på er :-)


Våran söta dotter Emilia <3

img_1017 (MMS)

Våran söta dotter Emilia <3


<3

En riktigt seg men go lördag...

Har tillbringat min dag med Emilia såklart =) vi har sovit och myst i sängen  fram till kl 3 idag =) d va då tony kom hem från jobbet, men han la sig i sängen och somna, så jag och emilia gjorde oss fräscha och åkte till skälläckeröd en stund...   =)

Nu på kvällen har vi inte gjort så mkt, bara tatt d lugnt.. lr aa, har ju städat , lagat mat å tatt hand E. Anthony jaa du, vad kan man säga =) han har inte flyttat sig från sängen iaf :P


hihi, nu blire sängen för mig och E också här hemma! =)  så natti natti <3

Emilia <3


Fredag :-)

Äntligen fredag :-) då slutar älskling normal tid å sen har jag honom hemma hela helgen! Hoppas jag iaf! Knappt sett röken av han denna vecka. Men så e d väl när d är mkt på jobbet!

Igår hade jag besök av "BVC" hit hem, Emilia hade gått upp 100 g på en vecka, vilket hon tyckte var lite. Så vi ska ner till BVC redan på tisdag igen. Vi vill bara vara säkra på att hon går upp i vikt i den takt hon ska göra!

Idag blire nog ganska lugnt, jag och Emilia ska hämta min syster i Stenungsund idag å köra hem henne. Passa på att vara lite i stallet , sedan hem igen för att göra iordning oss för middag hos Emilias farmor och farfar :-)

Nää nu ska jag gosa lite med min dotter :-) ha d fint allesammans <3


Min sessa <3

Är såå underbar! Är så himla snäll å vill mest bara gosa, äta och absolut sova :-) hehe . Men Gud vad vi älskar våran prinsessa här hemma <3

Jag å Emilia ska ut och åka lite bil snart :-) åka till Ljungskile först sedan ska vi till Stenungsund en snabbis. Hämta ut en massa kort å även gå till butiken bokia, tänkte se om de har ngt fotoalbum som är fint :-) annars blire att beställa på nätet!

Nä nu ska vi göra oss klara här hemma :-) kram kram på er där ute <3


RSS 2.0