Tjoo

Nu är jag här igen.. Kom i och för sig hem i fredags morse men har haft lite att göra här hemma. Men men först tänkte jag säga att jag ska ändra headern på den här bloggen. Vill ha en mer vårig lr somrig blogg :P

Men jaa livet rullar iaf på, hästarna håller jag fortfarande på med, Barn passar jag också fortfarande. å går hos den där jäkla jobbcoachen som vanligt.. Hoppar fan snart av. hehe

Jaja nu ska jag dra mig.. Ska ´lägga lite tid på den nya headern sedan ska jag blogga flitligt varje dag iaf :D Hoppas jag.

PUSSPUSS

Nu drar jag :D

Nu drar jag till Egypten inatt.. Såå har det jävligt underbart i sverige medans jag är borta....



Ha det underbart allihopa... Bombar bloggen med massa bilder när jag kommit hem ....


PUSSPUSS

Sooooool

Hejsan, Kom precis in efter att varit ute och myst på studsmattan med lilla Julia.. Kom hem för ungefär en timme sen då jag vart inne i stan på ett möte med min jobb coach. Medans jag var där inne passade älskling Julia.. Det hade gått bra också så det var ju bra.. Älskling jobbade igår kväll, natt och nu imorse så han sover som en stock nu..

Hehe.. Jaja nu är iaf inte långt kvar till Egypten.. På torsdag drar vi.. Faan vad jag längtar.. Ska bli så himla gott att koppla av å sola och bada lite..

Men angelica har iaf slutat jobbet nu men hon har icke ringt, Konstigt. hehe Men men hon ringer väl snart och säger att hon är på skälläckeröd.. Själv måste jag dit sen för att göra klart stallet och longera Julius lite lr om jag rider han senare ikväll... Då han har så mkt vårkänslor nu så är han helt galen, vilket gör att det blir mkt longerings pass..

Men men nu ska jag dra mig, så ha det underbart allihopa <3

PUSSPUSS

Super Happy

Tjena :D

Idag är det en vecka kvar till jag å älskling drar till egypten + mina föräldrar förstås :D Faan vad jag längtar nu.. Köpte mig en till bikini igår :D Super snygg, sedan blev det en tunn skjorta också. :D 

Köpte också en söt klänning till mamma å glad blev hon :D

Nu skall jag dra mig, tror jag ska köra hem syrran å hennes barn då hon slutat jobbet nu.. Sen måste jag tillbaka till stallet för att mocka.. Tråkigt men ett måste tyvärr. 

Sedan blire pizza med min älskling :D Tiihooo vad jag e glad . haha

RSS 2.0