29/7 2010

Fort tiden går egentligen, Men men bra de för det hade ju vart tråkigt om tiden stod stilla.

Hoppas min bästa vän kanske snart kan kläcka ut sin lille då jag längtar grymt efter den.  :D Så Sara J, ut å spring :P lr du om man hopar studsmatta så kan det sätta igång :D Såå kom hit :P haha.


Nää om en snart en halvtimme skall jag dra mig in till jobbet. Inte så jätte sugen men det är ju pengar iaf :)  Sedan efter det ska jag upp till skälläckeröd där hästarna bor. Så skall jag & mamma upp i en hage och grejja. Sedan blire väl ridning på Julius.


Jo just det jaa, igår så var vi på middag snabbt med tonys föräldrar, och hans bror + flickvän. God mat men vi blev dock väldigt sega. hehe. Så drog iväg för att hyra en film men så drog vi istället in till fjorden till dom andra vännerna. Var ganska trött så jag var väl int så värst roligt kan man väl säga, men vad ska man göra... E amn trött så e man, haha


Jahopp, I´m still happy  iaf. Nu vet ni det.  Men nu ska jag kika runt lite på nätet innan det är jobbet som gäller..



PUSSPUSS



Sötnosen som sov över igår natt.

27/7 2010

Hellu, Har jobbat klart för dagen, så jag har hunnit duscha och glo lite på en film. Älskling har tatt det lugnt idag då han klämt fingret idag och var tvungen att sy. Stackarn, men han ska alltid lyckas :P.


Jaja, Min förkylning känns som den börjar försvinna men inte min huvudvärk. Men men sånt livet..

Nu kom precis Lilla Nathalie hit då hon ska sova över, hon har längtat efter det så nu får hon göra det. Senare så ska väl vi 3 här hemma dra ner till Bella mare å käka med Sara & Huth. Hoppas det blir snart då jag e hungrig :P

Imorn blire kanske ikea för mig. Kan ju alltid hoppas och jag ändå e ledig imorn så måste jag ju passa på. På fredag drar vi till Mellerud för att umgås med Sofia & Andreas, Det är kaos Festival där å så, vi sover över hos dom och på lördag e jag ledig. Gott.


Nää nu skall jeg dra mig. HAAAARRREEEE GÖÖÖTTTTT


PUSSPUSSS


Min stora kille :)  Ska upp och rida honom imorgon då han satts igång nu efter en vila  :) Ska bli kul.

25/7 2010

Hellu, en ny dag idag.

 Jag som inte har mått ngt vidare bra idag har jobbat ändå, men behövde inte jobba över som tur va. Så när jag kom hem blev det datan en liten stund och sedan gick jag till sängen och har legat där tills nu.. 

Men iaf så kom ju Sofia & Andreas hit igår, Vi käka lite mat , killarna drack öl å jaa det blev en massa tjöt som sagt. En mysig kväll å vi hade himla trevligt. Sara J och Huth var även här och hälsade på snabbt.

Tror jag å tony drar till Sofia på Fredag då det händer lite grejjer :D Så det kan bli kul :D


Nää nu ska jag fundera på lite mat. :P Köss

Lite Happy Today

Japp det är jag.  För det första tror jag Sofia och Andreas kommer hit ikväll och så ska vi umgås :D
Sedan så skickade jag iväg ett mail lite spontant till ett jobb häromdagen och nu när jag gick in på min hotmail så hade dom skickat tillbaka och dom vill ha mig. Detta är då ett kvällsjobb 4 dgr i veckan samt varannan helg å jag blev ganska glad. Detta är var man ska kalla ett fast jobb just på det stället.

Så nu e det bara att ta reda på när jag ska börja, så antaglign blire väldigt mkt jobb nu det sista då jag har carlia på dagarna å detta nya jobbet på kvällarna. =) Men nu har iaf ett jobb fram över :D  Och detta är förstås också ett städ jobb. Finns inte så mkt annat just nu så man får ta det man får :P

hehe. När nu ska jag städa lite å sedan kolla med min man om när han kommer hem , hehe


PUSSPUSS

23/7 2010

Picture




Lilla Jack
<3


22/7 2010

Hejsan hoppsan. Bloggade aldrig igår då jag inte hade tid.

Drog till jobbet på morgon och var hemma runt 4 tiden, väntade på mor min å vi drog vidare till Kungälv. Då vi skulle hämta hem den lilla nya familje medlemmen. Lilla Jack. haha Anthony gav honom det namnet såklart. =) Iaf, vi var hemma igen vid halv sju, å då hade vi hunnit handla , hämta katten samt en sväng in på mc donalds för en milkshake :P Gott. Iaf väl hemma för att bara att försöka få lilla Jack och Rockford att gå ihop. Än så länge vill inte Jack ngt alls md honom att göra. Å Rockford bryr sig inte speciellt.

Men men iaf. Vi drog sedan iväg för att hämta lillsiss då vi skulle upp till sommarstugan å käka middag, som jag hade beställt. Gott var det, jag å lillsiss fiskade även lite å några firrar fick vi allt. Men inga ätbara, haha inte för att jag äter fisk. hehe  Jaja var hemma vid elva tiden på kvällen och då var det bara sängen som gällde :D Å för första gången på länge, somnade jag faktiskt direkt =)

Idag gör jag inte ett skit. Har glott på en film, vart lite onyttig samt försökt att få Jack att gilla Rockford. Men det går sådär. Dom bråkar iaf inte så det släpper nog snart.

Bilder på nykomligen kommer snart kanske. Håll utkik =)



PUSSPUSS

20/7 2010

Hellu, nu sitter jag här igen. Konstigt att jag alltid skriver på morgonen. Men i vilket fall. Idag ska jag iväg och jobba igen =) Få in lite pengar. gött.

Igår kväll kom ju lillsiss hem ifrån cypern. Skönt att hon hemma igen, för nu hör man massa tjöt igen :P haha. Fick iaf ett par Puma shorts, lyckoarmband och en fin tallrik med landskapet på och så står det vart alla ställen ligger. Jätte fin, älskar min lillsiss och blev skit glad. Nästan som det kändes att jag fyllde år :D haha

Jaja ikväll ska iaf jag och älskling hem till Angela & peter och passa deras barn. Och imorn kommer det hem en ny familjemedlem :D  Längtar som F***n. hehe


Ja hopp jahopp om en timme ska jag dra till jobbet, innan dess vt jag inte riktigt vad jag ska göra. Lr jo, ska kolla lite ställen som man kan åka till på semester :P


PUSSPUSS 




19/7 2010

Hello, Igår var det inte direkt min dag. Jag trodde det var mån (vilket gjorde att jag upp alldeles för tidigt), glömde jobbskorna hemma, glömde jobb kortet å m.m.

Men men jobbdagen igår var längre än dom andra dagarna, igår jobbade jag 7 h å dom andra dagarna jobbar vi bara 4 h då det ä sommartid. Vilket är väldigt lite och just därför jag vill jobba övr så mkt som möjligt.



Men iaf, i lördags drog vi iväg på släktkalas på tonys sida. Dt blev en go kväll med tjöt, mat m.m. kom dock hem väldigt sent och det var nog det som förstörde det mesta på min dag igår. haha Jaja igår kväll drog jag å tony upp till pappa å mamma i stugan då pappa fyllde år igår så fick vi gratta han =)

Idag händer väl inte så mkt. Ska snart in till stan för att få en påskrift på en lapp som sedan skall in till af, sedan blire jobb resten utav dagen. lr aa iaf till 15.15. hehe. Efter det drar jag hem då min lillasyster kommer hem idag =)  Har vart väldigt tomt utan henne. Men nu e hon snart tillbaks :D


Jaja nu ska jag göra mig klar för dagen å sedan dra...


PUSSPUSS

 

                     Vovven uppe i sommarstugan <3

18/7 2010

Skrev nyss ett inlägg men det försvann. så aa. Jag skriver väl senare idag efter jobbet om igår kväll m.m.  Nu ska jag göra mig klar för work. 

See Ya <3

PUSSPUSS

Header

Tjo igen, ändrat min header nu. Lite bättre och väldigt enkel som jag ville ha det. Men men bakgrundsfärg m.m skall ändras å så. Men hinner inte det just nu. Nu ska jag göra mig färdig å sedan åka vid 4 tiden. Så ha det inderbart så länge.

PUSSPUSS

17/07 2010

Hejsan hejsan. 

Enligt min översikt på bloggen så var det 2 vecor sedan jag bloggade.. Hehe. Jaja det var ju en liten break iaf. Jag är grymt sugen på att blogga men det är för att jag älskar att skriva av mig. men men jag har iaf tänkt att börja igen men ska fixa en ny header å göra sidan lite normal. Sedan blir väl så att jag bloggar så fort jag har tid på dgr m.m.

Jaja Igår var vi iaf i thn på Fallens Dagar, Promenerade runt lite, käka, drack lite  så. Var där med Sara, huth, sandra och obba samt min älskling då. Och så träffade vi hillevi och daniel också :D

Idag händer väl inte så mkt. Ska iväg med anthony m, familj på ett släktkalas tror jag. Det blir väl god mat å massa prat. Vet inte heller när man kommer´vara hemma men hoppas inte försent då jag vill hem å sova i tid då det är jobb för lilla mig imorgon..


Nää nu ska jag dra mig, ska tjecka lite kläder å se vad man ska ha på sig idag.


KÖSSKÖSS



Break

Tjena nixen. Har inte orkat skriva ngt här å har typ inte haft tid. Men men så e det ju. Iaf så har det inte hänt så mkt. Har tagit det ganska lugnt. Vart nere på stranden några dagar med Sara å vart på torp med lite vänner m.m.  Igår jobbade jag å ska göra det idag me. Idag är det också födelsedags kalas för Sara J som fyller 20 på onsdag. :D Å snart ska hon få sin lille bebis också...

Men aa, imorn blire nog kalas för lilla Nathalie också då hon fyller 4 år på måndag.. Vet inte riktigt vad jag ska köpa den lilla damen. Hon vill ha så mkt saker.  Konstigt att en 3 åring kan önska sig blommor med kruka, ramar, å bra saker man behöver när man ska rida samt flytta hemifrån.. Tror hon kommer bli en flicka som kommer göra allt i tidig ålder. Tex, kanske plugga utomlands m.m.  Men det märker man ju.


Jaja, nu ska jag göra mig klar för att dra till jobbet.. 

PS, Kan hända att det blir en lite break här i bloggen då jag ska jobba en hel del i juli samt sätta igång Julius nu efter att han haft sin sommarvila. Såå aa. Men slänger in ngt inlägg då & då..

PUSSPUSS 

RSS 2.0