Hallå hallå :-) igår fick vi kanonväder :-...

Hallå hallå :-) igår fick vi kanonväder :-) så igår hann vi med både att sola å bada vid den fina stranden, sedan blev det grillning och tog det lugnt, för vid 6 tiden hade vi bokat jacuzzi :-) d va faktiskt riktigt skönt, dock väldigt varmt så mitt dopp i poolen med kallt vatten har nog aldrig vart så skönt. Haha! Men men efter d gick vi ut å åt å bara tog d lugnt... Sen kan jag säga att min kropp dog totalt, så d blev sängen vid 23 för oss i våran husvagn. Men men, idag blir fint väder igen, det regna å åska igår kväll å små regnat inatt men nu är det blå himmel :-) så det blir stranden idag igen :-) Nää nu ska jag vila lite å se om killarna vill vakna sen.. PUSSPUSS


Slappar ordentligt här på Öland (Böda sand...

Slappar ordentligt här på Öland (Böda sand) tycker d är ett riktigt bra ställe :-) önskar bara vädret kunde vart lite bättre. Men ärligt så tycker jag att d är så skönt å vara iväg :-) Nää, nu ska jag försöka somna om lite efter att har varit vaken ett tag. Så PUSSPUSS


Jahopp

Här sitter man mitt i natten å fixar å trixar. hehe.

Ny header är det iaf, inte så jätte nöjd, den blev liksom suddig å så. Men orkar verkligen inte fixa detta nu!  Så den får finnas ett tag så får vi väl se om jag orkar fixa den. Måste fixa lite annat med bloggen. Men men vad spelar det för roll egentligen. haha. De ju mina inlägg som alla läser. =)


Förresten så undrar man ganska mkt vilka alla är som läser ens blogg. Min har ökat ganska mkt med läsare vilket är roligt. =) 

Nää nu får jag ta och sova, älskling drar upp och jobbar tidigt imorn så e han hemma igen runt 11 tiden. Då ska vi åka och inhandla en del in för våran resa med husvagnen mot Öland =)  Bland annat ska vi handla bikini till mig =) Kanske hittar ngt klädplagg också, vem vet. Sedan blire öl å så och massa små grejer som behövs. Men men mer om det imorgon.


PUSSPUSS

Ny Header???

Japp det ska det bli, hur & när??? Det märker ni =)

....

Har inte så mkt att skriva, just därför har det inte blivit ngn inlägg.


Idag går jag iaf in i V. 32  <3 Magen den växer å fröjdas, har inte problem med ngt än. Hade bara lite ont i ryggen i förrgår men det vara bara för att jag gjorde så himla mkt grejer under hela dagen. Men efter en god vila på d så var värken borta =)

Idag blire väl en ganska lugn dag också som d va igår, kändes nästan som att jag sov bort hela min dag igår, men på kvällen fixade vi mat hemma i föräldrarnas hus, färskpot å grillat blev d =) Gott men mättande.

Tonys semester har inte börjat än, han har jobbat dygnet runt typ hela veckan å igår jobbade han också och idag så är han redan iväg & jobbar igen.  Till eftermiddagen ska vi hämta husvagnen =) Ska bli kul, imorgon efter tony har gjort ännu en grej åt jobbet så ska vi iväg å handla lite smått som man behöver å så. jag måste iaf kolla efter en bikini, en billig enkel hade jag tänkt mig.  Sedan får d bli myggmedel och mygg ljus som ska inhandlas å sen lite mat kanske. =)

Nää denna dagen ska spenderas lite hos hästarna å vara med Lilla Nathalie <3 Senare på dagen måste jag ta tag i städningen här hemma så d är rent å fint när vi åker iväg. Ska ha igång en tvättmaskin till å sen finns d ingen mer tvätt =) Känns skönt. hehe, Nää nu ska jag glo vidare på nätet å sedan dra till stallet.  Det står 2 andra hästar där faktiskt, Araber om jag ska vara ärlig. Det är en som lånar boxarna då det är en stor arab utställning på ljrk idag.

Jajaja, Köss haj allihopa <3



Hallå hallå, är uppe i sommarstugan och ha...

Hallå hallå, är uppe i sommarstugan och har det gott. Har badat å solat idag, nu har jag bytt om till varma Goa kläder å ska snart äta lite mat. Sedan får jag ta och bege mig hemåt och förhoppningsvis e hjärtat mitt hemma i hyfsad tid idag :-) Nää ha d underbart mina vänner <3 Köss


Fredag!

Hellu, sitter här hemma och väntar på att Anthony skall dyka upp. Hans mobil är död å hans vett i huvudet förstod nog inte att man ska komma i tid till kalas.


Väntan på honom ha gjort att jag börjat kolla efter en fin skänk som jag ska ha i mitt nya sovrum =) Sedan en snygg spegel över d å en fin lampa =)

Nää nu ska jag byta tröja å sedan åka på kalas hos Sara J =) Gud vad jag saknat min vänner. Är typ aldrig med dom längre. Så ikväll ska det bli kul att få träffa några =)

PUSSPUSS

V. 29+4

Tiden bara rinner iväg, magen bara växer å växer nu. Har inte vart så stor innan, men nu så.. Nu har den börjat växa ordenligt. Ska till BM på tisdag igen... Nu när det har börjat bli trångt i magen så känner man bebisen bara mer å mer. Minsta lilla rörelse liksom. Men jag älskart =)  Vaknade häromdagen på natten utav att den la av en jäkla spark i sidan av magen. Den sparken gjorde faktiskt ont, haha. Annars gillar den göra kullerbytta hela tiden. När jag går, sitter å sover. Hela tiden. =) Så mysigt för den lill*.



Dålig bild, jag vet =) Men nu e jag en tjockis å tjockare kommer jag ju att bli. Haha <3


Sara J <3

Grattis Gumman På Din Dag Idag  <3



Älskar dig gumman, Å hoppas du haft en underbar dag idag!
Imorn så ses vi äntligen <3


Torsdag!

Sitter här hemma själv i sängen å tar det lugnt.. Läst lite tidningar å ska snart kolla Ellos katalogen.. Tony är iväg ikväll också, grejjar med bilen är vad han gör.

Själv har jag planerat lite vad jag ska göra såhär på vardagarna.. Ska nu köpa lite tomma, vita tavlor och måla lite. Blir tavlor till bebis rummet hade jag tänkt.  =) Mer om det kommer upp, tror jag ska åka imorn och köpa lite grejjer..



Har idag tagit det väldigt lugnt faktiskt, Åkte hem till min mor imorse, började storstäda deras vardagsrum.  Drog fram soffor å massa. Dammsugade å skurade golv samt allt annat man kan gå och damma av å städa m.m.  Efter det dog jag typ, hehe. Tog lilla Safira ( Syrrans Valp) med mig upp till mina föräldrars säng och vi stensomna å sov där i 3 h. Haha, helt utslagna va vi =)  Konstigt nog har jag sovit riktigt bra inatt å ändå kunde sova så länge på dagen. Men men sömn e bra har jag hört =)


Nää, nu skall jag läsa lite i katalogen..

PUSSPUSS

Sommar <3

Lite blandade bilder från de senaste <3




Mer bilder imorn kanske, orkar inte mer denna kväll =)


Nathalies 5 Års dag <3

Idag har Lilla Nathalie fyllt år =)  Kalasat lite för henne å så.. Å super glad blev hon för alla presenter å det är så kul när dom blir så glada =) Dessa små barn asså <3

Har bakat massa Chokladrutor samt en God tårta =)



<3

Underbara Nathalie


Barnvagnen =)

Den har redan kommit hem, skulle inte fått den förräns slutet på Juli. Lite överraskningar skadar ju inte, känns dock konstigt att få ha den hemma så tidigt.. D e ju ändå ett litet tag kvar =)




<3 Nu längtar vi ännu mer här hemma <3


Måndag =)

Ännu en ny vecka nu, vet inte vad som är bestämt denna vecka. Men imorn skall jag å min mor åka och besikta en släpkärra iaf.

Idag så tog jag mig en lång sovmorgon, var hemma kl halv3 inatt efter att ha varit på Metallica i Gbg... Grymt att få sett dom i verklighet =) Inte riktigt min musik smak men tycker d e så kul att få gå på det ändå, och dom e ju ganska grymma liksom. hehe.

Har även vart och köpt födelsedags present till Nathalie som fyller hela 5 År imorgon =) Stor flicka nu. Så imorn ska vi baka lite hade vi tänkt...


Jo juste, har även gått in i v. 30 nu, Inte långt kvar nu =) Shit vad jag längtar asså... =)


Men jaja, imorn kommer nog lite bilder upp här i bloggen. Från dom senaste dagarna helt enkelt =) Nu skall jag sova vare tänkt, upp i tid imorn. Städa klart lite här hemma som jag påbörjade idag när älskling jobbat. Men tvätten å disk är klart iaf, så d e bara lite damm som ska bort å sedan dammsuga golven =) Duktig som jag e å vilket man måste vara när man har en lat kille som aldrig städar. haha, men älskar han ändå. =) <3

jaja, Natti natti på er <3


RSS 2.0