Twilight Fan-Event på Hovet

Alltså jag måste bara säga att det var nog det bästa jag har vart på i hela mitt liv.

All musik, skådespelarna & hosten Kodjo Akolor  var sket grymma... Snacka om att alla jublade å skrek av lycka. Själv hatar jag när folk skriker och man får skit ont i öronen men man kunde verkligen undvika detta där. Det var bara att stå ut och självklart gick jag därifrån med en dunkande huvudvärk som gjorde skit ont. haha

Att få se Kristen Stewart & Taylor Lautner var grymt. Alltså jag är verkligen inte totalbesatt utav Twilight men jag gillar allt som har med dom att göra. Å att faktiskt bara få se dom & i Svergie var nog det bästa med allt. =) Så jag ska absolut göra om detta när det väl blir en nästa gång.


Men men fick en hel del filmat å alexandra tog kort. Man hör som sagt inte så mkt på filmerna då alla fans bara jublar hela tiden. Åkte hem ifrån Stockholm runt 19 tiden, och var hemma inatt vid 3 tiden tror jag. Jag var så trött att jag inte hade koll på klockan, hehe.

Jaja nu till helgen är det ju Midsommar. På midsommarafton ska jag å älskling på födelsedags kalas för Meya och senare på kvällen blire väl att vara med sina vänner. Synd att Sara J jobbar så länge men dt är hennes sista dag på jobbet innan mammaldigheten. Men men träffar henne efter jobbet =)

På lördagen blir Lyskils crusingen med vännerna =) Ska bli kul faktiskt.


Nu skall jag få iordning lite på huset, Känns som det börjar spåra ur med städningen här. Hehe , jag e en sån som hatar att ha det stökigt tyvärr.



PUSSPUSS


16 Juni

Tjenanixen.

Har inte uppdaterat så mkt då jag legat i hårt och jobbat hela veckan.. Har fått ihop en del timmar redan denna veckan så jag fick ledigt tors, fred mn ska förståss jobba lörd, sönd..

Men jag vill ju ha lite lön och det lär jag få så mkt jobb som det vart nu. Är riktigt glad för den delen att jag fått så mkt jobb. Å min chef hon verkar så nöjd över mig att jag blir glad utav att komma till jobbet. =)  Ganska konstigt då jobbt är trist men alla sköna människor som jobbar i receptionen å m.m så blir allt så himla roligt. Synd att man inte kan få en anställning framöver där.

Men men eftersom jag är ledig imorn ska jag slappa i solen hela dagen =) Å på fred skall det också vara fint väder men då ska jag till gbg med älskling och min äldste kusse då vi ska på Metaltown.. Alltså betyder det att jag ska vara i solen hela den dagen med, Hoppas att det är så varmt att jag kan åka i shorts =) hoppas..


Jaja nu ropar älsklingen på mig om att vi ska gå och lägga oss. Så vi hörs och syns...


PUSSPUSS

13 Juni

Shit vad tråkigt jag har det måste jag ju säga...


Alltså jag sitter hemma själv vilket jag gjort sen kl 9 då älskling skulle iväg, som vanligt.  En enda dag på hela denna veckan har vi vart tillsammans en hel dag å det var igår å självklart måste han supa.. Aldrig att vi kan var ensamma å hitta på ngt kul utan vi ska alltid vara med ngn å han skall alltid dricka.. Undra om någonsin kommer att växa upp =) hehe.

Jaja jag fick iaf träffa sofia igår som verkligen var på tiden =) 

Men men jag vet iaf inte vad jag ska göra. Gick upp vid 9, satte mig vid datan å glodde på tv´n samtidigt. Sedan drog jag upp till stallet å tänkt hälsa på mina föräldrar men icke sa nicke då var dom inte hemma.. Så då åkte jag hem igen å här sitter jag å har tråkigt.. Hade tänkt att börja grejja i kökt då vi ska tapetsera om men då fick jag inte börja grejja för tony.. OK, Men vad ska jag göra. Börja måla??? Nää för vi har inte fixat ngn målarfärg.. Åhh.. Nää nu ska jag göra NGT...

PUSSPUSS

8 Juni

Ojojoj vilka dagar det har gått. Hehe kommer inte ihåg när jag skrev senaste inlägget... Men spela roll.

Jag jobbade ons, tors & fred för veckan å i lördags hade vi födelsedagskalas för mig =) Riktigt lyckat å vi alla hade kul.

På söndagen den 6 Juni då jag fyllde år slappade jag hela dagen med älskling + Sara & huth som var med oss. Riktigt go dag med god mat å strålande sol.  Jag å sara låg å slappade på studsmattan hela dan typ å sen drog vi upp till sjön en stund. En riktigt mys dag å älskling present var bäst =) Å ps, tack för alla andra presenter jag fick. Jätte fina å det var super kul att ni kunde komma på lördagen...


Men men nu ska jag slappa lite å sdan så får jag ta tag i disken lite :D

PUSSPUSS




MY LEGS ON MY B-DAY  <3

=)

Sitter i soffan och slöar mig efter att ha jobbat diag å hann även med att sola lite innan jag har gått in och slappat. :P 

Jaja, jag är ju såklart super glad ida  :D  Fick ett sms utav siss inatt om att hon stod i kön i gbg för att få biljetterna till eventet i stockholm... Så nu har vi dom. =)   Så jag å siss drar till Stockholm den 21 Juni å då kommer Kristen Stewart & Taylor Lautner   =)  Jag e ju en riktig nörd när det gäller Twilight , haha. såå detta kommer bli grymt kul..

Å biljetterna till Twilight Movie Night är ju också bokade så det kommer bli en rolig kväll det med :D


Nu ska jag fortsätta glo på tv sedan fortsätta städa  =)

2 Juni

Tjosan, Pigg å glad är jag denna sådana morgon..  Kl är ca 8 och jag skall när som helst dra till jobbet. Gott å jobba lite kanske inte nu när det är fint väder men jag börjar tidigt och slutar tidigt :D

Så ciao ciao på er.. Så kanske vi hörs sen..  


PUSSPUSS

1 Juni

Bästa månaden på året, Enligt mig. haha


Jo idag blire till att inte göra så mkt.. För jag ska bara Sola hela dan på altan.. Idag är det helt blå himmel å helt vindstilla. Helt perfekt =)   Hovslagaren kommer ngn gång sen förstås men hoppas han kommer i eftermiddag ...

Nu ska jag glo klart på the voice å sedan dra ner till byn för att ta ut pengar å efter det ska jag sola =)



PUSSPUSS


RSS 2.0