Shit vad tiden går....

Fort!

Idag har jag å älskling vart ihop 6 År.   =) Helt underbara år och fler ska det bli.



Men iaf , ikväll händer visst inte mkt. Dö tråkigt har jag.. Anthony somna när han kom hem från jobbet. Å jag har städat lite å sedan suttit vid datorn. haha. Alltså har inte jag heller gjort ngt. Själv vill jag hälsa på ngn men aa...

Nää nu skall jag glo en film jag laddat hem. PUSSPUSS

Ligger i solen och gottar mig idag :-) hop...

Ligger i solen och gottar mig idag :-) hoppas på att jag kommer få lite färg iaf. Det är fint väder imorn med så jag får passa på å sola då med. Fast funderar på om man ska dra till sommarstugan på dagen faktiskt. :-) får prata med som e hemma imorn om dom e på :-) Nää nu skall jag doppa mig i den lilla Poolen , ha d fint så länge. PUSSPUSS


Måndag 27 Juni

Hallå där, inte bloggat på hela helgen. Men konstigt nog så har jag haft det fullt upp..


Idag händer inte mkt, sitter hemma hos mamma och tar det lugnt... Orkar inte så mkt, är så himla trött. hehe.  Mamma har besök utav en gammal vän så jag sitter i ett mörkt rum här istället å bara slappar. =)

Igår gick jag in i v. 29  =) Shit vad tiden går fort.  Å det är fullt upp varje helg tills vi drar iväg till böda camping. Ska bli så himla kul, jag längtar typ ihjäl mig. hehe. Fast det kanske inte är så roligtl att sitta i en bil så länge men det kommer ändå bli kul eftersom alla vänner är med =)

Denna vecka blir lugn vilket är skönt, det ska ju bli fint väder. Så jag ska gassa i solen så mkt jag kan =) Till helgen flyttar Sara J å huth till sin nya lägenhet, så man kanske hjälper till där om dom vill. Dom hamnar ju ännu nämre mig, tycker jag är sketa bra sen när jag fått bebis =) Kan vi gå massa promenader å även sandra bor ju där.. =)

På söndagen blire Metallica The Big 4 på Ullevi,  Aldrig sett metallica innan så det kan bli kul, man får ju passa på här i livet. Till hösten ska vi iväg till Stockholm och se Rihanna =) Det längtar jag as mkt till.. Efter det blir nog ganska lugnt på året, spara pengar till Julklappar och thailands resa =)  och även njuta för fullt utav vårat nya tillskott i familjen =) <3



Jaja, nu ska jag kika runt lite på nätet.. Så ha en underbar eftermiddag <3 PUSSPUSS

<3

GLAD MIDSOMMAR =)


Fixar å trixar.

Jag suger verkligen på att fixa min blogg. Men ibland så kommer det nya grejer upp å ibland försvinner lite grejer å ibland så kommer en ny header upp. hehe.

En ny header skall fixas men funderar på om jag ska be ngn annan fixa en till mig. hehe. Orkar liksom inte å jag vill ha en fin :P hehe. Annars har jag lagt till min gravidetet vid sidan av som vissa kanske har sett. Ska bara försöka fixa lite färger å så också. Men det är så himla tråkigt. haha.


Jaja, just nu verkligen det SPÖ regnar ute asså. Så jag nu sitter jag här vid datorn istället å lyssnar på lite musik, Lilla bebisen gillar all min lugna musik. =) Så det är typ bara lugn musik jag lyssnar på nu för tiden.

Nää nu skall jag pilla lite mer på bloggen. Hoppas ngt går bra för mig. hehe.

PUSSPUSS

Min dag!

Jao, besöket hos barnmorskan gick super... =)  Hjärtljuden låg runt 148... Lika mysigt varje gång att på höra bebisen.. =) Fick också beröm att jag sköter mig så bra med vikten. Har endast gått upp 2 kg sen inskrivningen i februari =) Vilket känns super för mig med. Men det kan ju bli en hel del kilon i slutet. hehe.

Efter att jag vart där drog jag hem till mamma igen, hade lite planer som att åka å handla å så, men det blev att man körde syrran till hogstorp istället då dom skulle ha hem sin nya hund. Jätte söt liten tjej. Köpte även med mig en sallad i stan =) Mums. Nu sitter jag här hemma, väntar på att älskling ska komma hem från jobbet. Saknar han konstigt nog mkt denna kväll. =) <3 Älskar min Anthony <3

Nää nu ska jag slappa lite å planera helgen tänkte jag =)

PUSSPUSS

<3



Min mage i v. 26+0   =)  Börjar bli stor nu! Längtar ihjäl mig <3


Ska göra mig klar nu å dra hem till min mamma & stallet. Sedan kl 3 skall jag vara hos Bm. Ska bli kul =) Det är typ min dag, tänkte jag skulle vart till öb en snabbis å köpa en till tvättkorg också. hehe.  Sen så fixa lite saker inför helgen =) Detta kommer bli kul.. Lr det hoppas jag iaf...

PUSSPUSS

True Love

Chris Medina och hans fästmö var nyförlovade med bara veckor kvar till brölloppet när hans blivande råkade ut för en bilolycka och blev liggade i koma, efter drygt en månad vaknar hon men med en svår hjärnskada, Chris finns vid hennes sida och denna låten har han skrivit till henne!



<3


Måndag

Hellu,

Precis gått ur duschen, skall göra mig klar för att dra hem till Kine... Vi ska in till stan en stund, då vi gått på sån här ungföräldrar grupp, idag är det sista gången och killarna slipper denna gången. hehe. Tycker själv att det dom sagt å så visste man sen innan. Men ibland kommer konstiga frågor upp som man aldrig hört innan. men men, har man sina syskon å svägerska + vänner att prata med så vet man det mesta. hehe.


Jaja, bäst jag börjar göra mig klar...  =) Så ha en underbar eftermiddag/kväll.. Själv ska jag å älskling äta middag hos mina föräldrar ikväll =) Jag har beställt köttgryta med massa morötter. haha.


PUSSPUSS


????

Nog den tråkigaste söndagen någonsin, såg fram emot en söndag ensam med anthony så ngn gång kan göra nått tillsammans på hans lediga dag.  Nää han vill inte göra ngt.

Mn men jag drog iaf till stallet en stund, hände inte mkt där heller. Så nu e jag hemma igen, fast just nu e jag ensam, ingen aning om vart tony är... Haha, känner att jag e lite lätt irreterad idag, men vad ska jag säga. Jag försöker få tony att hitta på ngt med mig men det orkade han inte å nu när jag kommer hem så har han väl hittat på ngt med ngn annan... För jag e ju som sagt inte så rolig... haha.

Nää nu ska jag städa upp i köket. Å sedan lägga mig i sängen å sova resten utav dagen...


Köss


Lördag!

God dag,  Uppehåll ute än så länge =) Det gillar vi.  Snart skall jag dra igång och börja städa, sätta på musik å öppna ytterdörren så katterna får springa ut å in =) Dom älskar det :P

Snart så kommer även älskling & huth hem, dom har vart i tyskland inatt, tror dom e här inom en timme.  Så när dom kommer så tror jag Anthony nämnde att sängen var hans en stund. Det får den gärna vara men inte för länge då jag ska bädda om sängen idag =) Älskar nybäddade sängar.  Kom på igår också att vi måste plocka isär sängramen, vi ska ju byta rum å det hade jag tänkt att vi skulle göra imorgon faktiskt. Om tiden räcker till och en kille som vill hjälpa till. hehe,.

Jaja, ikväll har jag ingen aning om vad som händer, hoppas på att få mysa här hemma än att behöva åka och hitta på ngt varje helg... 

Nu ska jag börja städa här hemma så vi höres av senare =) <3




Var bara tvungen att slänga upp en bild på Lilla Julia när hon var nyfödd å precis kommit hem =) Så jäkla söt <3 Tänk att hon redan fyller 3 år i Augusti <3


Hej hej!!!

Nu sitter jag här igen framför datorn, hehe. Skulle skrivit ett litet inlägg igår men orkade inte å hade inte direkt tid heller.

Då jag på förmiddagen var i stallet å grejja, d vardagliga sysslorna m.m. åkte sedan hem å tog det lite lugnt å plockade lite skit... Ska storstäda lörd & sönd vare tänkt :P  Jaja igår också runt 3 tiden så drog jag med Emma S till Ingvarsson i Kungsbacka, hon skulle provrida en häst =) Köpte den gjorde hon också =) Sedan bar det hemåt med hästen och Emma.. Å tog det sedan lugnt resten utav kvällen =)


Idag har jag tagit det väldigt lugnt, Mockat m.m i stallet å städat lite.. Så mysigt var det att gå i stallet när det spöregnar ute. hehe. Men  jaja, innan jag drog hemåt tog jag in Julius så han fick vilat från gräset å senare kommer också hovslagaren då han har en tappsko =/  men det blir ju fixat så d e ju bra. =)  Tror jag ska mysa lite hemma hos Sara J sen, om nu min jäkla huvudvärk försvinner. Annars kanske jag stannar hemma å kryper under täcket :P  Måste upp till stallet sen igen också ju. Så aa, jag har lite å göra som sagt.

Näe nu ska jag sluta tjöta, hörs kanske imorn.. KÖSS


15 Juni

Jisses vad tiden går fort asså...   Är redan inne i v 27 och jag mår prima än. =) Fast jag är jäkligt trött nu för tiden.  Kan typ sova hela dagarna utan problem.

Jaja, igår var jag å tony hemma hos Robin och sandra en snabbis, lr aa jag var där och åt å sen åkte jag direkt då jag hade lite saker att fixa i stallet på kvällen.. Tony stannade nog kvar en stund å sedan gick han hem.  Men det var kul att få träffa Sandra och lilla Eddie lite =) Känns som det var evigheter sen sist. hehe.


Nääe , har sån jäkla go lust att somna om men ska gå upp ur sängen snart då jag ska på 2 st skolavslutningar.  Lilla Rasmus går ur 3an och Emil går ur 2an. Stora killar börjar dom bli nu.

Jaja, nu skall jag dra maj... PUSSPUSS <3

Massa Grattis =)

Till Robin & Sandras Förlovning <3 

& grattis till alla mina vänner & kusin som tagit studenten <3




Själv idag har jag beställt säng till bebisen =) Längtar tills den kommer hem, fast den nog kommer stå i kartongen ett tag innan den kommer upp. hehe..

Nu skall jag dra mig hem till mor min, hon är inte hemma än men när hon väl kommer kanske hon har med sig en god kycklingsallad. Jag är verkligen helt fast i sallader nu för tiden. Finns verkligen inget goare än sallad =)

Nepp nu skall jag dra mig.. Haj då <3

<3


Vill komma igång med Julius, vill träna å tävla. Till hösten då börjar vi satsa på detta =) Vet att jag vart väldigt slapp med detta. Men en sparad unghäst sägs vara det bästa =) <3

Älskar dig min stora bebis <3


Ny Kamera?

Yes , det kommer jag att köpa. Efter att min förra kamera är spårlöst försvunnen. Vet inte om den är snodd lr så. Men det är skit samma för den är borta och det har den varit nu i ett halvår. =( Å jag som då älskar att ha kamera, då jag tar kort hela tiden vill ju ha en bra kamera. Så denna gången blire faktiskt en systemKamera.

Med lite presentpengar + egna pengar och lite från Anthony som födelsedagspresent så har jag nu bestämt mig för vilken jag ska köpa =)

Det blir en NIKON Systemkamera Nikon D5100 18-55



Lite dyrare än vad jag hade tänkt att lägga ut. Men det är en kamera från 2011 och har även full HD inspelning. Är helt fast vid den.  Så när jag vet att jag fått ihop mina pengar så åker jag nog och köper den snarast =)

8 Juni

Ojojoj, vad tiden rinner på.. Har haft massa att göra å även vart skit trött så jag har inte hunnit blogga.

I Fredags så kom Kine , Andreas & Jesper förbi här hemma på kvällen.  Killarna drack sig fulla medans jag å kine utforskade massa sidor på internet + att vi hade lite annat roligt för oss. haha. 

I lördags hade tony fixat ett litet kalas, så då kom alla vännerna förbi och åt mat å drack. Vi tjejer höll oss nyktra, men vi hade kul ändå =) Både Kaylie, Eddie och Vincent var här.. Så det vara massa barn =) Älskar dom <3

På söndag kväll blev det att alla drog hem till Sara J och Huth,  Blev en fet beställning på Bella Mare för alla, sedan glodde vi alla på BB. Efter att det var slut så drog killarna iväg med Ih´n Dom skulle bara leka lite men det dom var typ iväg kl halv 2 på  natten. Vi tjejer satt trötta å väntade på dessa killar. haha.


Och så kom Måndag den 6 Juni. Då fyllde jag år =) Hela 22 år Gammal är jag nu.
Bjöd hem familjen på Middag och Glass och Jordgubbar till efterrätt =)  Fick massa fina presenter och blommor. även utav mina vänner i lördags.. Tack så himla mkt för allt. Betyder massa för mig. <3

Kvällen blev hyfsat lugn, jag å tony drog hem till systern min lånade lite filmer å hem igen å slappade framför tv´n.



Aa nu har jag ju smått berättat hela min helg =)   Idag blire lite lugnare dag tror jag, ska bara iväg och köpa present till några vänner å sedan ta det lugnt hela dagen..
Jo just d, igår badade faktiskt Anthony i hällungen med barnen och Alisa... Haha har bildbevis, så dom kommer nog upp här senare =)


Jag väntar glatt på mina skattepengar också =) Då ska jag å älskling beställa en säng till våran bebis =)  Har hittat en vi verkligen vill ha. Den är så fin =) Bild kommer på den när vi fått hem den :P  Sedan kanske man ska börja tänka på att köpa lite grejer.. För vi har inte köpt ngt förutom att ha beställt barnvagn. hehe. Men vi har som sagt hela sommaren på oss =)

Näee, nu skall jag göra mig klar fö att dra mig mot ljungskile. Så ha en underbar dag allesammans. <3

1 Juni =)

Idag är det 1 Juni och det är kanon väder =)  Älskar verkligen Juni månaden. Konstigt nog så är det nästan fint väder hela juni.. Jag fyller år snart också =) Börjar bli gammal nu, fast känner mig ung än så länge.

Igår så var jag hos BM , riktigt roligt :) Stod kvar på samma vikt , vilket jag tycker är super. Å hon sa att det absolut inte är ngn fara med det.  Hjärtljuden låg på 152 =) Fast det tog ett tag innan vi kunna lyssna då den lille hade väl gympa lektion så den bara sparka så fort hon va när magen. Lite roligt faktiskt.


Idag ska jag inget annat än att ta det lugnt, för ikväll ska jag jobba å för att jag ska klara av min kväll måste jag vila min rygg. Haha, men känner redan nu att den gör ont. Konstigt nog är det det vid skulderbladen jag har ont, och det ska inte vara pga graviditeten enligt bm.  Men vad vet jag. Hoppas det försvinner för man känner sig faktiskt väldigt handikappad. Ikväll när jag kommer hem vilket är runt 23 så skall jag ställa mig och storstäda vardagsrummet så slipper jag det till helgen. Har också beställt mat inför min födelsedag på måndag. Så nu ska jag bara bjuda in dom som kan komma. Vilket är min familj och svärfamilj. Så hoppas några vill komma å äta lite mat. hehe.


Nä slutat tjötat för idag...  =) Ha det underbart allihopa <3


RSS 2.0