Lööördag!!! =)

Jaop, idag e det lördag igen.. Lr Valborg om man vill säga så om denna dagen.

Vaknade av en fet migrän tidigt imorse, trodde jag skulle dö asså.. Men som tur somna jag om till slut och vaknar senare igen utav att älskling skulle åka och jobba, och bara med en liten pirrande värk som sitter i nacken. Haha. Jag å min huvudvärk asså, den försvinner ju aldrig heller.

Låg kvar i sängen ett tag idag då min lilla hjärta i magen sparka så mkt <3 Man såg till och med från utsidan vad den höll på =)

Just nu har jag städat lite, satt igång en tvätt. Måste städa lite till å sen dra upp till stallet fö att göra klart d. Ikväll ska vi iväg på lite kalas också. Får se om det blir kul.. hehe. Själv hade jag kunnat stanna hemma känns det som just nu.. Nu på dagen ville jag vara med mina vänner me, men tiden räcker inte till när man har så mkt annat som måste göras tyvärr.

Men men, nu måste jag få ngn gjort, så vi höres senare...

PUSSPUSS

???

Eftersom jag själv inte egentligen ska rida nu när man e på tjocken, å min lillasyster är skadad. Så skulle verkligen jag behöva ngn som rider min häst tills min lillasyster är frisk...  Å det värsta e att han kräver så pass rut ryttare att inte vem som helst kan sätta sig på han.. Men men, detta får försökas fixas.. hehe.

Älskar min Guldklimp <3


Mitt lilla hjärta <3

img_3441 (MMS)

Mitt lilla hjärta <3


Torsdag

Hej hej!! Vaknade upp förut imorse och kände mig helt död. haha. Ville bara ligga kvar i sängen å gotta mig.

Tänkte dra mig upp till stallet snart, har vart hemma denna morgonen å kikat på datorn å kollat lite avsnitt på oth å så =)

Igår var vi som sagt på ul =) Helt underbart,lill*n låg inte stilla en sekund. hehe. Men vi fick iaf 18 september som Bf dag.. Så nu har vi ett fast datum. Vilket jag tycker e roligt =)  Vi var även och beställde våran barnvagn igår , så den kommer i slutet på Juli, åså får vi bestämma själva när vi vill hämta ut den =) men det kommer jag vilja göra så fort vi kommer hem från Öland i Juli =) 

Har ju så mkt mer att köpa och vi ska göra iordning rummet till lilla bebisen också.. Å tiden rinner på så fort..   Nu e det snart maj, vilket innbär massa födelsedagar å ett dop för lilla Eddie <3 Sen är det Juni, då fyller jag själv år, så det blir väl ett litet kalas där =) å sen flera som tar studenten...  Hela juli är det massa mer födelsedagar.. å böda på d.. Haha.  Äntligen skall Anthony har semester iår =) hurra för d =)
Men som sagt, tiden kommer gå fort.


Nää nu måste jag nog kila till stallet.  Försöka vara ute i solen lite, hoppas det slutar blåsa bara =)


PUSSPUSS

Onsdag

Tjoo, Har inte orkat skriva ngt under hela påsken..

Påsken har vart jätte bra, träffat massa vänner, familj m.m. Mkt grill å chill med massa godis på d. Dock får jag inte i mig så mkt mat lr godis för då mår jag bara dåligt. haha.


Men men , senare idag ska jag och älskling iväg på vårat andra ultraljud =)  Ska bli kul å få se plutten igen =) Hoppas bara på att dom får till mätningarna idag, så vi kan få ett fast Bf datum. Vore roligt faktiskt..

Efter att vi varit där skall vi dra till babyproffsen i trollhättan för att beställa våran barnvagn och bilbarnstol... Då det var väldigt bråttom med d, annars hinner vi inte få d innan sep. Så aa. Men skönt att få d gjort iaf.. Hoppas bara på att man får rätt grejjer hem =)


Nää nu skall jag snart duscha å göra mig klar.. Så vi höres senare å har ni tur så kanske d kommer upp en bild på miraklet här ikväll. =)



PUSSPUSS

Torsdag!

Hejsan, Lr God Morgon!

Lika trött idag faktiskt, måste iväg å handla lite idag. Anthony kom inte hem förräns jätte sent igår kväll så jag hade redan hunnit somna. Tur att det är långhelg nu så kanske man får ha han lite för sig själv iaf. haha.


Jaja, skall snart göra mig klar för att åka till mamma, tänkte jag skulle dra med mig henne ut. Vill även till blomsterlandet, men har sagt till mig själv att inte göra slut på mina pengar. hehe.  Sedan blire väl stallet som vanligt å vad jag hade tänkt själv var att få träffa Sandra idag, så hon kan få sina paket som har legat här ett tag nu.
Jo juste, igår när jag låg och kolla på tv så började bebisen sparka för fullt i magen, sån himla känsla asså =) Älskar det =) 

Imorn drar jag å älskling till Jönköping, skall till Elmia. Kommer bli kul att hitta på ngt =) Så imorn blire nog ingen uppdatering, om jag inte mobilbloggar förstås. Men det märker ni =) Jag hoppas iaf på fint väder och att jag inte ska vara så förbannat trött. haha. Men det fixar sig nog =)  Nää nu ska jag dra mig, så man får ngt gjort =)


PUSSPUSS


Min dag!

Hellu, har idag träffat Sara J, gick och kollade lite i affärer, fikade m.m fram till jag skulle till bm.

Där gick det super, snackat lite om det vanliga.. Lyssnade även på hjärtljuden idag som låg på 144 =) Jag fick även massa tider fram till augusti. Så aa. Mer hände inte där.. Åkte vidare mot ljungskile, åkte till stallet.. Nu ligger jag här hemma och tar det lugnt. Hoppas på att sambon min kommer hem snart. Börjar bli lite hungig så hoppas d blir ngn mat idag. hehe.

Nää ska ta och ringa han nu faktiskt, så ni får ha det super så länge.

PUSSPUSS


Onsdag

Idag e jag verklign trött, haha.. Vet inte riktigt vad d e med mig. Ska slappa lite till i sängen sen får jag gå upp och göra mig fräsch för dagen..

Vad jag hade tänkt att göra idag var att träffa Sara J lite, kl 3 skall jag till BM, å efter det har jag ingen aning. Det märker jag då.
Hoppas på en bra dag iaf.. Mer vet jag inte riktigt vad jag ska skriva..  =) Kommer säkert ngt mer inlägg ikväll lr ngt =)

PUSSPUSS

Tisdag!

Hejsan hejsan, tisdag idag.. Faan vad fort tiden går egentligen, haha.  Gott d =)

Igår så visste jag ju själv att det skulle bli fint väder =) Å d blev ju kanon väder, klädde mig riktigt somrigt igår. Men men, Igår var jag å älskling äntligen på det efterlängtade Ultraljudet =) Jag va så glad när jag låg där å älskling han var helt inne i skärmen å kollade på våran bebis <3  Liten såg ut som den skulle å hjärtat slog fint =) Det är en liten sprallig bebis vi har, sparkade hela tiden å kliade sig i ansiktet å vred på huvudet .. Massa, å det var så coolt,, dock så låg Liten konstigt i magen vilket gjorde det svårt för undersköterskan att mäta.. Hon fick ut lite mått men tyckte inte d stämde, då jag fått 10 sep som bf dag å hon fick d till 17 sep men hon tyckte d var för stor skillnad mellan datumen...

Så jag å älskling fick ännu en ny tid nästa vecka för RUL, =) Då blev jag glad... Vill ju se lill'n hela tiden, =)
Imorse också när älsklings mobil börja ringa kände jag hur lilla liten satte igång i magen. Haha. =) Mysigt..


Oj nu blev d mkt skrivet men som sagt d var förmiddagen.. Hehe, resten utav dagen solade jag å var inne å städa en lokal inne i uddevalla en snabbis å köpte med mig god mat från catcus.. Å sen satt jag å lillsyrran på altanen hemma hos mamma å tjöta...


Idag e d lika bra väder, jag e uppe i tid då det kom en lastbil med diskmaskinen som vi beställt =) Så nu skall jag slappa lite här hemma å sedan dra upp till stallet =)

PUSSPUSS

Söndag

Haft en urskön dag.. Underbar sol...

Har haft lilla Julia här hemma från igår eftermiddag, så mysigt.. Vi grillade å hade kul.. Idag när vi vakna fick julia en snabb frukost då vi båda ville åka till hästarna. Så vi har vart där uppe hela dagen idag, vi har käkat massa onyttigt, grejjat i stallet åså åkte vi och köpte en ny kaninbur. Skit fin =) Så vi byggde ihop den å gjorde fin för kaninen..

En liknade kaninbur köpte vi, vi har ett annat lås på våran , å sen på insidan kan vi stänga för nerför rampen så kaninen inte kan va där nere på vintern t.ex. =) Annars så e dom kopior typ.. =)

Nu har jag precis kommit hem ifrån skälläckeröd, ska grilla nu med älskling och matte.. Gott, är skit hungrig. hehe. 

Imorn är det en stor dag både för mig och Anthony, vi längtar ihjäl oss typ. haha. <3 

Nu skall jag dra mig, PUSSPUSS

<3


Lördag

Hellu, här händer inte mkt.. Precis dukat bort på köksbordet å killen min direkt ut till grävmaskinen igen. hehe..

Idag vet jag inte vad som händer, skall åka till stallet nu, tänkte pyssla om Julius samt longera å kanske sätta mig upp på honom.. Han är ju som sagt en piggelin och har kvar lek i huvudet.. Är inte så sugen på att åka av.. Men vi får se, sköter han sig bra innan så vet jag att han e snäll när man sitter på. Man känner sin häst ganska väl genom att bara titta på han.. Det kallar jag super bra relation till sin häst =)

Ikväll hoppas jag på ngt som att få träffa sina vänner!  Känns som man är med dom mindre för varje vecka, men som jag sagt tidigare så är det bara å höra av sig till mig... =)  Hoppas på förändringar nu när våren å sommaren närmar sig =) hehe.. Nä nu skall jag dra mig till stallet....

PUSSPUSS


Water For Elephants



Det är denna vi ska se ikväll =)

Fredag idag!

Jaopp, idag e det fredag... Har vart en väldigt lugn dag, gick upp sent m.m.  Åkte hem till mamma å var där en stund.. Sedan drog jag hem igen för att bara ta det lugnt å så.. Det har vart jävligt gött faktiskt.  Har hunnit färga håret också, dock så ville jag ha ljusare till sommaren men orkar verkligen inte med att fixa d.. Så just nu har jag vanligt brunt åså skall jag köra i lite röd nyans till veckan =)

Ikväll händer inte så mkt.. Hade velat träffa vännerna åså, men det blir bio med sambo, lillsiss och mamma =)


Hoppas den e lika br som den verkar vara =). hehe..
Jaja, nu skall jag göra mig klar å invänta tony också som snart e hemma. Sedan drar vi hem till mina föräldrar =)

PUSSPUSS

<3



<3


Torsdag med stor SOL!

Hejsan hejsan!!!

Mkt har hänt den senaste veckan =) Förra veckan den 7 April kom Sandras och robin lille son till världen =) Urgullig e han... =)

´Så under helgen var man å hälsa på lilla bebisen. =) Annars var det mest lugnt, då min sambo hade fullt upp med att grejja med sin bil.

Men iaf, på måndags morgonen vaknar jag av ett sms från min nära vän som bor i Mellerud, å på smsét var det en bild på hennes nyfödda Son =) Å jag blev såååå himla glad alltså.. 2 Bebisar på mindre en vecka... Jag e liksom sjukt bebis kär nu. Haha.. Men iaf, dom skall jag hälsa på snart <3


Idag händer inte mkt alls.. Jag ska storstäda hos hemma hos mig, just nu står både dörrar å fönstrena öppna =) Så jäkla gott väder alltså... Har en hel dag för mig själv idag då min <3 är och jobbar å sedan skall han å några till iväg på TRAV.. å käka middag.. Å dricka förstås.. hehe. Så han e nog inte hemma förrens sent.. 

Nästa vecka är det full rulle.. =) Mer om det får ni kanske veta då.. hehe. =) Kul ska det bli iaf..
Nä nu ska jag dra mig å få städat...


PUSSPUSSS


Saknar lilla Immer också.. <3
Det som gick så bra för oss!


RSS 2.0