Tisdag!

Herregud vad tiden går för fort Asså, snart har redan halva veckan gått! Å fullt upp har vi!

Idag har det vart öppna förskolan :-) var julpyssel idag, så fick gjort 2 st fina ljuslyktor och 2 st fina häng grejjer! Allt till Emilias rum :-)

Jo just d , har fått hämta hem min barnvagn idag! Så nu e den fixad å klar! :-)

Imorn blire Ullared som gäller :-) med mor och syster! Köpa massa julklappar är det tänkt :-)

Nää nu ska vi äta god middag hemma hos mina föräldrar :-) så ha d underbart ;-)


God morgon!

Sitter här i sängen å ger min bebis mat :-) snart så verkar hon somna om mätt o go igen!!!

Inatt har d blåst och regnat en hel del, nu på morgonen blåser det fortfarande, konstigt nog så tycker jag att det är mysigt! Hihi, å så älskar jag att d är mörkt ute :-)

Nää idag blire att städa lite... Städade d mesta inatt så nu e d typ golvena som behövs göras, sedan blire en tur till en affär med mor min :-)

Nu blire sova ngn timme till med sessan min :-) <3 så ha en underbar dag :-)


Torsdag!

Idag fyller en liten tös 2 år =) Åså fyller min farmor hela 79 år idag.. Grattis till er mina nära å kära. =)


Idag ha jag å Emilia vart inne på Öppna, idag var det sista gången för babymassagen, Vi fick ett fint diplom för kursen vi gått och ett häfte med massa bra info samt alla olika sett vi masserat på.


Sedan efter öppna har vi bara slappat å tjötat.. När vi kom hem så sov sessan ganska länge, då passa jag på att städa upp i köket å så =) Imorn blir dammsugning och moppa golven  =) Sen tror jag också jag å mamma ska dra till en barn affär =)

D var våran dag i stort sett, Helgen består utav lite kalas, tipspromenad å handling =)

PUSSPUSS <3


Lite nytt :-)

Lite nytt bland Emilias kläder :-) i större storlek självklart :-)


Måndag :-)

Måndag igen! Shit vad tiden går fort, helgen har vart super :-)

Den bestod utav krogen, bio och Goa middagar :-)

Här kommer en bild på Emilias hand och fotavtryck!


Emilia 2 månader idag <3


Onsdag

Idag är våran slappar dag :-) fast idag var uppe med tuppen för att åka till mamma/mormor :-)

Så vi var här kl 8 imorse å fick gjort iordning Nathalie å Gabriel för dagis! Nathalie ville ha min hjälp för att fixa sig inför fotografering :-) gullunge <3

Vi är fortfarande kvar här , myser i soffan :-) varmt å skönt då vi tänt i kaminen! Senare blire att åka och fixa biobiljetterna :-) på lördag ska jag, Tony. Alisa och Robert gå Twilights nya film :-) så d blir en go eftermiddag i Gbg på lördag :-) längtar redan!

Nää kommer fler inlägg senare idag då jag tänkt å visa farsdag presenten samt Emilias hand & fotavtryck :-)


Så höres <3


Söndag kväll

Är just nu inne på kalas å firar min brors tjej som fyllde år i veckan :-)

Snart så ska vi åka och handla å sedan bär det av till Kine och Andreas + lilltjejen! Vi ska äta lite middag å ha mysigt! Ska bli kul å få träffa dom :)

Ha d gött allesammans :-)


<3


God Morgon

Idag händer inte mkt, tror jag iaf. Kommer nog vara ganska trött.. Har hållt igång som bara den denna vecka.

Ídag ska iaf 3 st till kattungar få nya hem =)  Åså ska jag in på Babyproffsen och klaga lite på min barnvagn, hehe.


Men men igår så tog jag å mamma massa kort på Emilia i sina Jul kläder =) Man får ju inga perfekta bilder, men dom är iaf bättre än inget =)  Sedan mot eftermiddagen drog jag och Sara J till Mellerud då hon skulle hålla i ett Perfect Home party. Å äntligen fick jag beställt mig en sak som jag velat ha jätte länge =)  Vill ha mer men vill att tony ska godkänna lite också. haha. Så när jag får hem dessa hänglyktor som jag nu köpte så kan jag slänga ut en bild på bloggen =)  



Nä Ha en underbar dag allesammans <3




<3


Sängmobilen =)

Här är sängmobilen jag hade beställt =) Är ganska nöjd med den, Emilia gillar den iaf =) Hon tittar så sött på alla Hello Kitty som flyger runt och nattlampan verkar vara succe när hon ska sova. Hon slocknar liksom direkt =)

Det enda jag tycker jag va att den va väldigt plastig, hehe. Sen att den som snurrar runt gör det väldigt sakta. Men kan ju förstå att om en bebis ska hänga med på d också. haha



Hello Kitty Sängmobil


<3

Älskar våran dotter så OTROLIGT MKT!

Min lilla familj betyder allt för mig

<3


Lifestone.com

Ngt som Emilia ska få i Julklapp utav sin Mamma & Pappa är ett kristall hjärta med hennes handavtryck ! Samt namn å så.

Detta kostar lite mer än en vanlig julklapp, men det är hon värd =)  Och det är ju även ett minne för henne senare i livet.

Att lägga in bild just nu funkar inte, men checka in

www.lifestone.com

Där finns massa

=)


Min dag idag!

Idag var det öppna förskolan, Mysigt vare...

Baby massagen gick super, Emilia bara njuter utav den =) Super snäll va hon! När hon sedan fått på sig sina kläder igen var hon riktigt glad å nöjd. Hon låg där på filten å prata en himla massa hur länge som helst.

Duktig tjej som låg där så länge utan att börja grina, sedan när jag såg på henne att hon inte orka mer, tog jag upp henne och hon slockna direkt =)


Drog även till torp med Mor/Mormor och lillsiss =) Fick köpt mig lite kläder till min prinsessa =) Hittade mkt jag vill ha, ska beställa lite på nätet på Lindex hemsida faktiskt.  Fick även köpt röda rosetter som hon ska ha i håret. Så nu har jag allt som hon ska ha på sig på sitt Julkort =)

Här är en bild på de jag köpt!

 

Tycker d va riktigt bra priser =)


<3


Öppna förskolan

Har vi vart på idag :-) idag fick jag gjort lite roliga grejer också :-)

Har gjort några kort med Emilias fotavtryck på :-) bild kommer.

Sedan gjorde vi även hand och fotavtryck + namn i & lera. Så häller man gips där i! Så på torsdag får jag se resultatet :-) så kul å ha sånt!

Ikväll ska jag fota Emilia lite, hoppas på lite bra kort! Så man har några kort man kan rama in å så :-)

Nä nu ska jag göra lite vettigt :-)


Rihanna <3


God Morgon

Sitter här i sängen och ger Lill sessan mat! :-) så mysigt <3

+ dessa kossor utanför huset står och muar en massa. Känns lite som sommar faktiskt. Haha!



Jaja idag så ska Sara J, Sandra, Jag och lilla E på lite höst mys i henån! Kan bli kul :-) skönt å bara hitta på ngt, lite synd att d e mitt i dagen bara! Men Jaja, d händer ju inte allt för ofta!

Ingen aning vad som händer ikväll, blir väl säkert lugnt! Vet en del som händer, men vet inte riktigt om jag orkar Lr har suget till d! Vill ju va med min bebis <3

Nä vi höres min nära å kära <3 ska slappa lite i sängen innan man ska göra sig klar för dagen <3


Helluuuu

Ska snart lägga mig och sova :-)

Men idag har jag å Emilia vart inne på öppna :-) babymassage vare ju idag å min lilla sessa tyckte d va lika gott idag :-) sedan blev d lek me kaylie och massa tjöt med sara j och d andra mammorna som va där :-)

Nu på kvällen fick jag lagat god mat och Alisa å Robert kom för att äta dom med :-) så alla blev väl mätta och Goa å slöa efter maten! Älskling slockna så fort han la sig i sängen! Hihi.

Imorn blir å fixa lite saker så som hemma och i stallet :-) Nää nu ska jag dra mig... Höres <3


Underbart =)

Dagarna går med racer fart.. Lite tråkigt faktiskt.

I måndags var det iaf Bvc som gällde. Sessan har iaf gått upp lite vikt och väger nu ca 4200 g. Längden är desamma som sist =)  Nu ligger hon iaf precis under sin kurva. Så nu ska vi inte dit ner förräns den 15 november och då är det även 2 månaders kontroll. Det är sjukt vad tiden går fort. Vill ju att hon ska vara såhär liten å goo hela tiden jue =)


Igår drog vi till Stockholm för att gå på Rihannas konsert =) Vi kom till stockholm lite sent, så det blev checka in på hotellet direkt och jag slängde mig i duschen å sedan gjorde mig klar. In det sista fick Emilia mat för att sedan gosa med sin mormor på hotellet medans vi andra drog till Globen =)


Rihanna var iaf grymt bra =) Nog det bästa jag har varit på faktiskt och verkligen en person jag vill se igen =)

Kan ju även meddela att vi har haft tur också, I måndags blev malmös konsert inställt... Men igår genomförde hon den i globen och idag blev Globens andra konsert inställt. Tycker så synd om dom... Läste att dom meddela alla fans å besökare i högtalare inne i globen att det blir inställt.  Asså, hade jag suttit där å väntat inne på globen å får sedan höra i högtalare att det inte kommer bli av , då hade jag blivit hur besviken som helst.


Idag åt vi en enkel frukost på hotellet för att sedan bege oss vidare hemåt... väl hemma så har vi tagit d lugnt. Har hälsat på hemma hos Sara J, sedan drog jag hemåt. Å älskling laga god mat =)

Nu sitter jag här nöjd å glad =) 



Jaja, imorn ska jag in till stan å fixa lite saker och så är det även Öppna förskolan som gäller. Baby massage för andra gången imorn, hoppas Emilia tycker om det lika mkt imorn som sist...

Såg att det blev ett väldigt långt inlägg. JAJA, Nu kallar sängen på mig. Så Natti natti <3

RSS 2.0