Picture <3



Har fått lite önskemål från mina vänner att lägga upp bilder på det jag har till bebisen!  Här är lite utav det, har även några pyjamas å tröja å byxor å sånt.

Fick tvättat det mesta idag =) 

Men jag har en väldigt bra fråga, Ska man tvätta även filtar som man köpt till bebisen?? Ni som vet lr vad ni tycker svara gärna =)



PUSSPUSS


Går in i V. 38 Idag <3

Bara 20 Dagar kvar till Bf

<3



Men bebisen är så välkommen att komma tidigare om den vill =)
Innan du blir för stor :P



-------------------------------------------------


Har precis pillat lite med alla bebis kläder =) Kollade lite vad för storlekar vi har här hemma.
Så söta är alla kläder, fast jag har inte så överdrivet mkt men jag har har lite av varje å så..
Å jag e ganska nöjd med det jag har faktiskt, tror inte det behövs så mkt mer, köper hellre lite mer
när vi vet om vi har en pojke lr flicka =) hehe

Min BM tyckte jag skulle packa BB väskan å så nu, å då kom jag ju på att
kläderna till bebisen måste tvättas... Iaf det jag ska packa...  Å när jag tänker på att tvätta bebis kläderna
så känns det så himla nära =) Vilket det verkligen är nu... =)

Längtar ihjäl mig
<3

----------------------------------------------------


Igår
drog jag å mamma till Ullared =) Själv köpte jag inte så mkt,  Handla liksom bara för 500 kr, haha..

Däremot handla mamma lite mer =) Fick även lite sött till barnvagnen utav mamma =) Å en fin gosefilt å så =) Tack mammi <3

-------------------------------------------------------------

Idag har jag inte gjort så mkt alls, är ganska seg i kroppen nu..  Men vi ska iaf på kalas för min bror nu =) Grattis till bror min =)

Hoppas bara på att få med mig Anthony dit, han ligger här i sängen och sover vilket han har gjort sen han kom hem, han och kill kompisarna åkte till high chapparal igår och roa sig å kom hem idag... 

Men men , får väl aldrig upp han ur sängen!



Näää nu måste jag göra mig klar för att åka snart..

PUSSPUSS så länge <3


Fredag!

Idag är nog en så ganska lugn dag också, ska åka upp till stallet är det tänkt... Hästarna ska få byta hage å så m.m å en hage måste fixas först...

Julius skall då få komma in en stund idag och bli lite ompysslad, även den lilla skiten Zachary är det tänkt.  Jao, annars är det nog inte så mkt som händer , hehe...



Inatt drömde jag som faan om min bebis, ut skulle den men jag hade inte förberett mig ngt. Inte packat ngn BB väska lr så.. Allt jag hade hemma till mig själv var sketet å bebis kläderna var inte tvättade m.m aa det var alltså kallabalik om man säger så. Haha..  Men aa, så får d ju absolut inte hända mig.. haha. Så aa...
Inte mkt mer jag har att säga här, gillar bara att skriva av mig lite =)




Nää Nu ska jag göra mig klar för att åka å göra ngt vettigt, Ciao ciao <3


Grattis Lilla Julia <3

Massa massa Grattis till Lilla Julia som fyller hela 3 År idag =) ¨

Hon växer så det knakar, kalas för lilla Julia imorgon vilket är bra. Då hinner jag köpa en present till sötingen...  Hon e så himla gullig för hon vet precis vad hon önskar sig iår och det är barbiedockor =)


Snart så =)



Snart
Så sitter jag där på hästryggen igen =)

LÄNGTAR
<3


Torsdag!

Tjobre, Idag har inte hänt så mkt. 


Har iaf vart hos BM, bebisen låg sin lilla vanliga ställning... Alltså huvudet ned å ryggen är på samma sida fortfarande... Hon tror att bebisen är redo för att komma snart, då den legat samma ställning sen v 30 typ... Och att jag har massa känningar om att det trycker på neråt.  Så aaa, hoppas hoppas =) hehe. Man blev så glad när hon säger, "snart så sjunker magen"  å då tänker jag.. Faan vad nära jag e nu asså =)

Jag å anthony längtar som faaaan <3   Dock tycker BM det är konstigt att jag inte går upp i vikt, men jag växer helt enligt kurvan å så... Magen hade dock bara växt 1 cm på 2 v, hehe.. Vilket jag tycker låter lite, men inte konstigt att det trycker på så i magen.. Måste ju vara grymt trångt för den lill*.


Men men nog om d =) Efter det besöket drog jag mot ljungskile & hämtade Mor min, vi åkte in till stan och hämtade lillsiss och vi köpte även med oss god mat hem... Sedan har vi bara tagit det lugnt idag, sovit lite middag m.m.. Hehe..



Nu kom äntligen tony hem =)  Nu ska jag ta mig 2 mackor med Nutella =) Å bara mysa med min kille <3  Man får ju passa på när han ändå är hemma....



Höres min nära å kära å andra som läser denna tråkiga blogg. Hahaha.. Köss

Blääää!

Blää på att städa säger jag bara... Hos mig så händer inte så mkt.  Så när jag kom hem började jag att städa, plockat iordning överallt, satt igång en tvätt å dammsugat överallt. Så snart är tvätten klar å den ska hängas upp å sedan ska jag moppa av golvet.. Älskar när det luktar sköljmedel från nytvättade kläder och massa go lukt från en ny moppat golv. Haha.. Älskart =)



Det klampade nyss in en så ganska främmande person i huset =) Min kära sambo =)  Inte illa att han e hemma redan, men det gör inte mig ngt... =) 

jao jao, nu har jag tjötat tillräckligt denna dag på denna sida...  :P


PUSSPUSS

Längtan <3

Den är grymt stor och snart så e du här <3

Vill att du ska komma ut nu =)

<3


Onsdag!


Riktigt riktigt seg är jag idag, mkt för att jag inte somna igår kväll, låg verkligen och glodde i taket i timmar, tror klockan hann bli halv 2 innan jag somna... Men har mått så himla konstigt inatt, så vaknade vid 3 tiden å efter d typ vaknat varje kvart. Men men finns ju inte så mkt att göra åt d.  Har fått mig lite sömn nu på förmiddagen iaf. =)


Skall snart göra mig klar och åka en sväng till stallet. Tänkte fått lite städat å pyssla samt longera Julius idag... Mysa lite med alla kattungar som finns nere i stallet =)

Men vi höres la senare...   =)  Adios <3

Bilder från idag! 23 Augusti.


Tisdag!

Helllooo på er! Sitter i sängen nyduschad och glor på true talent... Vet faktiskt inte riktigt än vad jag tycker om programmet, men det lär vi ju märka i slutet.


Idag har jag kört lillsiss till skolan, myst med barnen i stan i den goa solen, sedan drog vi å hämta ett tredje barn å drog till glass butiken uppe vid schell i Ljungskile.. Käka go glass m.m å sedan tog vi oss en promenad på längs havet å var även nere och gick i vattnet.. Så kul när barnen bara njuter å har kul =)

Trött var jag faktiskt efter det lilla vi gjort på förmiddagen, det trycker på så nu i magen att man blir trött utav minsta lilla. Men vid 3 tiden idag gick jag och tog mig en go tupplur på 2 h. haha.


Nu är jag hemma och tar typ hand om mig själv, har klippt färdigt gräsmattan också. Igår tog det kanske sammanlagt 3 h och idag 1 och en halv. Så snacka om att jag har motionerat lite iaf, varmt å svettigt. Hehe.
Så nu sitter jag här nyduschad och väntar på att älskling ska komma hem =) Han har nog med sig lite mat också, sedan blire att skiva upp en färsk god ananas =)

Nää nu får jag glo vidare lite på tv´n  ... PUSSPUSS



Måndag

Måndag igen nu då, hjärtat är iväg och jobbar å jag är å hälsar på Mamma.

Har ju gått in i V. 37 nu =) Det är väl alltså v.36+1 idag, så nu är det inte lång tid kvar... Igår kväll när vi hade kommit hem och la oss i sängen så frågade tony när lill* knytet tänkt att komma ut... En väldigt bra fråga faktiskt.. Man längtar grymt mkt =)
Men som sagt, så mkt som jag bara gått å gått d senaste dagarna å inte känner av ngt knappt, så får jag nog komma på lite andra grejer att göra när det är dags..



Jaja, Just d, hittade dessa söta Moon Boots till en liten =) Dyra som skam, men dom e urgulliga =) Inget jag ska köpa men vill bara visa =)




Nää nu ska jag ta mig ngn matbit, sedan blire en sväng med bilen =) Tänkte försöka sno med mig mammas gräsklippare hem också, då det behövs klippas hemma men gräsklipparen hemma har punka... hehe... Men vi får se hur det kommer att gå.. Mammas gräsklippare är ju blytung.

Höres =)

PUSSPUSS


Snart blire Danmark och sedan middag på Ha...

Snart blire Danmark och sedan middag på Harrys i Helsingborg :-) blir nog en mysig dag, blå himmel å hyfsat varmt. Riktigt skönt... Nää nu ska jag göra mig klar så ska vi dra oss sedan. Köss


Fredag!

Tjo tjo, Här hos mig händer inte så mkt. Vi skulle vart upp i tid idag men icke sa nicke.. Vi var för lata =)

Så nu har jag iaf packat klart, duschat å gjort mig färdig, nu e det bara min andra halva som fattas å han står i duschen.  =)  Sedan beger vi oss mot lillsiss där vi ska rasta & ge mat till alla hundar och ge mat till pissarna =)

Ps, om det är ngn som är sugen på kattungar sedan så har vi gott om dom. Både svart-vita, grå-vit, gråa och en röd.. En hel del har d blivit iår. Men dom e alltid lika mysiga och söta varje gång =)


Jaojao, Igår var en bra dag men ändå inte =/  Min Farfar gick bort.  Som sagt så har det vart väntat men kanske inte just igår... Han har sedan länge vart sjuk och vart med om mkt.  Igår blev han dålig igen och tyvärr var det slutspurten för han!  Älskar dig Farfar <3

Men som tur e har jag mitt hjärta här hemma som ringde lite så resten utav vår familj fick reda på d, själv hatar jag att ens prata om d när en person har gått bort... Men tony finns alltid här och det är såååå unerbart!



Jaja, nu har jag fått skriva av mig lite.   Kan ju meddela att magen växer å jag mår super.. Längtar som en dåre nu!  =)

Men men nu måste jag dra mej... Så PUSSPUSS på min nära å kära där ute <3

Hej hej, lite mobil blogg som gäller! Orka...

Hej hej, lite mobil blogg som gäller! Orkar inte sätta mig vid datorn så det blir lättast såhär :-). Jag å hjärtat drog iaf till vita sandars camping i fredags med sara , Huth och lilla kaylie. Mysigt och lugnt har vi haft det. Sofia å Andreas har även vart här och hälsat på! Idag drar vi hemåt, fick upp Tony ur sängen innan sju då jag ville ha ner förtältet eftersom d började små regna lite, men nu sitter vi här och inte gör ngt. :-) jag går även in i V. 36 idag :-) så nu e d inte långt kvar.. Hoppas det händer ngt snart :-) Nää nu ska jag slappa vidare , PUSSPUSS :-)


=)

Bara 40 dagar kvar till Bf =)

Denna veckan har jag lite å fixa här hemma. Kanske dax å fixa barnrummet nu å köpa det jag behöver. hehe. Känns nu som att jag väntat lite för länge men då har jag ngt att syssla med nu iaf =)

På torsdag ska jag till Bm igen. Ska bli kul å se om jag växt ngt sen sist.  =) 


Nää nu skall jag ringa efter hjärtat mitt , han skulle "bara" iväg och lämna lite grejjer men har vart borta sket länge nu, å jag kan faktiskt inte bära ut en garderob själv lr flytta över sängen själv. Så aa.


PUSSPUSS SÅ LÄNGE <3

V. 34 (33+2)

 

        <3


Shit vad tiden går fort. Man får ju ofta höra att tiden går sakta, men hos mig tycker jag tiden går alldelse för fort. hehe.

Bebisen börjar bli stor och det börjar kännas faktiskt. Huvudet ligger neråt fortfarande som det gjort i 2 v, Så rumpan trycker mina högra revben grymt mkt å sparkar mot de vänstra. Men det är fortfarande en grym känsla så jag klagar inte, fast man fått ont ibland. 

Har fått börja med en vila varje dag nu också, annars funkar inte min kropp... Konstigt nog. Men men så e det väl..

Jaja, nu ska jag gå ut för att se hur det går för mitt hjärta som bygger en baslåda åt en annan.  Så köss....




Böda Sand



Fler bilder kommer =)

RSS 2.0