Barnvakt

Tjenare, har för en liten stund sedan skickat med mamma barnen som jag har passat idag. Typ 7 h har jag haft dom. Gått super. Alisa ahde rasmus och emil en stund då jag skulle köra mamma till sjukhuset en stund. Byta gips m.m. Så aa vi hade iaf med oss Julia och det gick super. Barnen har vart så snälla så :D Så nu har jag precis kollat på det nya The Hills Avsnittet. Blev väldigt trött just nu, hehe men måste gå ner till stallet nu och mocka å sedan ta in hästarna så dom får lite mat i sig. Sedan ska Julius få smälta maten lite å efter det blire ett ridpass i paddocken.

Det är stenhård träning med han nu och mig förstås. Ska antagligen vara med på en träningstävling den 14 nov. Det är 3 v dit så jag ska försöka få honom i extra trim :D Skall nog imorn också åka och lämna in skärbladen till klippmaskinen så ska jag klippa han till början av nästa vecka. Då han svettas grymt nu då han börjar få riktigt tjockt och lurvig päls :P hehe. Men men som sagt, det blir mest träning med galoppen och även träna hoppning nu i veckorna. Och det är ju super kul :P så länge man inte åker av. haha.

Jaja nu ska jag dra mig ut innan jag somnar.

PUSSPUSS

RockFord

Nämen hejsan. Detta är ett litet under att jag sitter här kl 10.15 och skriver. Oftast vid den här tiden brukar jag vara ute i stallet. Men där har jag redan varit :P  Skall snart lr rättare sagt runt kl 1 vara inne i stan. Ska ta med mig RockFord till små Djurs Kliniken. Min lille katt ska kastreras, stackarn. Men men han e ju inne katt och han gnäller ganska mkt just nu så han vill ut till tjejer. Så nu e det dags att det ska göras. hehe.

Skrev aldrig ngt inlägg igår. Men satt även inte vid datan på hela dan förutom igår kväll typ. En jätte snabbis. Men men jag gjorde inget alls igår. Råkade vakna försent å sedan satt jag bara inne i huset hela dan framför kaminen till klockan var ungefär 4 då jag gick ut till stallet för att rida Julius. Red i paddocken och det gick bra faktiskt. Det blev mkt träning för mig igår, han Julius skötte isg utmärkt i både skritt och trav men i galoppen har vi fortfarnade svårt. Vänster varv fattar han direkt men höger fattar han inte rätt. Så det är mkt träning där och det är faktiskt svårt då han e så himla stark och stor. Men men jag han ett litet mini hinder framme om hjälp för att få höger galopp. Det blev några varv för att han ska träna sig och trött blev han. Men det är ju det att han måste träna upp sina galopp muskler å sedan förhoppningsvis så lär han sig göra det jag vill att han ska göra. Men det är mkt att jobba med.

Jaja nu ska jag sluta tjata, ska dra mig in och äta lite tror jag. Så ha det underbart <3

PUSSPUSS

Hejsan

Hejsan, nu var det några dagar sen. Själv ha rman knappt hunnit sitta vid datan i helgen. Känns som jga knappt varit hemma. Hehe.

Allt började på torsdag då jag gjorde stallet m.m senare på kvällen samt longerade Julius å sofia kom mitt i allt. Hon skulle alltså sova hos mig :D Men men jag longerade lite till sedan blev det kvällsmat för hästarna å sofia å jag å tony förstås gick och la oss efter en stund. Sofia å tony somna men jag satte uppe själv och kolla på en skräckis :P

Fredagen blev ganska fullt upp. Gick upp halv nio för att dra hem till syster min för att hämta henna och Julia. Angelica skulle jobba så jag skulle passa Julia. Så jag körde henne till jobbet å drog hem med Julia. Jag sofia å tony slappade lite men tony drog iväg och jobba lite fast han skulle vart ledig. Så jag å sofia med Julia drig ut till stallet och gjorde klart det. Sedan tog vi dte lugnt tills kl 3 då vi skulle ta med oss resten utav barnen samt Julia å dra ner till ica för att angelica skulle hem. Så efter att vi lämnat av alla dom drog vi hem å hämta mamma.. Vi drog in till torp handla lite samt hämtade smörgåstårta till morgondagen. Sedan drog vi hem och gjorde oss i ordning för kvällen. Vi skulle ut på krogen med alla vänner samt min lillasyster som var ute för första gången.  Kvällen var mkt rolig och det mkt alkohol :P

Amanda, sofia och anthony deckade direkt när vi kom hem till mig, haha vilken kväll. Alisa var nog också trött tror jag men hon gick ju in till sig såå aa. Tack för den  kvällen...


Lördag började med att vi alla var trötta samt bakfulla. haha Lite kul. Drog ut och släppte ut hästarna å sedan blev det massa slapp framför tv´n.. Sofia skulle tyvärr hem idag också. allitd lika tråkigt.  Sofia drog hem och jag å toiny slappade fram till kl 4 då vi gjorde oss klara för lite kalas här hemma för tony och alisa :D Blev smörgåstårta :D Gott gott..  Sedan skulle jag, anthony, fredrik, johan (kusin) samt jeje dra på konsert i gbg :D Mutasch var vi på :D Riktigt grymma men hade tyvärr huvudvärk samt var jäkligt trött men det gick. hehe... Jaja efter det körde vi hem jeje och johan å sedan skulle vi hämta några i stan som skulle till Ljungskile. Släppte av dom vid schell och drog hem till mig där min lill syrra hade fest. Blev lite snack där men sen gick jag och la mig för jag var verkligen dötrött. haha. Älskling var kvar inne i huset å söp. haha


Söndagen var slapp den med, sov ut riktigt bra idag :D Gick upp å gick ut. haha Skulle ut till stallet för att släppa ut hästarna. Sedan skulle älskling hem till sin syster snabbt så jag körde han dit å drog ner till min egna syster angelica och var där ett tag till tony kom dit :D Sedan bar det hemåt. Jag städa, kollade på tv´n samt gjorde stallet och tog in hästarna.  Sedan skulle jag å älskling hem till angelica å johan igen. Tony å han drog ner till stenungsund och beställde kina mat samt pizza till sig sjäva. Å jag å angelica var kvar hemma för att kolla på OTH samt GG :D Så jäkla bra pogram. Satt och ått till Gossip girl då killarna hade hunnit komma. Sedan blev det att kolla på vem kan slå fhilip och fredrik :D Å tjejen vann, så jäkla bra. haha :D Tycker det var skit grymt att en tjej vann :D Men men efter det drog jag å älskling hem å jag gav pollarna mat å nu sitter jag här framför datan å älskling sover redan. hehe. Så jag ska själv lägga mig i sängen när som helst.


Blev ett långt inlägg men nu har jag ju typ berättat en halv vecka. haha.


Ha det underbart     PUSSPUSS <3



Perfa!!! ;)

Tisdag

Hejsan hejsan, här sitter jag och är dunderförkyld. Ställde nyss upp mina fina nya blommor i fönstret. Men men känner faktiskt av träningsvärk i kroppen efter ridpasset igår. Som sagt så kämpade jag väldigt mkt med den lilla killen som är så jäkla stark. Idag får det bli en liten uteritt å sedan galopp i paddocken igen. Ska köra hårt på det nu så det släpper lite.

Just nu e jag bara så trött och förkyld att jag inte har lust att göra ngt. Men men nått får jag ju göra. Tänkte gå ner till stallet snart å göra ngn nytta. Sedan skall jag faktiskt ta en lång skön varm dusch å det ska bli så jäkla skönt.

Nää nu får jag gå in och se vad mamma gör å äta ngn macka också, känne av att jag börjar bli hungrig :D Det är ganska vanligt med mig :P haha. Äter hela tiden känns det som.

Jaja ha en underbar dag...

Ps, Grattis Rickard på din B-day...


PUSSPUSS

Min dag idag <3

Hejsan igen. Idag har det inte hänt så jätte mkt. Min lillasyster fyller 18 idag :D Så på fredag blire utgång med henne. Ska bli kul, eller hur alisa :D???? 

Jaja har precis ätit lite mat och snart blire tårta, Gott gott :D  Var ute innan och red Julius i paddocken, å shit vad jobbigt pass vi hade. Han ville inte liksom göra på mitt sätt och så e ha så jäkla piss och stark. Å just nu har jag bara vanligt tre delat bett å har tänkt att rida på det ett tag. Men vi får se. Blev mkt träning med galoppen idag och han lekte ju inte lite heller. Men jag höll mig kvar iaf :D Så jaja..

Tidigare idag var jag å mamma iväg till stan å köpte lite presenter och var till blomsterlandet och köpte blmmor som jag visa i tidigare inlägg :D Men men nu ska jag kolla lite på tv´n. Å mumsa i mig en liten tårt bit.


PUSSPUSS

Nya saker har hänt :D


Nya blommor och två nya krukor har jag köpt :D

Riktigt fina. + 2 st A och ett hjärta som jag ska sätta upp på väggen :D



Pyntat har jag gjort också :D



Lite tavlor har kommit upp på väggen också <3


Skriver snart ett till inlägg om vad jag har gjort idag också :D


Hii!!!!

Sorry för dålig uppdatering. Ska förbättra mig nu och jag har inte direkt orkat blogga den senaste veckan. Skall nu ner till stallet snart och göra klart.

Sedan blire One tree Hill ikväll och Gossip Girl som börjar idag :D Jippie...

Senare ikväll lr i morgon bitti kommer det komma något lr några inlägg om vad som har hänt, vad som har gjorts och vad ska ska göras :D Om nu ngn fatta vad jag mena. haha...

Ps, har börjat nu också sätta igång Julius i arbete då hans hälta e borta nu. Har nu i en vecka skrittat och travat. Ingen galopp än. Vill inte påverka för mkt då jag inte riktigt fick svar på vad som gjorta att han var halt. Men han visar inget nu och mår prima. Vilket han har gjort hela tiden. Dock så e ju han väldigt pigg så att rida ut på honom är att rida på en tickande bomb som när som helst explodera och jag typ ska slå ihjäl mig. haha. Så jag känner mig lite säkrare i paddocken just nu. Där han sköter sig utmärkt :D

Jaja ha det så länge <3


PUSSPUSS

Hösten är här

Tråkigt nog så e den här tyvärr. Kallt är det och det blåser hela tiden och löven börjar falla mot marken med glada å fina färger. Men men. Glad e jag nu. Julius e helt fri ifrån sin hälta. Så nu ska jag sätta igång han igen. Det blir skritt turer i en vecka så jag inte pressar fram han. Vet inte om det var att han börjar växa till sig nu så att han har ont utav det. Men men så e det ju med unghästar.

Har idag vart i kungälv och hälsat på min mamma på sjukhuset. Så hon fick kommit ut och röka lite. hehe. Så nu sitter jag här och ska när som helst ut till stallet och ta in hästarna. Gjorde klart stallet imorse när jag passa lilla gabriel. Då min syster skulle in på matte lektion. Asså fy fan vad tråkigt att plugga. Jag hade aldrig klarat av det igen. Jag hade gått under. hahaha.

Men men det blir antagligen fest på lördag hos Sara J å huth. :D Kul, jag e jäkligt fest sugen faktiskt. Å kul ska det bli :D

Men men nu ska jag dra mig. Ta på mig lite mer kläder å sedan dra mig ut. Ska försöka få min älskling att vi ska åka till mc donkan då ajg e så sugen på det. haha

PUSSPUSS

...

Detta Blev köpt igår när jag var på torp :D

Denim Leggins  250 kr   Vero Moda
T-Shirt   99 kr   Gina Tricot


......

Har absolut inget att säga förutom att jag har riktigt jävla tråkigt. Åhhh.. Blir så trött på allt. Men men har iaf vart och hämtat hästtransporten idag å ska senare ner till stallet och packa lite häst saker. Lr rättare sagt immer saker. Tänkte jag skulle rida han senare okcså. Om det bara kunde sluta regna snart. Usch..

Men men nu ska jag dra mig. Å ha tråkigt som sagt.

PUSSPUSS

.....



Vi tjejer i Lördags, Sara J å Sandra hade redan åkt hem.

Riktig trevlig kväll var det. Blev lite full bara samt älskling också. haha. Men men vi lever livet som tony alltid säger..... :D


RSS 2.0