Torsdag

Jahopp har inte hunnit blogga sen i måndags. men men det har inte hänt så mkt. Jag passade julia i tisdags och idag lr just nu rättare sagt. Så jaa. Har ridit ut med syster min i 2 dagar också. Julius är pigg som en jag vte inte vad. hehe Åkte faktiskt av igår. hehe Jag hann sitta upp men han råka backa in i nått så han blev rätt och fick världens fnatt och börja bocka så jag flög av fortare än fortast. haha. Men men sen blev det ett ridpass i paddocken. Han gick fint och jag galopperade för första gången där utan att han började leka. Så det var riktigt bra och nöjd blev jag. haha.  Men men idag ska han antagligen stå, och vi ska fixa lite hagar här hemma så det blir klart någon gång. Sen ska jag även med mamma till kungälv vid halv 2 då dom ska kolla på foten igen och antagligen som vanligt lägga om bandagen. 

 Jag hoppas det även händer nått ikväll. Har sett lite vad andra ska göra. Men får se om ngn hör av sig, hehe kanske blir mest mys med älsk. <3. Jaja nu ska jag fortsätta passa julia. Så ha det underbart <3

Xoxo A-k


Förresten så har dessa småttingar börjat öppna ögonen :D Så gulliga e dom :D

Monday

Idag har jag varit i kungälv med mamma då hon skull kolla sin fot igen. Sedan bar det hem och jag har gjort iordning stallet nu sitter jag hä och väntar för fullt på att kolla på 90210 som börjar klockan åtta :D Annars har jag absolut inget för mig.Är väldgt rastlös. hehe. Men men jag får mig inte så mkt skrivet idag men nu har jag iaf skrivit något :P HA DET UNDERBART :D

Xoxo A-k

Bakis dag, Japp xD

Haha, ja denna helg är nu förbi också. Har varit en väldigt rolig helg. Fredag kväll blev det en tripp med killarna till trollhättan då vi skulle kolla på bilar som raceá lr vad man kallar det. hehe. Sedan bar det av till uddevalla en sväng men sedan åkte vi hem för att sova då vi var väldigt trötta. hehe

Men men lördagen började med att jag å mamma åkte hem till alexandra & mattias för att hjölpa dom att flytta. Dagen gick fort och trevligt var det allt. :D Fast jag sola nog bara det mesta, haha. Sedan på kvällen skulle vi på 20 års kalas för joshua. Vilket var hur trevligt som helst. De bjöds på mat å tårta och allt var så himla gott :D Sedan blev det massa drickande. Å kvällen slutade med att jag å tony gick till schell någon gång på natten, haha har tyvärr inget minne. Så prata vi med kjell allstå taxi kjell. Och vi fick skjuts hem å decka direkt på sängen och vaknade idag med världens bakfylla. Haha. Jaja det var bara å dricka massa å ta alvedon å sedan somna om. Senare på dagen vakna jag utav att lilla nathalie kom in till mig och tony och jag mådde genast mkt bättre. hehe. Sedan så har jag varit med nathalie hela dagen idag.

Nu står tony i duschen och sedan ska vi gå och lägga oss för natten. Så allihopa ha en underbar sömn inatt och en underbar dag imorgon.

PUSSPUSS A-k

Äntligen Fredag

Hejsan hoppsan, idag så är det fredag och vad jag vet händer väl inte så mkt. Mne nått kommer vi iaf göra. Och det känns skönt så man kan vara med sin älskling nån gång. :D Men jaa. Idag så har jag vart på torp en snabbis med siss å mamma. Skulle egentligen inte följt med men ångra mig i sista minuten. Jaja skönt att komma ut lite men sen när vi väl var på torp ångra jag mig igen. Alltså att jag följde med. Med en sur mamma och en syster som ska höras över hela världen å dom tillsammans är inget kap. Men men jag fick köpt mig ett armband. Lr det är flera lösa som man köpte tillsammans. Så fint var det. :P  hehe. Har precis kommit in ifrån stallet nyss å gjrt klart det å snart ska jag slänga mig i duschen.

Imorn så jag å älskling på 20 år kalas för en kompis. Ska bli kul :D Jag har haft lite funderingar på om jag ska färga mitt hår brunt. Men jag kan aldrig bestämma mig vad jag vill göra. men men Nu ska jag dra mig. Ha en underbar dag.




Här är armbanden :D


Xoxo A-k

Hejsan

Igår så var det inte direkt ngn rolig dag. Tyvärr var det en person som gick bort och väldig oväntat.  :(

Igår så var även jag å tony och kollar på en lägenhet/hus. Det var jätte mysigt och fint och jag hade lätt kunnat tänka mig att bo där. men jag måste ha mig ett jobb innan det ens blir av med att flytta så det blir nog inget med det huset. Tyvärr, jag som gillade det så. hehe. Inte lätt att hitta nått nära ljungskile heller. men men. Idag så har jag tagit det väldigt lugnt. Jag tog mig en rejäl sovmorgon å sedan har jag grejjat i stallet. Om en stund ska jag ut igen och ta in lilla immer i de kalla stallet då dte ska komma en tjej och rida han vid fem. Så vi får se hur det går.  Nu ska jag gå och käka lite korv med bröd då jag e dö hungrig. hehe.

Ha en underbar dag i solen.

Xoxo A-k


:´(

:´(

Fan för att sånt här ska behöva hända.

Kattungar :D

Här är dessa söta kattungar vi har fått <3


.....

Hejsan, idag har dagen varit hyfsad bra förutom att jag som vanligt imorse var väldigt trött. Men men upp gick jag iaf. Skulle passa Lilla julia som e så snäll att passa. :) Sedan så drar tiden iväg och jag har inte gjort så mkt annat. I slutet när alla som tex. siss, mamma å de andra barnen kom blev det lite fika. Å sedan gick jag och barnen för att leta upp kattungar som jag visste skulle finnas här hemma. hehe. Å dom hittade vi till slut. Tre st små godingar. Riktigt söta var dom. Kanske slänger upp en bild på dom imorn. :D Så dom små sötingarna å mamma har jag inne hos mig nu medans vi tänker ut vart vi ska ha dom. hehe.

Själv har man kollat på det 4 avsnittet av the hills. De nya. Så bra e det alltså. Fattar ine hur jag kan vara så fast vid det. Heheh igår kolla jag även på nytt avsnitt av 90210 å det vara också bara såå bra. Haha. Så det får jag inte heller missa nästa vecka. Men men nu ska jag dra mig till köken och se hur det går för mamma. Hehehe. Skall även senare ikväll släppa Julius och immer i manegen. :D Så kul. hehe Ha dét underbart alla <3

Xoxo A-k <3

Blääää

Vadå vara trött. fy fan säger jag alltså. Jag har inte varit såhär trött på hur länge som helst. Skulle typ kunna gå och lägga mig igen för att sova hela dagen. Men men det kan jag ju inte. Så snart ska jag ut till stallet tror jag iaf. Fast jag måste nog äta lite innan. Men men sen vi ett ska jag med mamma ner till kungälv idag igen Då dom ska ta av hennes gips för att kolla på foten igen och sedan sätta på ett nytt gips igen. Så att jaa. Kan tänka mig att klockan kommer gå jätte fort när vi är där nere. Sedan måste stallet bli klart när jag kommer hem sen köra ett longerings pass med julius då han e just nu hur pigg som helst. Jaja.

Igår så hitta jag även en lägenhet i tidningen. Dock så var det mellan trollhättan och u-a. Där camilla sahlen bodde ni som är mina syskon vet ju vart det är någonstans ;) Jaja det var iaf en trea. Hon skulle ha typ 4000 kr om man hjälpte til med vissa fodringar i veckan. Inkl allt. Alltå värme , el m.m. Annars ville hon ha typ 5500 kr mån ink allt. Om man inte ville göra några utfodringar. Så aaa. hehe. Men jag å tony hörde runt lite igår och fick reda på att det finns en till lägenhet men den var större och dyrare. Men tyvärr så var den redan uthyrd lr redan bestämt att en skulle ha den. Men då fick reda på att det skulle finnas en till fast som ett eget litet hus. och det var typ en 2á tror jag. Men men vi skulle ringa idag. Så man kanske kan få se på det isåfall. Men inget är bestämt att vi ska flytta då vi tittar runt å så. För som sagt så har ju jag mina krav. Haha. Jaja nu måste jag dra mig. Jag har lite saker att fixa som sagt. ha det undrbart alla.

Xoxo A-k

Jag & min bästa kompis Sara J <3

Sol, dricka och vänner

Japp. det är nog det blir idag. Ska snart gå och slänga mig i duschen då jag och sara ska dra in till U-a och träffa några vänner och dricka lite på ett berg. Lr dom ska ju grilla också men det ska inte jag och sara. Hehe. Så det kommer nog bli mysigt.

Igår så gjorde vi inte så mkt. Grejjade i stallet och hovslagaren var här också. Usch vilken tid det tog när han var här. Men men nu e dom skodda och klara för ett tag. :D Jag gjorde även ny liten hage till Julius igår. Så han får lite bete då han behöver lite hull. Hehe. Vi åkte också igår kväll för att träffa sara å huth å grilla och det blev några öl.  Men men idag så har jag gjort stallet å precis ätit. Så nu ska jag dra mig för att göra mig iordning. Så ni får ha det underbart mina kära läsare :P

Xoxo A-k

....

Tjosan alla. Dagen har nästan gått. Och idag så har jag vart med mamma i kungälv då dom skulle koll apå hennes fot å sedan sätta ditt nytt gips. Ett lättare gips också. Så sedan bar det hemmåt å vi har grejjat nere i stallet och nere i källaren som börjar se riktigt bra ut nu. Har börjat måla taket vitt nu. :D Så snart så e det färdigt. Sen har jag mest tagit det lugnt var för en liten stund sedan ute och gick lite med immer. Så om en stund kan jga tänka mig att jag å mamma ska åka och handla mat å panta flaskor.  hehe. Inte så kul, tycker jag iaf. Men men nu ska jag dra mig. Ha de underbart

PUSSPUSS Xoxo A-k


Vart e solen?

Solen vill jag att den ska komma igen. Det stod förstås i tidningen att det ska vara sol i tre dagar nu så dte är bara att hoppas. Jag blir bara så hängig när det är moln ute. Haha. Men men.

Idag har passat lilla Julia medans mina två systrar har fixat sina naglar inne på Classic Care. Tror jag det heter. hehe. Sedan så kom rasmus och emil hem ifrån skolan. Så det blev genast mkt mer tempo hemma i huset. Dock så går jag runt som jag vore en döing. Hehe förkylning tar alltid kol på min kropp. Då jag blir helt slut å orkar inte ngt. Men men sedan så kom siss hem å den andra åkte. Så det blev lite tjöt här hemma. Rummet nere i källaren börjar också änna ta sig nu. Väven e uppe på väggarna å imorn så ska färgen upp och sedan skaffa lister så e ju rummet jätte fint :D  Sedan får vi smått börja grejja i hallen nere i källaren :D  Men men sedan när alla hade dratt hem alltså barnen + deras mamma så var det stallet som gällde . Hästarna fick faktiskr lunch ute i haden idag så dom ska in när som helst för att få sin kvällsmat.  Efter stallet bar det av till duschen å sedan på med mys kläder för att titta på ett nytt avsnitt utav The Hills av säsong fem :D Svin bra, Älska serien asså. hehe.

Men men nu ska jga fortsätta städa lite ute hos mig å sedan får jag gå ut för att ta in hästarna och äta lite mat inne i huset för att sedan sova. Hoppas ni själv haft en underbar och lång dag som jag. :)

Xoxo A-k


I´m Back

Hejsan. Idag så har dagen varit sådär. Hatar min förkylning å den tar död på mig. hehe men men det vill nog ingen veta. Idag så har det inte hänt så mkt förutom det vanliga. Alexandra m familj är här å grejjar å har sig å jag leker med nathalie. har fått in nytt hö på logen m.m. Jag har typ bara slappat idag. hehe. orkar typ ingenting vilket känns dumt för jag vill göra ganska mkt. Men jag börja städa lite nere i källaren i huset iaf. Börjar likna nått nu. hehe. Måste själv städa lite ute hos mig också då tony råka putta ner ett glas som gick i splitter å massa öl på golvet. Så aaa. Men så e det väl med en som druckit öl  hela dagen. Alltså igår. Idag har jag även kollar runt lite på lägenheter. E så sugen på eget men ändå inte. Då det är skönt att bo utanför sin föräldrars hus och kunna gå till stallet när man vill. Sen så vill jag så gärna ha ett jobb. Söker för fullt hela tiden. Väldigt tråkigt men man får väl bara hoppas och vänta på sin belöning med ett jobb.
 
Jaja nu ska jag dra mig in till huset igen å se vad alla gör. Å även dricka lite te :D Gott

Xoxo A-k

Börjar bli sjuk =/

Japp det är sant. Tråkigt e det men men. Just nu sitter jag här på altan med killarna som dricker öl och jag sitter och pillar på laptopen . Har precis kollat på OTH och Gossip Girl. De bästa pogrammen. Fast the hills älskar jag  också. Tänk om man kunde ha ett liv som dom. Hehe.  Idag skulle jag egentligen supa men e så dålig så jag får köra om det är ngt hehe.

Igår så var vi på elmia. Riktigt kul var. På kvällen blev det massa åkande i bilen med massa dricka i handen :D Men men en minnesvärd kväll. Tack alla ni som var med. :D <3 Men nu ska jag fortsätta vara social med killarna.

Xoxo A-k <3

Sol SOL sOL

Underbart väder idag asså. :D Idag så har jag inte gjort så mkt utan bara tagit det lugnt. Har longerat immer å gjort iordning stallet med mor min. Ser ganska roligt ut när hon hoppar runt där med sitt gipsade ben :D Men men jobbigt är nog. Nu har jag precis duschat och haft fötterna i fotbad på altanen. Då lilla nathalie även gjorde mig sällskap :D Idag vet jag inte alls vad vi ska göra. Blir nog att komma iväg någonstans. Men jag vill änna hem i tid idag så att jag kommer upp imorgon bitti å göra stallet i tid så vi kommer iväg till elmia i tid :D Så kul ska det bli i jönköping. Som varje år. Men men nu ska jag dra mig måste änna blåsa håret torrt.

Ha en underbar dag :D

Xoxo A-k


Baby barnvakt

Haha. Ja idag så e jag barnvakt. Körde syster min till jobbet vid åtta å sedan drog jag å julia hem. Å nu så sitter hon i sin fina gå stol :D Som hon fått utav oss faddrar och tony :P hehe.  Ska leka lite med henne när jag skrivit klart här. Hon e bara så gullig och växer så fort. Så man får passa på att leka medans dom e den lilla ålder för sen blir dom bara envisa å vill leka mkt mer än vad dom behöver nu :P haha.  Nä då dom e alltid roliga att leka med. Min andra syster alexandra var även här igår. Hopn hälsa på mig nere i paddocken då jag red markarbete på immer.  Å hennes lilla bebis bara växer hela tiden. Han e så stor. haha. Men men dom är så gulliga bebisar så det är bara att njuta. haha. Iaf tills jag får egna nån gång i framtiden.  Haha. Rasmus och emil är även här idag så jag får nog leka med dom idag också då alisa inte lär göra det.. hehe

Idag ska göra även göra stallet och så ska jag rida ut på immer i skogen. Ska tränna lite intervall träningar. Han måste verkligen stärka sin sin gångarter speciellt galoppen. Så jag ska göra det lite roligt för han. Men men Nu ska jag fortsätta leka med julia medans hon e vaken. Så ha en underbar dag ni med :D

Xoxo A-k

Söta lilla Julia som jag passar idag <3

Another day is here

Nu sitter man inne i huset och glor på tv och så har jag ingen lust till någonting. Usch. Tänkte att jag snart ska ut till stallet så det blir klart. Sen så måste jag verkligen städa inne hos mig. Det ser ut som fan nu. hehe. Å jag som hatar att ha det stökigt. Men men det är iaf ett måste idag.

Idag så regnar det. Om jag ska vara ärlig så tycker jag det är skönt. Rensa luften lite :D Sen så e det bara att hoppas på att det kommer sol de andra dagarna. Speciellt på lördag då jag ska till jönköping. :D Ska ut och rida på Immer idag. Han måste änna hållas igång då vi tänkte lägga ut annons på han snart. Men vi får se när det blir. Julius har ju då tappat 2 skor så han kan jag inte rida. Kan kan jag väl men har ingen lust med att han blir öm i fötterna.

Men men nu ska jag dra mig ut till stallet.

Xoxo A-k

Längtar

Jo jag längtar tills avsnitt på säsong 5 av the hills som jag tänker se på mtv.com. Men undrar när det kommer. Det ska komma idag men vilken tid e inte satt. Men men det är väl bara att vänta. Själv har man precis kommit in ifrån stallet då jag har gjor klart det och även fått in en stor bal hö idag.  Så nu e jag lite trött i kroppen då jag inte har ätit nått idag. Så de är nog dags för d. Men men Snart e påsken här och på lördag ska jag å tony + 2 st till Elmia. Jag hade kunnat skita i det iår men det är så kul där nere :D Hoppas bara inte killarna bestämmer sig för att åka så tidigt då jag måste göra klart stallet först. Så dom får allt lugna sig lite.

Jo förresten så var jag, tony, sandra och obba på bio i förrgår. Vi Gick på Fast & furious. Skit bra var den.  Självklart kommer det att komma en uppföljare till den. Hehe.

Igår så hoppträna jag immer lite nere i paddocken själv. Lr alisa tog kort och mamma titta på. Han var duktigt för att inte ha hoppat på ett tag. Men ska hoppa om en vecka igen. Å mkt markarbete ska det bli. Julius har tappat en sko så det nog mer longering än ridning denna vecka. Men men så länge han rör på sig lite gör inget. Men nu ska jag gå och äta lite :D
Ha det underbart <3


Jag och Immer hoppar 110 cm.

Xoxo A-k

Längtar



Vill ha sommar  nu och längtar så mkt till tunisien <3

A trip to Kungälv

Idag åkte jag hem till syster min ganska tidigt. Skulle ha åkt till mamma tidigt på morgonen men så blev det inte. Utan vi gjorde lite annat innan å sen blev klockan så mkt att vi fick vänta på att barnen slutat i skolan så dom fick hänga med på trippen till kungälv. Vilket inte skadar. Dom blir ju så glada varje gång dom får hänga med någonstans. Dom har ju dock väldigt mkt energi. Men  det är ju tur att nånn har det. Då jag har varit alldelse för trött de senaste dagarna. hehe Men sen när vi väl var på sjukhuset hjälpte vi mamma ut då hon var så rök sugen. Så det blev mkt snack å väldigt skönt var det att sitta i solen och bara ta dte lungt. Men sedan när klockan närmade sig halv fyra fick vi åka. Det blev en runda in till stenungsund då syster skulle handla lite i mataffären. Sedan så körde jag hem dom å sen fick jag dra mig ner till stallet och göra färdigt att och ta in dom för lunch :D

Nu så gör jag inte så mkt. Kom hem för en stund sedan då vi var och hälsa på sandra och robin. Men nu e jag å tony så trötta så vi ska sova. :D Gott. Så natti natti på er alla. <3

Xoxo A-k

Funderar

Haha. Ja men det är sant för det gör jag. Jag har ju börjat att fixa min blogg nu, jag vill liksom ha nån snygg. men orka sitta hur länge som helst å fixa massa saker när man kan vara ute i detta fina vårvädret idag. :D Har varit nyligen ute i stallet och gjort klart det. Sedan ska jag ut och rida i den goa solen. Men men igår så lagade jag den goa maten alltså lax med potatis, steka grönsaker och holladiesås :D Riktigt gott var det. Å idag blire kyckling med ris. Det är också gott. hehe. Men men ska dra mig ut i solen nu. Så ha det underbart allihopa.

Xoxo A-k

RSS 2.0