Tiihoo

Hallå hallå, Idag har jag haft en fridag ifrån att passa barn..

Hann göra stallet imorse själv :D  sedan drog jag hemåt för att glo lite tv å samtidigt titta runt lite på nätet.. Hann också göra mitt rid schema för Julius ända fram till den dagen jag åker till Egypten.. Älskar att göra ett schema lr aa planering då jag alltid följer det..  Den veckan jag blir borta får alexandra själv planera hur hon vill göra med honom...

Men men efter att ha släppt in hästarna på eftermiddagen så skulle jag hem för att ta på mig lite normala kläder för att sedan dra in till torp med älskling, lillsyrran samt Lina då vi ville checka runt lite. Så jag fick iaf köpt en par vårskor (gillar dom grymt mkt :D  )  Sedan ett par leggins samt en t-shirt. Tror jag ska till torp imorn med då jag ska köpa mig underkläder samt ngt som jag kanske kan ha på mig i helgen då vi ska göra så mkt :D


Men men imorn blire barnpassning och ridning. Hoppas Julius sköter sig vilket jag tror. Skriver mer imorn hur allt gått :P


PUSSPUSS

Planering

Japp, nu ikväll har jag suttit och planerat hur vi ska göra med sovrummet. Men nu har jag tänkt klart å kollar möbler å priser m.m. Å jag tror det kommer bli skit bra.  Så jag har tänkt att ta för och efter bilder. Vilket jag alltid gör förstås.. Jag själv älskar att inreda så det är ngt jag kan hålla på med länge.. hehe.

Jaja nu skall jag även planera veckans träning för Julius också.. Gör alltid då jag tycker det är lite lättare att gå efter planering. Hoppas bara snön kan försvinna från paddocken bara så jag kan rida där då jag tycker manegen är så liten när man rider storhäst. haha..

Nu är det bara 2 v och 3 dgr kvar till Egypten :D Tiihooooo


PUSSPUSS

Dagens Ridpass

Hejsan, Passet idga med Julius gick bra, Tar det dock väldigt lugnt med han då han har en liten förkylning. Så det blev bara skritt och trav idag.

Longerade i ca 10 min innan jag satte mig upp på honom. Vrf jag longerar innan är för att han slappnar av jätte mkt sedan när man sätter sig upp på ryggen och han går fint och avslappnat vilket känns så skönt. Visst är han lite stirrig och spänd då han hör saker, men han slappnar av otroligt snabbt. Så iaf det blev som vanligt mkt lösgörande övningar då det behövs på en sån stor häst om man ska ha lite kontroll när man rider.

Imorn blire ett liknande pass fast ska skritta ut lite också. All is har ju försvunnit från vägarna nu så, nu är det bara att rida ut utan problem :D

PUSSPUSS



Julius när han var 6 månader gammal
<3


Hejsan.

Det var över 2 veckor sedan jag skrev här, vrf jag inte har skrivit är för att jag helt enkelt inte orkat.

Har haft ganska mkt att göra, då jag har flyttat, passat barn, folk har fyllt år samt har jag stallet varje dag. + att jag går på 2 jävla tråkiga möten i veckan nu för att jag skall få en peng ifrån af. Men men så är väl livet.. Men funderar starkt på att går ur där ifrån snart. Jag är så trött på hela skiten..

Men men Jag har ganska fullt upp nu med.. Jag passar Julia 4 ggr i vecken samt går på möten 2 ggr veckan. Sedan är det fullt upp på helgerna tills jag åker till egypten.

Då denna helgen är det kalas för Lilla Gabriel som fyller 1 år + min syrra alex fyller år på lörd. Så kalas då iaf. Nästa vecka är det dop som gäller. Veckan efter det är det Elmia i Jönköping å jeje fyller 20. Veckan efter det fyller Angela år samt dop helgen därpå igen. Sen drar jag till Egypten för att helt enkelt leva livet.. Faaaaan vad skönt det ska bli.

Jag är verkligen värd den här semestern å jag tror att jag å älskling kommer a det super mysigt. Fan vad skönt att för oss själva...


Men men nu får jag leka lite med Julia, Skall sedan dra mig ut till stallet sen tänkte jag skulle låna min mors dusch å sedan skall jag hem till siss för att hjälpa en att slingra håret..  Så aa... Hoppades på att jag ska hinna rida Julle idag också men ikväll skall jag fanimej ta det lugnt... Jag e så trött i kroppen, har nyligen haft influensa också så det tar verkligen på krafterna.


Men men nu ska jag sluta klaga.. Ha det underbart allihopa <3

PUSSPUSS

RSS 2.0