Söndag! & Jag går in i v.25

Slappardagen som jag brukar kalla den. Men idag vakna jag väldigt sent så fick bråttom upp för att åka till stallet och även gratta mamma med fina hemma plockade blommor =)

Har nyligen kommit hem från Eddies dop idag =) Så nu e lillkillen döpt! Maten var supergod å alla hade det jätte trevligt =)

Nu har jag fått satt mig i sängen här hemma med massa kuddar bakom ryggen. Har haft så himla ont i ryggen den senaste veckan. Tror det är mkt för att jag sovit så konstigt och dåligt det senaste. Å inte tala om saken vad ont jag har efter att ha jobbat. Usch, i torsdags efter att jag hade jobbat så la jag mig i sängen å sen skulle jag upp igen men kom verkligen inte upp. Så Anthony mitt hjärta fick slava en snabbis. hehe. Skulle bara ha lite gott till sängen. hehe. =)


Nja nu ska jag småstäda lite. Sedan får jag väl åka och hälsa på ngn :P Då tony fick dra iväg och jobba så jag blir ensam resten utav kvällen... Tråkigt nog.. Nepp, ha d fint så länge <3


God morgon! Älskling har för en stund sen ...

God morgon! Älskling har för en stund sen åkt till jobbet, å nu e man själv vaken. Dagen består utav att åka till mamma. Grejja i stallet Åså, sedan vid 5 tiden börjar jag jobba. Inte direkt sugen på det men det får väl gå! Nää nu ska jag försöka somna om. Sover som bäst nu på morgonen :-) haj då <3


Hallå där!

Händer inte mkt alls just nu, hehe. Skall snart ta  mig ork och plocka lite här hemma... Sedan bege mig mot stallet. Där blire det vanliga, så som mockning, fixa mat å vatten. Skall även pyssla lite med Zachary, igår gick det jätte bra med honom. Får borsta hela han utan att han blir sur å även lyfta alla ben å så. Så han förtroende bara växer. =)

Men men fick reda på idag också att min lön kommer bli sen denna månaden också. Nu e jag fan trött på d. Har ju faktiskt en räkning som måste betalas.  Längtar som tusan tills mina skattepengar kommer =) Jag å älskling har bestämt vad dom pengarna kommer gå till å det gör inte mig ngt =) hehe.. Jaja, imorn torsdag å jag ska jobba kväll.. Booring! Fredag blir nog ganska lugn.. Lördag - Crusing och Söndag- Dop för lille Eddie  =)

Fullt upp! Men jaja, nu skall jag kika runt på internätet lite.

Ta hand om er <3

!!!

Tisdag och det är skit väder ute. Men inte så mkt man kan göra åt d tyvärr. 

Tänkte bjuda på lite pics. =)
Orkar liksom inte skriva. hehe.


Fina Nathalie <3

Såhär ser v70´n ut nu =)

Lilla Zachary som jag håller på och lär in massa. Går super, å han e bara så gullig =)


Söndag! Och jag går in i v. 24 :-) Helge...

Söndag! Och jag går in i v. 24 :-) Helgen har vart fullspäckad och idag har vi lite å göra också. Speciellt gratta lilla Emil som fyller hela 9 år idag :-) PUSSPUSS så länge :-)


Imorn ska älskling ställa ut bilen :-) man...

img_9410 (MMS)

Imorn ska älskling ställa ut bilen :-) man kan ju alltid hoppas på att folk gillar den så bilen får ngt pris :-)


Hej hej =)

Inte lika aktiv här, men va gör d!


Idag är d full igång i min mage =)  Å magen den bara växer å växer, än så länge har jag det väldigt bra. Inget ont ngn stans lr så. Bara grymt trött varje dag. haha.
I måndags så kände älskling för första gången bebisen =)  Oftast hinner han alltid somna innan lill*n sätter igång på kvällen. Men nu så, =) å fler gånger lär det bli.

Känns så roligt att detta året är det första året som Anthony har en bebis hemma på sin födelsedag =) Å inte tala om Julafton. Det börjar bli många barn i min familj och tonys familj =) Så kuul!  Man undrar ofta om det blir ngn mer bebis bland mina 3 stora syskon. Det hoppas jag iaf. =) Sen så har vi alisa , så fler barn i vår familj lär det bli.


Nepp nepp, satt nyss och kollade det sista avsnittet av One tree Hill av säsong 8.  Inga mer där, väldigt ledsamt. Älskar ju den serien. 
Men men ska slappa lite till sen så måste jag plocka iordning lite här hemma.  Hoppas mitt stora hjärta slutar i tid idag då jag vill ha lite gjort här hemma, saker som han ska göra. haha.

Jaja, höres <3

Lördag!



Idag fyller Stora Rasmus 10 år =) Grattis <3 Nästa vecka är det Emils tur =)




Som sagt, denna vecka har vart ganska lugn.  I förrgår så var jag med Sandra nästan hela dagen. På förmiddagen var vi på Näl en stund då lilla Eddie skulle dit på en kontroll, efter det åkte vi tillbaka till Ljungskile. Åt lite pommes på Bella Mare =)  Sedan skulle hon till Bvc å då promenerade jag hem till mamma. Efter att hon var klar å så , då drog jag vidare iväg med mammas hund å  hennes bil hem till sandras föräldrars ställe å vi gick en långpromenad. Helt slut var vi när vi var tillbaka. Så efter det åkte vi hem! Å jag tog det lungt resten utav kvällen.

Igår Var jag med mor å syster in till stan, lillsiss gjorde hårförlängning. Medans hon gjorde det åkte jag å mamma hälsa på bror min. När alisa var klar drog vi vidare till trollhättan å handlade födelsdags presenter.

Jo just, tony hämta hem V70´n igår =) Shit va fin den e =) Jag kommer ju inte våga ha den, haha. Så igår kom matte hit å han hjälper tony så snällt och sätter ihop bilen så den blir (kanske) klar Imorgon.  Bilder kommer jag att lägga in när den e klar och de nya fälgarna e på =)

Nu skall jag slappa lite till, sedan göra lite vettigt innan vi drar iväg på Kalas för Rasmus =)


PUSSPUSS

pS,
Mina närmaste vänner, Ni betyder allt! Ni vet vilka ni är och jag är så glad att jag har er <3

Tisdag!

Idag har inte hänt mkt. Drog till torp en stund med min Syster Angelica å nu sitter jag här hemma  å tar det lite lugnt. Har frågat runt bland mina vänner ifall dom var sugna att äta på Bella Mare nu när alla har slutat skolan/jobbet  så vi alla kan ses lite tillsammans =)

Så aa, har också börjat plocka lite på det rummet som vi ska ha vårat sovrum i.  Har fått ihop så himla mkt skit asså. Haha, men nu e d typ inget kvar att städa. Skönt d. Glad att jag började städa d rummet! Så jag kan få klart d rummet i god tid =)

Nä Nu skall jag lata mig lite. =)

KÖSS

Lilla Julia fick sitta upp på Julius idag ...

img_1001 (MMS)

Lilla Julia fick sitta upp på Julius idag :-) så sööt!  Även jag själv fick hoppa upp på han :-) så glad va jag att han skötte sig! Annars hade jag inte vågat sitta upp. Hehe.  Att man kan bli så glad utav att få rida :-)


Hellu!

Idag är väl också en ganska lugn dag... Igår satt jag inte alls vid datan! Hade sån jävla migrän igår, jag ville knappt vara ute. Bara ligga i min säng med täcket över huvudet så att det blev mörkt. 

Men när det började mörkna igår kväll mådde jag som bäst. Jag å älskling drog och köpte varsin pizza å åkte förbi sandra och robin å käkade upp maten där.   =)  Sedan hem igen =)


´Snart skall jag dra mig upp till stallet.. Sen så skall jag träffa Sara J =) När hon kommit hem då förstås! På kvällen skall jag å älskling passa 2 små barn =) en stund. Men den stunden kan bli rolig =)


Jaja, nu måste jag göra ngt vettigt. Kössss

=)


Denna Babysitter skall jag och älskling få utav min undebaraste Mamma <3

Den kan spela olika låtar, samt naturljud och vibrera. Har även en jätte bra gung funktion men man kan ha den i fast lägen också.. Jag älskar den. =)


Det är en sak utav alla saker som vi till slut kommer att ha här hemma  =)


Å nu är det kväll!

 Jaa dagen i stallet blev ganska lång. Jag å mamma var ute å grejja en bra stund. Men imorn så blire gräs för hästarna. Tror dom kommer bli skit glada =)


Har precis fått i mig mat här hemma, dock väldigt ensamt. Tony ska jobba sent idag och imorgon. Men nu ska jag kolla runt lite på resor till Thailand..  =) Har vart planerat ganska länge, men vi har inte riktigt bestämt oss när. Vi ska dit då det är mammas 50 Års resa.  Men vad det verkar som så e det bara jag å tony + våran bebis som ska med.. Pappa å Alisa ska förstås också med =)

Bror m familj verkar som dom ska åka redan i november. Så deras minstning åker gratis.
 Äldsta syster m familj har jag faktiskt ingen aning om. Vet inte ens om dom e sugna.
Näst Äldsta syster har massa andra resor planerade.

Så aa, men man kan inte göra så mkt åt d. Man skiter ju som sagt inte ut pengar. Utan sånt här får planeras och sparas i god tid.

Nää nu ska jag ta mig lite mer mat å sedan glo på ett nytt oth avsnitt på datan =)

Ciao ciao

Tisdag!!!



Sitter just nu hemma hos mamma, har ätit lite åså.. Skall snart dra mig ut till stallet... Göra klart allt å sedan grejja lite med hagarna. Så ska hästarna få gå i gröna hagar strax =) 

Har fått många funderingar med Julius, vill verkligen inte bara låta han gå här ute. Så jag ska själv göra så gott jag kan å förhoppningsvis kan kanske ngn utav mina systrar hjälpa till och rida han. =) Vill ju ha honom i form till hösten åså för när jag väl kan rida igen så ska jag ut å tävla med han. Det är det jag vill å hoppas det kommer gå bra för oss.  =) Längtar!



Men men nog pratat om d, nu ska jag glo runt lite på internet å sedan dra ut. 


PUSSPUSS

Matlagning på G

Jupp, har precis kokat potatis här hemma! Så nu måste den svalna å sen skall jag göra min supergoa potatis sallad =) Till d blire rostbiff ikväll...

Gott Gott, älskar potatis sallad. Speciellt när man gör en själv =)


Snart e också Anthony hemma <3 Kl e just nu 19,45 så han är hemma i ganska bra tid idag.. Annars brukar det vara mellan 10-12 tiden å då har jag redan somnat.  Men men vad det verkar som så älskar han att jobba. haha.


Just nu saknar jag v70´n grymt mkt. Vill ha hem våran nylackade bil =) Nuuu! Å sen dom nya fina fälgarna på d =) Snacka om att jag måste va rädd om den bilen sen. hehe. Men just nu e jag så trött på att köra golfen, å vinter däcken är fortfarande kvar på... Men inget jag kan göra åt, Anthony har inte hämtat sommardäcken än så d e hans fel. Så säger vi =)

Nää nu ska jag laga klar min mat =) Köss haj <3


Ny vecka, som vanligt Måndag varje gång!

Yes, idag har jag verkligen sovit. haha.

Hinner inte skriva så mkt, måste hänga upp lite tvätt å sedan dra mig. Idag händer väl inte så mkt. Jag skall strax åka till stallet, sedan måste jag in till U-a och jobba lite. Då jag städar en lokal där inne 1 gång i veckan!  Men men mer update sen kanske. Vem vet.. Finns ju inte så mkt att varken skriva lr prata om =) Lr jo, det finns d ju, men kanske inte ngt som intresserar er.


Jaja, ha re så lä nge.   Köss <3

Slapp Söndag!

Idag har inte jag å älskling gjort ngt annat än att slappat. =)  Sängen stort sett hela dagen, kollat film och sovit massa...

Lagade för en stund sen lite mat, å nu glor vi på BB å sen ska vi sova för natten =)  Min Slappa dag d!


Köss Haj <3

BB Låten


RSS 2.0