Full rulle hela dagen :)

Idag sen jag gick upp har vi haft massa att göra!

Drog te stallet och hämta upp mor! Vi åkte in mot stan för att städa en lokal å mamma skulle lämna lite papper! Sedan bar d hemåt mot stallet igen å kopplade på kärran å sedan drog vi till Kungälv och köpte en pall spån och lite stolp!

Väl hemma igen blev d så klart att göra stallet klart å så! Klockan hann bli mkt också så hästarna fick komma in å jag åkte hem :-)

Jo juste nu här hemma på kvällen bytte jag till sittdelen på barnvagnen också :) Emilia har börjat dra sig å ställa sig på knä i liggdelen så d känns lite säkrare med ett "bälte" i sittdelen :-) imorn ska vi även sänka hennes säng! Så d inte händer ngt obehagligt!


Nää alla sover så d får jag också göra :-) imorn är älskling ledig å. Å d e jag super glad för :-) så haj haj!


Överby och sedan stallet :)

Tjo Tjo alla!

Idag vakna jag å Emilia sent! Men vi gjorde oss iaf senare klara för en tripp till överby :) blev en hel dag där med Sofia å lilla Vincent och Kine med lilla eline :-) D får vi göra om tjejer :)

När klockan börjar närma sig 5 åkte jag hemåt, väl hemma hos mor blev det tjöt med alla andra som va där! Så vi kom ut i stallet väldigt sent! Men blev klara ganska fort! Tur att min mamma är snabb :) haha! Hästarna kom in från piss regnet och Goa varma täcken på sig! :-) nu när jag kom hem så hade älskling plockat fram lite gott :)

Nu sover min lilla familj och jag glor bb! Sedan blire natten :-) så ciao ciao


God morgon :)

Jao, här hemma myser jag å Emilia i sängen än så länge! Ska när som helst klä på mig å få lite saker gjort!

Sedan mot eftermiddagen blire att hjälpa vännerna med sin flytt :) men innan dess ska stallet göras, hästen ridas samt att d ska städas å tvättas hemma :) så har en del som ska bli gjort men d e nog inga problem :)

Nää nu måste jag roa min tös :) så ha en underbar dag allesammans <3


Ny vecka :)

Hoppas på en bra vecka! :) och då även att jag ska försöka vara tipp topp! Förra veckan var jag så jäkla trött! Usch man får verkligen inget gjort då!

Dock så vakna jag med huvudvärk idag men den försvinner nog! Idag ska jag in till stan en snabbis med mor min! Sedan hem å göra d jag brukar i stallet! Sen ska jag bara ta d lugnt med min tös! :)

Nää nu måste ska jag göra klar lillan för snart ska vi åka lite bil mot stallet å mamma :)

Haj haj!


Regn regn & återigen regn!

Ärligt, kan inte bara den Goa varma våren komma nu!


Myskväll

Igår kväll så fort Tony kom hem från jobbet drog vi till Mellerud :-) träffa Sofia, Andreas och lilla Vincent :)

Lill Vincent fick en present också! Han har ju fyllt 1 år lillgrabben :) d blev även god mat å tjöt framför tv'n på kvällen! Blev lite tidigare hemgång än vad d brukar bli, men d var mest för att Tony somna i soffan å Emilia somna aldrig så hon var lite gnällig å trött! Hehe!

Kanske kan ses till veckan igen Sofia? :-)


Ikväll blir släktkalas på Tonys sida!

Å just d, grattis lilla Julia på 1 års dagen :-)

Kram på er där ute <3


Torsdag

Inte hänt så mkt idag! Hunnit plocka undan lite skit i köket! Annars har jag mest myst med Emilia, hon har fått badat å blivit fin när det gäller hår och naglar :) nya rena kläder på och en flaska välling så slockna hon i min säng <3 mitt lilla hjärta!

Idag ska vi ner till stallet å få lite saker gjort som jag dratt ut på! Var lite sugen på att dra in till öppna men dagen bara försvinner när jag drar dit in! Hehe!

Annars så e livet super :) vart mkt nu d senaste helgerna men kul har vi haft det! Måste skärpa mig med min träning också, vill inte va en tjockis! Hehe!

Nää nu ska jag få lite gjort här hemma medans sessan sover! Så hej hej! ;)


7 månader idag <3

Våran lilla flicka <3 idag är du hela 7 månader gammal! Sjukt vad tiden går fort! Älskar dig min lilla sessa <3


Fredagen den 13'onde!

Brukar inte hända så mkt för mig denna dagen! Men man vet ju aldrig!

Än så länge har jag bara drömt, usch vad d va hemskt, har nog aldrig vart så förkrossad i hela mitt liv! Men ett sms senare med älskling så blev d bättre! <3 älskar dig!

Sen så mår jag inte sådär värst bra :-/ Kallsvettas, fryser å mår allmänt skot! Hela jävla kroppen gör ont :-/

Idag e d kalas för lilla Vincent som fyllde 1 i onsdags :-) Åså även för Vincents pappa som fyller år på måndag :-). Vågar mig dock inte dit när jag inte känner mig kry :( annars hade jag kommit å grattat er <3 lovar att vi kommer till veckan å så får ni ha en underbar helg på spat <3

Nää nu måste jag vila lite! Bläää hatar att må skit! Jaja, Köss så länge <3


Mitt Lilla hjärta <3

Du är mitt allt <3


En fartfylld och mysig påsk :-)

Denna påsken har vi hunnit med mycket :-)

Elmia, gratta Eddie, träffat våra familjer å många vänner, grattat min svägerska :-) ! Helgen har betod av massa grillning, Kina mat å en hel del mys :-)


Idag så är det lite städa som gäller! Sofia m familj åkte hem imorse! Då stallet å allt är klart så nu har vi familje tid här hemma :-)

Nu kom min pappa så nu måste jag dra mig :-) Köss


Elmia

Idag är det elmia som gäller! Lilla Emilia ska vara hos sin farmor under dagen :-) egentligen tänkte vi ta med oss tösa men känner att vi kan roa oss lite själva! Och som tur e fick vi barnvakt på självaste påskafton! Men d blir mys med henne i eftermiddag :)

Så själv har jag precis duschat å sminkat mig, hitta lite kläder kanske å sedan fixa Emilias grejjer å sedan väcka henne lite smått! D e inte ofta vi väcker henne men ska man iväg i tid så blire såhär!

Nää nu får jag göra lite vettigt :) Köss så länge <3


Yesterday

Igår så drog jag hem till Sofia och lilla Vincent :-)

Otroligt gött att få träffa min goda vän <3 vi hade mkt att prata om, d blev även mys med barnen, promenad, en sväng till bloms och sedan lite mat :-) tack underbara vän <3

På eftermiddagen när jag kom hem mötte jag upp hjärtat mitt och vi drog & hämtade hem husvagnen :) på kvällen blev d lite mat å greys på tv'n med familjen!

En bra dag med andra ord :-)

Idag blire stallet! Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda :-)

Köss

Pics på Sofia å barnen <3


Hellu!!

Jag lever ska ni veta! Har helt enkelt inte haft tid Lr lust att blogga! Har vart allmänt jävligt trött!


Idag så vaknar jag upp med en ond hals :-/ å huvudvärk! Tur att lillsessan inte vaknat än!

Nääe, ska vila lite till! Så vi haj haj!


RSS 2.0