Du å jag <3

Älskar dig min Lilla sessa <3


Våran underbaraste & finaste dotter <3

 Idag är jag riktigt stolt över mitt hjärta =)

Dagen började super  =) Emilia sov under hela den tiden jag å min mor gjorde klart stallet och sedan städade å dammade där inne..  Sedan bar det in i värmen, väl där fick hon mat å så! Sedan kom pappsen å hämta oss =)

Väl hemma så tar jag upp babygymmet till vardagsrummet så hon kan roa sig lite själv!  Jaja, nu fram till d bästa =)  När jag , Älskling, Matte & Andreas satt där en stund senare så la jag ner henne på mage igen =) Å sedan babblar vi andra på om annat! Men när jag ser Emilia igen så har hon Rullat över till rygg =)   Min lilla sessa har klarat det själv =)  Tyckte hon va super duktig =)

Hon va inte duktig bara en gång för hon gjorde det faktiskt en gång till senare på kvällen =) hihi!!!  Sedan så skratta hon massa ikväll när jag gulligulla med henne =) Älskar henne så himla mkt så jag blir galen asså!  <3

Hon har även fått ätit lite gröt nu senare på kvällen å efter det blev ett gott bad =)  Så nu ligger hon & sussar i sängen så gott =)


Älskar att skriva om sånt här =) Man har ju kvar det som minne å det finns inget bättre än att gå tillbaka å läsa allt =)



Älskar min Man, min Dotter <3   Det bästa som har hänt mig <3


God morgon!

Ligger här i sängen å väntar på att ngn ska vakna :P

Igår blev kvällen jätte lugn för våran del här hemma! Vi va hur trötta som helst å sega för att kunna hitta på ngt! Vi låg i sängen hela kvällen och kollade soa! :) nu har vi bara ynka 3 avsnitt kvar på säsong 4, haha! Emilia tyckte nog serien va tråkig då hon deckade i mitt knä jätte tidigt å d verkade som att hon sov för natten då, för vid halv 11 gav jag henne flaskan i sömnen! Men åt bara 30 ml sen gick d inte att väcka henne :P

Jaja, idag blire väl ganska lugnt också! Städa å tvätta bilen iaf, även en ska komma & titta på den! Sen så får vi se vad killen tycker om bilen!

Även stallet skall göras men annars tror jag d blir ganska lugnt faktiskt! :) skönt d! Nu när den nya veckan börjar så blire lite mer träning iaf! Nu i veckan har jag bara tränat en dag å fick ganska mkt tränings värk :) gött som fan :-)

Nää nu ska jag sluta upp med all tråkig text! Ibland så blire bara för mkt! Så kram på er där ute!


God fredag morgon :)

Snart är d babysim som gäller :) hoppas d kommer gå bra idag igen :)

Känns surt att behöva väcka Emilia på tidiga mornar! :-/ men vad gör man inte för sin lilla tös som ska få ha lite kul i vattnet! Sen så tänkte jag faktiskt att vi ta en liten tupplur senare idag! För jag själv känner mig helt vrak sen igår! Haha

Jaja, ska gosa lite med tösa nu innan vi måste klä på oss :)

Kram kram


Oj oj oj, Sicken dag!

Dagen började tidigt för mig! Klockan 5 steg jag upp ur sängen för att gå ut och starta bilen och sedan gör mig å Emilia klara för en lång resa!


Det bar av mot västerås, skit lång och skit tråkigt. Men men det var iaf lillsyrran som skulle ha skjuts då hon skulle köpa hund. Även mor våran hänkade på! Väl framme så gosade vi med massor utav chihuahua valpar. Så himla gulliga allihopa å alla var olika!  

Åkte ganska så fort därifrån då vi hade lång väg hem. Var hemma i ljungskile runt halv sju.. Så jag missade även min träning idag =( 

Men jaja, imorn ställer jag kl på 7 =) Då ska jag gå upp och göra mig klar för babysim =) Sedan vad jag gör resten utav dagen har jag ingen aning om! Tror jag faktiskt ska vila =) Skulle änna behöva d!

Nää nu blire ett oth avsnitt å sedan sova =) Kram på er där ute.


Fynd :-)

Idag fynda jag lite plagg till Emilia :-) bara 29 kr per plagg! Inte illa :)

Sne bild, men Jaja! ;)


Onsdag

Jahopp, vad ska man skriva nu då =)

Har iaf nyligen gått upp då Emilia vaknade lite tidigare idag! Gott d för då slipper man sova så länge jue :P


Min träningsvärk är värre idag, konstigt tycker jag! Men det är riktigt gött med träningsvärk =) Men jaja, idag måste jag verkligen få det städat här hemma! Vardagsrummet skall storstädas medans de andra rummen är bara att plocka iordning lite! =) Så det går nog ganska fort. Ska börja så fort Emilia somnat om, vilket blir om ca en timma =)

Så nu ska jag roa hennea å passa på och gosa =)


Tisdag idag!

Idag vet jag inte riktigt va d vart me mig! Hehe! Va grymt trött imorse, men duktig som jag va så gjorde jag mig å Emilia fina för att åka in till öppna i stan! Men väl hemma hos mamma kvart i ett för att hämta barnvagnen så orka jag inget! D blev att jag å Emilia stanna där! Efter stund somna Emilia å sov i ca 3 h å jag somna senare under dagen också!

Sket trötta verkligen! Jaja, å ändå hinner vi inget på dagarna för att vi vill göra så mkt! Har vart väldigt mkt stressad d senaste också :-/ känns som jag inte hinner ngt! Jag har börjat träna, Tony har börjat träna å fram å tillbaka där å sedan stallet på d!

Men aa, hade helst bara velat vara hemma å gosa med Emilia hela dagarna! Men känner att jag verkligen vill röra på mig innan sommaren :-) så träning får bli av när vi har tid över å när älskling är hemma från jobbet :)


Nää nu måste jag sova! D blev ett sånt där tråkigt inlägg men Jaja, va tvungen att skriva av mig lite! Kram på er där ute!


Ännu en ny vecka =)

Vart en så ganska lugn måndag faktiskt.  Var inne i stan å städade en lokal som jag gör en gång i veckan. Drog med mig min mor så gick det lite fortare =)

Sedan slappade jag och Emilia hela dagen hemma hos mamma =) Skönt vare! Vid 5 tiden drog jag hemåt snabbt och bara bytte om till träningskläderna å sedan tillbaks igen!  Så en stund senare åkte jag sara j, och kine in och träna body pump =) Kändes gött i kroppen! Så fler såna träningar får det absolut bli. Man kände att man inte hade så mkt muskler längre iaf. haha!  Så imorn blire nog träningsvärk i kroppen vilket jag älskar  =)



Å förresten , Sofia W! Saknar dig grymt mkt. Måste få till en dag denna vecka!  å pussa vincent ifrån mig =)


Nää, nu ska jag byta blöja och kläder på emilia sedan blir d sovdags för henne =) så natti på er där ute i världen =)


Myspys i stallet :-)

Det är precis det jag å Emilia göra! Stallet är klart å det enda som ska göras är att ta in dom! Men låter klockan bli lite mer, så jag går mest här nere och har d väldigt mysigt! Önskar jag hade ett lite större stall, men man ska va glad för d man har :)

Emilia ligger och sover i vagnen :-) snäll tös d! Sen ska vi iaf hem å mysa i värmen, å vänta på att mannen i huset ska komma hem! Puss å kram på er alla där hemma :)


Fredag :-)

Idag så steg jag & Emilia upp tidigt, För idag drog vi in till stan vid 8 då babysim var på schemat :-)

D var verkligen super mysigt :) Emilia var super nöjd å log mot alla typ :) så d blir garanterat babysim nästa fredag också :-)

Åkte sedan mot stallet å släppt ut hästarna, å nu sitter vi & gosar framför tv'n inne hos mamma :)


Ikväll blire träning :-) body jam ska jag, sara j & Kine testa! Kommer bli kul :-) lilla sessan ska vara hemma med sin pappa under tiden :-)

Nää nu blire att fortsätta kolla efter solresor :-)

Kram på er där ute :)


Shopping :-)

Blev torp en stund igår på dagen :) fick med mig lite smått å gott till sessan min <3


Rösta på min lilla tös =)

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/Vi-Foraldrars-Omslagstavling/Photo-competition-candidate-template-4545

Lätt som en plätt
<3

4 månader idag <3

Min söta lilla bebis börjar bli stor :-)


:-)

Måndag :) Betyder mkt att det är nya tag som gäller för mig! Så idag har jag vart på BVC med lilla tösen :) hela ca 5800 gram å 62 cm lång! Börjar bli en stor bebis nu :-)

Skönt att bara komma ut röra sig! Blev ju väldigt lugnt i veckan som va då jag vart så himla förkyld! Men så e den bättre men inte helt borta!

Men iaf, fick gjort hand & fot avtryck i lera å sedan postat det till lifestone! Så snart har vi ett sånt där fint kristall hjärta till Emilia :)

Efter ha hållt igång hela dagen så blev d ett zumba pass på kvällen nu :) hur gött som helst! Så det blir ytterligare 3 zumba pass till denna vecka samt ett body jam pass på fre :) kan bli kul! Så nu ska jag fanimej bli smal :)

Min snälla mor passa Emilia den stunden tills Tony kom hem från innebandyn :) sedan får jag å Tony anpassa oss efter varandra helt enkelt!

Nää snart blott duschen för min del efter att Tony e klar där! Sedan försöka natts emilia efter d så ska jag sova så fort jag kan! För imorn äre stallet , öppna förskolan & zumba pass som gäller :)

Så nu vet ni vart jag gör å håller hus! See ya !


Sovdags snart!

Nyligen nattat sessan :-) duktig tös som alltid lägger sig vi samma tid varje kväll!

Inte nog med d så har hon äntligen lärt sig behålla nappen i munnen :-) så idag har jag kunnat bära runt på henne å nappen har inte åkt i golvet alls :) sketa bra!

Sen har hon börjat smått ta tag i sin leksak ring här hemma :-) räcker fram nävarna så gott d går Åså sedan in i munnen med leksaken :-) min lilla tös d!

Nää nu ska glo klart på en film å ha lite egen tid! Sen blire natten för mig me :)

Natti på er vänner!


Fredag den 13 :)

Dagen har inte vart ngt annat än super :-) jag vaknar upp & mår bra kan man väl börja med :-)

Visst den där jäkla förkylningen sitter kvar å mitt öga e fortfarande lite rött! Men jag mår äntligen bra! Haha! Helt sjukt vad d kan ta på kroppen!

Har idag iaf vart iväg & fixat träningskort på Sportlife :-) så nu ska jag försöka komma i form till sommaren :-) å inte ha den hära jätte slappa magen utan en så tränad mage som möjligt! Dock kommer d alltid finnas de dära putet efter man vart gravid! Men va fan gör d? Jag har ju fått en underbar dotter :-)

Mamma kom sedan hem till mig & vi fortsatte att måla i hallen! Lr aa hon måla! Haha jag måla pyttelite å sedan gick jag mest å plocka grejer överallt!

Nää nu ska jag gosa med sessan min! Å längtar till måndag & ny vecka! Då börjar äntligen träningen :-)


Hellu!

Orkar inte med nått snart! Usch!

Fast Emilia gör mina dagar bra :-)
D e så att jag har vart förbannat förkyld ett tag å söndags kväll bröt d ut ännu mer! Så sen i söndags har jag haft ont i hals, öra å mitt ena lilla öga! D är illrött :-(

Men iaf, att d gått nu 3 dar sen allt bröt ut så fick jag tid på vårdcentralen! Så nu när jag va där fick jag konstaterat att jag hade infektion i halsen & örat! Och ögat var d ögoninflammation! Men fick inget läkemedel alls :-(

Jag får liksom knappt i mig ngn mat för att halsen är så svullen och gör ont! Å när jag inte äter så blir Emilia inte ett dugg nöjd med maten hon får utav mig :-/ så nu har d blivit lite mer ersättning till henne för att hon ska bli nöjd!

Men aja, va inte detta bättre förrän på fredag skulle jag ringa! Är mest sur för att jag ska råka ut för allt :( hatar att vara sjuk!

Jaja, nu har jag fått skriva av mig lite :)
Nu blir matdags & blöjbyte :) puss hej!


Medd till mina vänner xD

Uppdatera jätte gärna era bloggar! Hihi! Blir ju så tråkigt när jag inte har ngt att läsa! Haha

Puss på er <3


Mys pyser :-)

Ligger å myser i sängen! Kollar på tv å käkar mackor är vad vi gör :-)


Dopet var jättefint idag, å jätte god smörgåstårta & tårta :-) tack så mkt Kine å Andreas att vi fick komma <3

Emilia skötte sig utmärkt :-) fast d blev inte klänningen som jag hade tänkt mig! Den va lite för stor än! Så snart så :-)


Nää, måla lite nu i hallen hade jag tänkt! Så vi får d klart ngn gång :-)
Så hej hej så länge <3


Söndag :)

Idag äre dop för eline som gäller :-)

Så snart skall jag å Emilia göra oss fina!

Emilia ska få ha på sig en jättefin rosa klänning från England :) den e såå fin tycker jag! Hihi! Kan slänga upp en bild sen kanske :)

Puss så länge <3


Söt som socker :-)

Haft en underbar dag idag :-) tatt d mest lugnt faktiskt! Men älskling har aber hemma i stort sett hela dagen :-)

D blev en snabbis ut till torp också :-) köpte ett par badbyxor / trosor till Emilia måste ha d ifall jag ska åka iväg och bada med henne :-)

Ikväll har vi bara slappat, lagat mat, glott på film å myst med våran tös förstås :-)


Såhär låg trollet imorse när hon hade vaknat! Hihi sötnöten <3


5 januari

Idag har the body shop sin första rea i stan! Hade velat vart dit men orkar verkligen inte! Haha!

Jaja, nu medans min lilla tös sover tänkte jag passa på och måla taket i hallen en sista gång!

Vi har börjat fixa hallen nu så just därför vi målar :-) allt ska bli vitt Åså ett fint mörkt golv på d! Kommer blir ursnyggt! Men men tänkte få klart d dära taket så man kan ge sig på väggarna :-) längtar tills allt är klart! Då kommer jag trivas ännu mer! Fast egentligen vill jag ha ett stort fint hus med öppen & ljus planlösning i precis den stil jag vill ha! Jag vill alltså egentligen rita upp mitt drömhus och mannen får bygga d! Men d lär ju dröja tusen år innan d blir av! Haha

Nää nu måste jag göra lite vettigt! PUSSPUSS


Sessan min <3


4 januari

Herregud som det har blåst inatt! Haha! Fast jag tycker d är ganska mysigt!

Sitter just nu och glor på bilar 2 med en liten hostig kille från familjen! Emilia ligger på sitt rum & stensover! Hon sover väl till kl 10 som vanligt :-)

Igår på dan tröttnade jag lite på Emilias spyande, haha! Kom 2 st stora kaskader ut ur munnen precis när jag klätt på henne för att åka till stallet! så d va ju bara å börja om på nytt! Visst att hon alltid spyr, d gör hon ju dygnet runt! Men dessa kaskader var en vecka sen d hände så jag trodde d börja lugna sig! Men icke! Den 15 jan så ska vi till BVC igen :-) ska bli kul å se om hon gått upp ngt!

Ska även börja med babysim också :) hon älskar ju att bada så vrf inte liksom :-)

Nää nu ska jag slappa här framför tv'n Åså äta en god frukost sen :)

Hej så länge :)


Svar på kommentar :-)

Köpte overallen på

www.alltforforaldrar.se. På deras webbshop! Dom har sänkt priset ännu mer nu efter att jag köpt min :-) så skynda fynda Jonna :-) <3


Najjs

Fick hem Emilias nya overall idag :-) en Lundmyr!

Har velat ha den ganska länge å nu så fick jag köpt mig den på rea :-) så istället för 899 kr så fick jag den för 530 kr! Tacka vet jag Kine som tipsa mig om en sida :-)

En så länge ser den lite stor ut för Emilia! Men köpte strl 3-6 månader! Så om du nu dyker upp en skit vinter snart så har hon en go overall iaf som passar :-)


2 Januari 2012

Hellu på er.

Idag har d vart en riktig slappar dag faktiskt! Åkte hem till mor min ock slappade i soffan! Käkade lussebullar och drack julmust :-)


Emilia har verkligen vart världens snällaste bebis idag! Hon har typ sovit hela dagen! Vilken hon fortfarande gör! Hehe! Skall när som helst bege mig hem till kine då killarna ska träna! Så där blir d nog lika lugnt! Sedan bär det nog hemåt för att sova!

Aa nää, får väl ta och göra mig klar! Men men kram på er där ute :-)


1 januari 2012

Jahopp! Då var vi här igen! Ett nytt år! Har mkt spännande å roliga saker på g för detta året!

D mest spännande är mest att få se Emilia växa upp! Lära sig sitta , krypa å även gå ! Gud va kul d ska bli! Min lilla sessa <3

Dagen än så länge så har vart väldigt lugn! Börja med en riktigt god frukost imorse, sedan lite cheesecake , godis, chips och massa cola samtidigt som vi glor film :-)

Måste snart upp till stallet, få in lite hö är d tänkt! Är så jävla trött bara! Haha! Orkar inte riktigt packa ner Emilia i stolen å åka! Utan hade hellre velat lämna henne här hemma så kommer jag hem mkt fortare , hehe' Nää vi får se hur d blir!

Nu ska jag fortsätta glo film å mysa med min sovandes Emilia <3 kram på er där ute!


RSS 2.0