Hejsan

Har inte skrivit sen 4 dagar tillbaka. Har helt enkelt inte orkat och har knappt suttit vid datan faktiskt. Hehe. Skulle vart till torp idag. Men har inte ett öre då alisa visst ska ha allt. Så aaa. Skulle ha ridit Julius imorse också. men han har sprungit som ett svin ute i hage och även amie. Så dom var dyblöta utav svett så det var bara att ta in dom i stallet så dom får stå där i det svala å slippa alla saker som biter dom m.m. Hehe Julius kanske redan har fått sin pass genom att ha sprungit så idag. Men han skall allt få sig en skritt tur ut i skogen idag. Men blir nog senare.

Skall nog dra mig in och äta lite mat. Är dö hungrig. HAHA. Lite roligt det där att mamma å pappa inte varit hemma på en vecka då jag har gått ner 4 kg. Så egentligen hade jag ju velat att de är borta längre. Å jag rör så mkt mer som aldrig förr. Helnöjd är jag. Å ska verkligen fortsätta med detta :D Så jag ska faktiskt ta mig en prommis med ipoden sen :D Jaja nu ska jag in å äta ngt.



Bjuder på denna bild :P


PUSSPUSS

Sååå Tröööött

Så tyvärr, jag orkar verkligen inte skriva nått nu. Är så trött efter att vi kom hem sent igår från fallens. Å jag mådde ju inte så värst bra heller. Var både irreterad hade huvudvärk och var förbannat hungrig att min mage gjorde så ont. Men så är det väl när man inte käkar på hela dan =/  Jaja nu ska jag gå ut lite i regnet så jag vaknar till.

PUSSPUSS

Tjena

Nu sitter man här igen efter att ha duschat & nopprat ögonbrynen :P Ska iväg och jobba om en stund, väldigt tråkigt. Förhoppningsvis går tiden fort där inne så man kommer hem och fått ridit din häst för att sedan göra sig klar för kvällen vad vi nu ska göra. Tror det blir trollhättan faktiskt. hehe

Igår så gjorde jag faktiskt inte så mkt. Fick med mig Nathalie på hoppträningslägret iaf :D Fan vad kul vi ska ha det. :D  Ehh jag red även Julius igår i paddocken, och han skötte sig prima. Inte ett enda lek, skutt lr vad man ska kalla det. Så det var bra det. Alisa red även immer också. Så det var ju ännu bättre.  På kvällen gjorde vi inte så mkt. Provade köra älsklings bil efter att bytt fälgar IGEN och balanserat däcken. Så den är hur skön som helst att köra nu =) Älskling ringde även på en lägenhet igår. Den lät hur bra som helst så vi skulle ha tittat på den imorgon men jag jobbar ju så hoppas vi kan få titta på den ikväll. =) Men men vi får se hur det går med det.. Men nu ska jag dra mig. För att göra mig färdig för jobbet för att sedan åka dit å käka en god Frukost.

PUSSPUSS

I´m So Happy

Japp det är jag verkligen. Jo det är ju såhär att jag ska ju iväg på ett tre dagars hoppträning läger på Troya Horse Arena. Jo nu är det så här att Nathalie min vän ska också dit. Fan vad kul vi ska det :D Å längtar som fasen nu =) Men men ska dra mig. Hade bara lust att skriva det.

PUSSPUSS

Vill Bara

Vara med min älskling just nu. Har tråkigt. Men jag har allt lite andra saker att göra. Som tex klippa bort allt gräs runt hagen. Som verkligen behövs. så det var tänkt att det skulle blir gjort. Men egenltigen vill jag bara vara med min älskling nu när jag e ledig. Jo förresten. Nu är det iaf bestämt att jag ska iväg på kurs/läger i slutet på juli. :D Jippie Fast jag kommer att sakna älskling. Men det är bara en dag jag inte kommer att träffa honom. Så det måste jag klara. haha.

Men nu ska jag dra mig ut för att få någonting att göra.  Ha det underbart <3

PUSSPUSS

Skön låt




Älska Låten <3

Halloj

Hejsan ännu en sådan här morgon. Det är ganska bra att jag ska upp ocj jobba. Har märkt att jag skirver mer i bloggen. haha. Men men jaja. Idag är det en sådan dag att jag vill at jobbet ska bli klart fort så jag får åka hem och bara ta det lugnt och är ledig ons, tors :D Jippie. Fast de dagarna går så fort att det inte märks av att jag avrt ledig. Jo igår skulle jag också longerat Julius men han har tappat en sko IGEN. Så trött blir jag. Så min snälla mamma ska ringa hovslagaren idag och så får vi se när han vill komma. Vill änna ha igång Julius nu då jag ska iväg på den kursen/lägret i slutet på Juli. Å jag längtar så mkt dit. =) Men men nu ska jag ta mig och läsa GT å sedan byta om till arbetskläderna å åka till jobbet. Ha en underbar dag <3

PUSSPUSS

Rock Star Baby

Tjenare, Måste bara erkänna att jag har ju alltid varit fast vid Rock Star Baby saker. Älskar dom och dom är otroligt sköna och snygga allt som allt när det gäller de sakerna. Det som är lite tråkigt är ju att priset är lite högre.  Men man behöver ju inte från det. Men som sängkläder m.m är ju bara så snyggt   =)



Skit gulliga dessa. Dock skit dyra.

God Morgon

Fast det är ju lite sent att säga det, hehe gick upp mkt tidigare idag men orka logga in på datan direkt. hehe. Jaja snart är det jobb igen som gäller :P Tråkigt som fasen. Men så e det väl.  Jaja planer för resten utav dagen är då inte bestämt. Lr jo jag ska städa lite mer ute hos mig. Det beövs. Igår åkte den sista av dom äldsta kattungarna. Så nu har vi 4 små kvar.  Men ja, blir nog att röra på Julius idag :D Gotte grisen. Måste hålla igång han nu då jag ska iväg på kurs/läger med honom. Längtar och hoppas verkligen han kan sköta sig där.  Men men nu ska jag dra mig ut för att släppa ut immer å sedan byta om för att dra mig till jobbet. Så ha ni en underbar dag allihopa så hörs vi senare :D

PUSSPUSS <3

Hemma igen :D

Tjena, har kommit hem ifrån jobbet nu. Skönt och är väldigt trött i fötterna. hehe. Vi jobba över lite idag och det tackar jag inte nej till när det är söndag.  Men men ska vila lite nu å sedan ska jag sätta igång med att städa inne hos mig. Sedan kommer också den sista familjen och hämtar sin kattunge. Sen har jag bara 4 kattungar kvar som just nu e 7 veckor. Tiden går fort och snart ska de också bort. hehe. Men men nu ska jag dra mig för att vila lite. Måste samla lite krafter för att longera Julius idag också. Han är så pigg så det behövs :D

PUSSPUSS

Jobb, rida, jobb, rida

Jaa det är så det mest sur på min tid just nu. :D Åker till jobbet på morran drar hem vid tre, när man kommer hem blire lite mat å sedan ridning på Julius.  Dock så e han så himla pigg och självklart åkte jag av igår. :P hehe. Men det gick ju bra å jag blev så sur på han. Tror han till och med märkte  det. 

Men men snart ska jag dra för att jobba å efter det ska jag nog idag longera Julius lr nått. Han är så pigg så jag har inte lust att sätta mig upp på honom för att åka av igen. hehe. Blir nog longering och bommar på det. Men men nu ska jag dra mig och jobba. :D

PUSSPUSS

Nathalies Födelsedag & Gabriels dop

Tjena tjena. Nu börjar klockan bli ganska mycket. Men har änna fått ta och städa upp lite inne hos mig och jag brukar sätta igång på kvällen för det är då jag inte kan sova. Klockan är nu ett jag och jag borde sova då jag ska upp och jobba imorn.

Idag så jobbade jag också. Efter att jag jobbat kom älskling och hämtade mig å så åkte vi upp till sommar stugan då alla var där uppe efter att vart i kyrkan och döpt Gabriel. Men i sommar stugan firades även nathalies födelsdag :D Många fina presenter blev det till dom och goa saker att äta :D hehe Jag som själv var skit hungrig. hehe. Tack för en trevlig dag.

Efter att vi varit där uppe skulla jag å tony dra hem och hämta transporten för att hämta tonys kofångare som har blivit lackade och även med motiv :D Skit snyggt blev det. Kan lägga in ett kort imorgon. Men men ännu ett stort grattis till nathalie och nu ska jag sova. Höres.

PUSSPUSS

Två filmer jag vill se


Sommarstugan

Japp det var där jag var igår :D Riktigt skönt och gott. Badade hela tiden å den lilla stunden jag var ur vattnet solade jag. Barnen som var med med badade hela tiden. Dom tyckte nog det var riktigt kul å det var roligt faktiskt att ha nån å bada med. Sedan när mamma kom tillbaka blev det jordgubbar och vattenmelon som vi fick utav min farmor :D Gott. Men nu ska jag lägga upp lite bilder också :D



Xoxo A-k <3

RSS 2.0