blogg.se

Tyvärr så har mina inlägg innan blivit konstiga med texten.  Allt sitter ihop liksom.. Men hoppas på att min sida slutar göra så imorn. =) 

Inköpt!



Allt är från H&M förutom nappen som är köpt på Apoteket!


Bvc & Torp

Japp, idag var det ju bvc.. Sessan min har gått upp i vikt =) Hon vägde ca 3450 förra onsdagen å idag vägde hon 3678 =) Och hon har växt 1 cm. Så idag är hon 52 cm lång =) Och super snäll va hon, hon var vaken hela tiden å bara låg och tittade =) Sedan drog jag hem till min mor.. Då jag lovat alisa att åka till torp så blev det idag när hon var ledig.. Men innan jag, mamma, alisa och Emilia åkte så kom min Farmor på besök =) Hon var sååå glad att äntligen få träffa Emilia =) Så där satt vi å prata en bra stund om allt möjligt.. Fick även fina rosa rosor och Emilia fin ett fint kort med en peng i.. Jaja, den lilla stund det blev på torp, så hann vi iaf äta lite å Emilia fick ett par låtsas Uggs och ett klädplagg i större storlek samt en napp som va rosa.. Har ju bara en napp här hemma som hon gillar så jag fick köpa mig en till så jag har n i reserv =) Just d, ett par hello kitty vantar fick hon också =) Slänger upp en bild så fort blogg.se slutar vara cp hos mig. Haha.. Nää nu ska jag gosa med Emilia innan hon somnar.. <3 PUSSPUSS på er där ute!!!

=)

Idag ska jag till BVC med Emilia för första gången =) Ska bli kul å se om hon gått upp i vikt och växt ngt! Sen måste jag ju påpeka igen att jag har en ursnäll dotter =) Hon äter , sover och så har hon börjat ha lite vakna stunder å då ligger hon bara å tittar på en =) Hon är grymt snäll på natten, Igår natt så sov hon från 23.00 till ca 06.00 å nu igår kväll så råka vi alla 3 somna i sängen vid 22.00 men jag vakna vid 02 och kom på att hon skulle läggas i sängen, bytt blöja fick jag gjort och passa på att ge henne lite mat, efter det så somna vi om och sov ända fram till kl 9 idag morse =) Så idag känner jag mig utvilad å glad, mår inte heller sådär konstigt som jag gjorde igår... Men tur är väl det! Men iaf, d blir bvc senare å sedan åker jag hem till min mor.. Eftersom bara jag har bil så ska alisa och mamma med mig en sväng idag! Mot kvällen blire nog lugnt, älskling ska grejja med bilen å jag ska städa å glo idol med Emilia =) Så hare gött =)

Underbart :-)

Hej hej! Inatt kan jag inte säga mer än att jag verkligen fått sova. Helt sjukt tycker jag, haha.

Emilia fick mat precis innan 23 igår kväll å somnade direkt efter då hon var så trött efter ett skönt bad :-) men iaf.. Hon vakna inte förräns kl 6 imorse när älskling skulle dra till jobbet.. Sen efter att hon fått mat vid sex så somna vi om gott i sängen å sov till halv 12.. Hon e grymt snäll min sessa å jag kan inget annat än att älska henne :-)

Jo igår fick hon som sagt bada första gången :-) hon älskade det! Hon bara låg och njöt när Tony höll henne.. :-) så d var verkligen roligt å kort på henne fick vi.. Vi var ju tvungna att ha kort på henne :-)

Nää nu ska jag passa på å mysa med henne när hon ändå ligger vaken Åså ska jag äta min frukost samtidigt!!!

Så ha re gott allesammans :-)


Myspys <3

Yes, det är typ det vi gör, vi myser =)

Igår var Emilia ute på en tur i bilen, hon verkar iaf inte ogilla det då hon slocknar direkt... hehe.  Dock så var hon lite grinig igår förmiddag å bara ville äta. Så det fick hon göra.. Sedan mot kvällen skulle vi hem till min svägerska då resten utav deras familj samlats.. Så där var vi igår och hade det trevligt, Emilia låg typ helt utslagen hela kvällen, hon vakna bara när hon skulle äta..  Men många goa kramar å kel fick hon från tonys familj =) 


Idag så har hon vart supersnäll än så länge, hon har legat här i min säng å sovit medans jag har hunnit städa å plockat undan en massa skit. Vill ju ha d så rent som möjligt hela tiden... Så då får jag ju passa på medans hon sover. 

Nu ligger vi båda här i sängen efter att min mamma vart här... Mamma kom hit med lite frukost till mig =) Så nu har jag ätit goa mackor och varm choklad till d, Mums... Nu ska jag ta mig en tidning å läsa lite sen kanske d blir en liten tupplur :P hihi.. Sååå himla gott å sova middag, för då sover jag som bäst..

Jaja, ha d så gott så länge .. PUSSPUSS


Emilia Marlene Olofsson

Äntligen är hon här våran lilla Prinsessa <3




Emilia

<3

Föddes 16 september 20:37 
Vikt: 3645 g
Längd:
51 cm


Kramar på er där ute

<3


Freeedag idag!

  Idag gick jag upp lite senare än tänkt, klev ur sängen kl halv 12.. Usch och fyy på mig.. Men har en väldigt bra förklaring på det =) Min förkylning blir bara värre, vakna upp med världens huvudvärk och svullen hals å är väldigt tät.. Men efter 2 st koppar varm choklad så mår min hals lite bättre iaf.

Idag händer inte så mkt, skall hämta systra mi idag vid 3 tiden.. Efter det tror jag att jag måste hem och få lite gjort. Vill ha det städat som möjligt hemma innan bebis kommer.  Sedan ikväll så ska jag å älskling på bio med alla vänner <3 Mysigt! Hoppas på att bebisen min inte ligger och trycker på så när vi väl sitter där, för usch vad trångt det börjar bli för bebisen..

Vaknar nu varje natt av att jag måste upp och röra på mig, det värker å trycker hela tiden på natten! Fast egentligen gör det inte mig nått =) men ändå måste man ju klaga lite. haha.  Så min sömn drabbas lite men men. Man får ju vänjas som sagt..


Ska snart prova en klänning jag har här, ska ju på bröllop imorn , lite surt att det ska vara bröllop just nu när jag e fetare än fetast. haha. Men men bröllop är bra mysigt =)  Så jag går mer än gärna på deras bröllop =)


Jaja, vi hörs av mina nära å kära samt ni andra som läser mina tråkiga inlägg :P
PUSSPUSS

10 Dagar Kvar

Till Bf, men jag tror jag kommer gå över, och jag räknar med det varje dag. Det är lika bra för då kanske jag inte blir lika besviken... Men nu vill jag faktiskt ha våran lilla bebis hos oss =)



Var hos Bm i måndags som sagt:

SF Mått - 35 cm  (Växt 1 cm på 2 v. )  Får se hur d e på måndag igen =)
Hjärtljud - 153

Min viktuppgång, 8 kg än så länge!  Hoppas på att det inte blir mkt mer nu dom sista dagarna. Men vem vet!


Jaja, nu ska jag försöka sova faktiskt.. Upp till stallet vid 9 tiden imorn =) Ta in dom å så ska dom få go fruksot å vid 10 tiden blire manikyr för dom allihopa i stallet =) Ska passa på å mysa med alla kattungar också =)


Vi höres av mer imorn, då kanske jag har lite mer å skriva. För just nu får jag ont i magen utav att sitta, så nu blire liggläge å hoppas att jag e glad, frisk å pigg imorgon bitti =) PUSSPUSS

Söndag! Falkenberg och Idol

Jahopp, inte orkat skriva ngt här.. Lr rättare sagt inte haft ngt att skriva!


Men men som tidsfördriv i pausen på Idol så får jag väl passa på att berätta min Söndag!


I förmiddags så bestämdes det att vi skulle dra mot Falkenberg för att hälsa på Anthonys bror. Då tonys bror och flickvän fått en liten dotter =) Hon är ju verkligen urgullig! Längtar redan till nästa gång man hinner träffa dom.  Det blev bebis mys å fika hos dom =)

Just nu kollar jag på Idol, Lilla Nathalie håller mig sällskap, och älskling är iväg och jobbar. Hoppas på att han kommer hem i tid idag. D e ju liksom söndag!



Inte bara falkenberg och idol så går jag faktiskt in i V.39 idag =) Magen växer å nu vill jag att bebisen ska komma ut =)  Så det är alltså 2 v kvar till Bf dagen , å det kommer gå fort =) Hoppas jag inte går över tiden men det tror jag att jag kommer att göra!


Nää nu ska jag glo idol och äta lite gott. PUSSPUSS

September

Först å främst! Tack för svaren på frågan jag ställde sist =)


Igår så var jag iväg lite på dagen, fixade lite saker å så, på eftermiddagen drog jag hem till Sandra för att Gratta henne på hennes födelsedag =)  Riktigt god tårta hade hon gjort, dock så får jag ju knappt i mig ngt. Så d blev en liten bit men riktigt mättande =)

Älskling var iväg och jobbade som vanligt, han kom hem till sandra & robin runt halv 11 å då drog vi även hemåt faktiskt. 

Det roligaste var igår kväll var att efter att tony duschat å så å kl hann bli några minuter över 12 så låg vi i sängen å bara var tysta!  Jag typ viskar till älskling "September" åså får jag ett svar tillbaka mellan hans små snarkningar " Bara 18 dgr kvar"  å sen så slockna han helt å hållet =)  Jag själv som inte somnar i första taget ligger och ler å tänker på våran lilla bebis =) <3



Jaja, nu skall jag göra mig klar för att dra till stallet!  I förrgår hade jag världens träningsvärk i benen efter att ha grejat där nere. haha. Men antagligen tar det mkt på benen att stå och böja sig upp och ner hela tiden. Får se hur mkt jag orkar greja idag..  Orkar ju typ inget alls nu för tiden :P

Skall även sno lite frukost hemma hos mamma =) En sen frukost som sagt!


Ciao ciao <3

RSS 2.0