...

I Like The Hills :D Kollade just på det nya avsnittet av the Hills. Så jävla bra och längtar redan till nästa vecka då det kommer ett till :D Besatt?? Jaaaaa...


Men men annars händer det inte så mkt. Har vart med Sara J hela dagen <3 Vi var först och tatuerade oss å sedan drog vi in till stan å gick lite där. Sen körde hon hem mig å jag stack ner till stallet en snabbis. Sedan tog jag v70 å drog till Sara J å vi bara slappa :D Vi drog också till stenungsund å köpte kinamat å drog hem till henne å käka det och kollade på en film. :D Senare kom killarna å vi kollade på ännu en film. Det var våran dag det. Haha. Just nu jobbar älskling, han kommer väl hem inatt nån gång. Får typ lata mig vid datan en bra stund till...

PUSSPUSS

Lördad

Hejsan, min morgon börjar inte riktigt som jag ville. Jag ville sova som sagt, haha. Men min mamma ringer mig och säger att Gemini är lös. Så det var ju bara att sätta sig och ta in hn i hagen igen. Han hade lyckats med att öppna undertråden. Så vi slapp leta i den stora hagen vart det sönder vilket var bra. Jag tror han fick i sig en hel del äpple när han vart lös. Haha Men men han var så snäll så när vi hämta han.

Å nu sitter jag här och e trött, men ska äta mig en frulle snart å sen funderade jag på om jag ska grejja med våran rasthage är ute. Det behövs och sen så vill jag att det ska bli klart. Så det är nog min plan än så länge.
Men men nu ska jag läsa runt lite i bloggar. Hoppas ngn har skrivit ngt roligt. Tex, Stina Lee :D


Bloggar mer sen <3


PUSSPUSS


Lite bilder från veckan!!!


Julius <3




Red barbacka idag för första gången sen jag red in Julius. Han tyckte det var äckligt i början men han lugnar sig ganska fort.  Alisa tog lite kort på mig, så jag fick några fina. :D  Fick faktiskt vara med om en rolig sak också :P Han stegrade med mig på ryggen, han hade ganska mkt energi i kroppen så aa. Men om jag ska vara ärlig så var det inga problem att sitta kvar. Hade fan bättre balans utan sadel. Han stegrar ganska ofta så aa. hehe. Men men han e min underbaring till häst.. <3 


PUSSPUSS


Stina Lee



Grattis till Stina Lee som fick en liten flicka i tisdags <3

Följ hennes blogg,    www.stinalee.se

<3


Musik Video



Taylor Swift

You belong with me

<3


Onsdag

Hejsan hejsan, Här händer det inte så mkt. Har ganska tråkigt faktiskt. Men men kom nyss in ifrån stallet. Städa å mocka upp m.m. Såå aa. Sitter just nu och lyssnar på lite låtar samt kollar lite resor till solen :D Men först blire ju New York med systrarna nån gång på våren sedan blire nog en tripp till ett varmt land på sommaren med älskling. Vi har precis pratat lite om det, och det blir nog så att vi åker bort en vecka anthony och jag då det blir 5 år för oss till sommaren. :D Mysigt för oss vaa. Hoppas bara det kan bli av :D men men. Länkar in en låt sen som jag tycker ni ska lyssna på.

PUSSPUSS


Måndag

Jaaa, kan inte säga så mkt en att jag har lite tråkigt. Ska snart städa upp här inne hos mig. Sedan tror jag lilla Gabriel skall vara här en stund då Alexandra ska in på lektion i matte. Hon läser upp matte B denn hösten för att sedan kunna plugga vidare till nått hon vill bli. hehe.

Själv ska jag sitta lite till vid datorn för att kolla lite efter jobb. Finns dock inte så mkt här i närheten. Vilket suger. Men men det är väl bara att göra sitt bästa.

Blir även lite pill i stallet idag. Ut och gå med Julius en stund idag som uppvärmning å sedan longera han igen. Han visade inget i lördags men vill vara helt säker innan jag sätter mig upp på ryggen på han. Sedan ska jag nog grejja med en shettis. Nathalies häst, Gemini skall tränas med Sadel idag då han bara haft det på sig en gång innan. Han har börjat bli van med att ha nathalie på ryggen utan sadeln men nu e dax med den. Såå aa. Sen får man köra mkt kommando övningar med han så han slutar vifta på huvudet å m.m så det blir enkelt för Nathalie att rida. Då han e hingst och har sina fasoner för sig. hehe.

Men men nu ska jag kolla efter jobb.

PS, Grattis Minou för den lilla tjejen Timea... Ses snart..

PUSSPUSS

Draft: Sept. 20, 2009

Så här kul har Nathalie Just nu :D  
Vi har precis vart ute cyklat, å nu ska vi gå ut och leka ännu mera.
Ha det underbart <3 
PUSSPUSS

Movie

Dax för en liten movie för mig. Ett tag sen jag såg denna filmen, älskar den. Har kolla tpå denna sedan denna kom ut och tröttnar inte på den. Den är så verklig på ngt sett som gör att jag gillar den. Men men sen så gillar jag skådespelerskan Mandy Moore. Tycker hon e grym :D

Förresten så kommer nog ngn bild imorn ifrån den lilla festen vi var på igår hos linda. Men håll utkik :D



A Walk To Remember
<3


Feeest



Hejsan, la in en underbar låt. Älskar den och kommer alltid att göra. haha. Jaja nu e det snart dax för mig att sminka mig och byta om. Skall hem till min kompis linda. Då har har en liten fest idag å alla närmaste vänner kommer lr vad man ska säga :P Såå jaa, jo jag var även på överby idag. Fick köpt mig en tröja på gina och även en vit stickad mössa. En sån som jag velat ha ganska länge. Men den var grymt billig så den köpte jag. Blir nog ngn mer under hösten :P

Men men nu ska jag dra mig så jag blir klar. Bilder från ferren kommer imorgon så håll utkik :D

PUSSPUSS


....... <3

Tjenare tjenare, här sitter jag med syrrans Mac Book och har allmänt tråkigt. Tänkte käka lite knäckebröd med ost på snart. Har börjat att äta knäckebröd istället för pågen (limpa) Intalar mig själv att det ska vara nyttigare med knäckebröd men vette fan om det är det. haha. Jaja.
Idag skall väl inget speciellt göras. Mest bara ta det lugnt. Lr jo förresten jag ska till Harrys med Sara å Linda idag. Vi brukar dra dit och ta en drink å snacka en massa. Hur trevligt som helst :D Men men nu ska jag dra mig. 
PUSSPUSS



Seeee Hit



Nyaste Twilight New Moon Trailern. <3


Snart så snart ska vi åka och titta på den :D Längtar som faaaaan


Tisdag

Hejsan hejsan. Hann inte blogga så mkt mer igår. hehe Jag drog iaf iväg till ikea med Sara. Hur trevligt som helst. Efter det så betämde vi oss att vi skulle se på en film på kvällen. Men det blev tyävrr inte av. För tony var iväg och spelade innebandy å klockan drog iväg jätte fort., men det roliga var att jag somnade redan halv nio igår. Såå aa.

Men vi funderade på att ta film idag lr nått. Vi får se helt enkelt. hehe. Snart ska jag till tandläkaren. Usch. Jag hatar att gå till dom. Inte alls kul. Men jag tänkte få det överstökat å sedan dra mig hem för att städa inne hos mig vilket behövs. Det är som att vi har en grusgrop här inne lr nått. För det är grus överallt varje dag. Men så lat som jag e dammsugar jag inte varje dag. hehe Men men nu ska jag göra mig iordning för att sedan dra.

Men håll utkik, funderade på att lägga ut lite bilder som e tagna här hemma under några dgr. Alltid kul :D

PUSSPUSS

Måndag

Tjenare, :P Tänkte bara dra till med en liten text :D Ska när som helst dra till ikea med Sara J. :D Så jag tror jag inte kan sitta här nu. För hon kom visst nu. haha ses sen. 
PUSSPUSS

Hejsan

Cha Chaa, hur e läget med alla där ute. Dom som läser iaf. hehe. Med mig e det super. Är just nu så jäkla taggad på se filmen New Moon. Man har läst alla böcker ,  sett första filmen snart den andra. Å sedan återstår de två sista filmer. Men hur jäkla länge ska man behöva vänta. Jag vill se allt nu. Jaa jag veet. Jag är helt besatt i Twilight. Men jag tror jag inte är ensam om det.

Men det är faktiskt inte det enda jag längtar efter. Längtar efter att få se Nya säsongen utav The Hills som också snart börjar samt Andra säsongen av Gossip Girl :D Längtar såå. Sen så tror jag 90210 börjar snart också. Den serien är också bra. :D hehe. Jag är helt fast vid tv´n när det gäller dessa. hehe.

Jaja jag tänkte berätta vad jag gjorde igår. Inte alls mkt men det var kul. Dagen börja med att man åkte ner till liseberg med nästan hela familjen. Hur trevligt som helst var det :D Åkte det mesta. Åkte lite med barnen med mera. Jaja när vi typ var klara där nere var redan klockan halv tio. Så det var bara att dra hemmåt då jag å tony skulle ut på krogen :D

Väl när vi kom till uddevalla så hade vi jätte kul. På krogen alltså. Träffade massa goa folk, vänner m..m. :D Dansade en hel del med jeje å hade allmänt trevligt :D Jaja sedan när klockan började närma sig halv 2 skulle vi börja dra oss. Men mitt upp i allt händer en sak som jag inte orkar förklara men det är iaf en idiot som drar knytnäve rakt i fejjan på mig å sedan på tony. Som det kan bli. Å fy faan asså. Tur att jag hade druckit för annars hade jag  nog haft ont. är lite öm idag faktiskt. Men men väktarna tog hand om den idioten som förtjänar att dö å vi hade inte gjort han ngn ting. IDIOT SOM SAGT. haha. Jaja sedan bara det av till chaplin för att tony å matte skulle äta. Sedan kom andreas och hämta oss å körde hem oss. Blev ett stopp på schell i ljungskile bara, men tiden rann iväg och vi var hemma kvart i 4. Så vi slocknade direkt. haha.

Idag har vi inte gjort ngn ting. Ska när som helst dra och äta. Gott :D Så ni får ha det underbart så länge :P

PUSSPUSS

PS, Glöm inte att kolla trailern nedanför ;-)


Nya New Moon Trailern



Nya trailern. Så jävla braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.  :D

Sol

Jippie, lr vad man ska säga. Det är iaf sol ute idag och det är ju bara så super som det kan bli :D Jag har själv redan varit ute och ridit, hur skönt som helst var det. Rida ut själv och kunna tänka på allt man vill tänka på i lugn å ro. Typ rensa alla tankar å bara vara glad. :P haha. Så knäpp e jag.

Så skönt idag också, min förkylning börjar äntligen försvinna nu. Om kanske två dagar är den borta :D  Jaja det händer iaf inte så mkt idag. Bara ta det lugnt idag. kanske greja lite här hemma. Själv börjar man bli lite hungrig nu, men det är ju lätt att fixa :D

Men men nu ska jag dra mig...

PUSSPUSS



Skön sommar Bild

Rasmus och Emil uppe i sommarstugan


Twilight


Även denna är grymt bra :D

Faan vad jag längtar till filmen  =)

Twilight



Fanmade trailer, Grymt bra.... =)

Faaan

Hejsan, Tänkte bara berätta lite om igår. Det var jäkligt kul men jag mådde så jäkla dåligt. Så jag fick bara i mig två cider och idag vaknar man upp SJUK. fYY FAAN  för det säger jag bara. Hatar att vara sjuk och jag har ju lite att göra såå aaa. Men nu måste jag dra ut till stallet för att visa pappa vad som ska fixas m.m :D

Ha det underbart så länge <3

PUSSPUSS

Tjena

Tjena
Sitter nu i vardagsrummet med en macbook och en laptop. Känner mig som en nörd. haha 
Ska snart göra mig klar för kvällen. Ska på fest hos min syster :D Typ kräftskiva fest lr vad man nu kallar det. Jag äter ju inte sån skit då. Men men så det kommer nog bli kul där iaf. Massa folk ska komma m.m. :D
Igår hände det inte så jätte mkt, huth vännen fyllde 20 år. Så det blev fest där med. Riktigt trevligt var det.  Sara J deckade men det var inte konstigt när hon drack så mkt :P haha
Sara å huth ska med hem till siss och festa idag. Ska bli kul. 

PUSSPUSS

New


Min nya mobil :D Helnöjd är jag med den :D

Tack älskling <3


RSS 2.0