God Kväll

Har inte hunnit blogga ngt idag å egentligen inte nu heller. Skall nu göra mig klar för att sedan åka iväg och gratta Sandra då hon fyller hela 18 år idag =)  Hehe Så nu blire så att hon kan hänga med ut på krogen å så, inte för att vi e ute så ofta men nu kan vi ju gå ut lite mer =)


Men men nu måste jag dra mig, kan hända att det kommer ett inlägg senare ikväll =)


PUSSPUSS

SKOR

=) Idag kom mitt paket ifrån Nelly, brevbäraren hade lagt det på marken vid min brevlåda, typiskt dom. Dom tänker inte på att det finna andra människor som kan komma och sno det. Så som tur va märkte min älskling det och tog det hem direkt =)

Då ska vi se =)






Dessa är helsköna att gå i och jag bara älskar dom... Perfekt skor att ha på Lördag =) Då det är kalas som gäller.

Nu ska jag nana för natten å upp och jobba imorn.


PUSSPUSS


Nytt i stallet.

Tjooo, Har precis vart och lämnat lite täcken till tvätt.. Så skönt att slippa göra det själv, dock så köpte min kära far hem en sån tvättmaskin men den var lite liten så det blev ingen användning av den. hehe.


Iaf, köpte också ett täcke från Stall Lindas produkter. Kostat 699 kr men nu 399 kr så det köpte jag.. Ett helt vanligt regntäcke ganska tunt vilket är bra att ha nu, å senare kan man bara ha det goa inne täcket under det regn täcket.

Bild kommer nog imorgon när jag fått på han täcket, sedan köpte jag också ett par boots till. Då han gör sönder sina hela tiden och han behöver ju sånna annars trampar han av sig skorna. Så aaa, hovslagren skulle kommit idag också och slått på en sko men han dök aldrig upp. Så får nog höra av mig till han imorgon.  Skall nu ut i stallet och grejja lite, allt är snart klart med boxen, tror dom ska göra det sista imorgon =)  Sedan ska det läggas in massa mytt spån å dammsuga upp det sista utav allt spindelnät :P Sedan e det fint i stallet =)  Nu drar jag mig,  


Hörs senare.


PUSSPUSS

Sorry

för riktigt dålig uppdatering igår. Men jag var faktiskt inte hemma på hela dagen. Jag jobbade ju först å slutade runt 5 tiden sedan blev bara att dra till stallet direkt. Började greja med boxen, så nu står iaf väggen på rätt plats den ska bara svetsas fast lite samt galler upp =) Sedan var det klart :D  Boxen blev riktigt stor och fin så han kommer bli super glad min lille bubbe.


Idag blire inte heller ngn uppdatering tyvärr, då jag ska in och jobba snart. Sedan hem och byta om och dra till nästa jobba som är kl 17.00 - 22.00 .   Så aaa, sen så kom jag på att jag sa att jag kunde jobba måndag på carlia fast jag inte kan så det måste jag också ändra på.


Jaja, nu skall göra mig klar för jobbet å sedan dra. hehe. Måste dock väcka älsklingen som ligger och sover som en stock i sängen. det var längesen han sov såhär länge, men det behöver han.


Ha d fint, PUSSPUSS

Tänkte bara säga

TJJJJJAAA OCH GOD MORGON =)


Ska dra mig till jobbet nu. Är boss i helgen då chefen e bortrest. Jag får som sagt ansvaret och det gillar jag =)   hehe. Bloggar mer senare idag, efter jobbet ska jag till stallet. Då vi ska riva ner en vägg å så , då min lilla lr rättare sagt bauta häst ska få en stor box. =) det kommer han att älska...

Hörs senare. =)  Köss

Nytt Hos Mig

Var i Stenungsund en stund, skulle hitta lite kläder men fastnade inte för ngt.  Så det blev lite underkläder på Cubus.





Lite om Helsingborg förra helgen.

 Jaa då var det ju så att jag å med några vänner var i Helsingborg förra helgen. Skit kul hade vi å så. Blev dock inget drickande för mig, tyckte det var mkt roligare att köra =) hehe.

Men iaf, vi kom ner sent på fredag kväll, när vi väl var nere så checkade vi in på hotellet å bar upp våra saker efter det gav vi oss ut med mattes bil och åkte överallt. Vi drog även till Vallåkra campingen som en föerning ordnar varje år just för vallåkra.  Så aa vi gick runt där lite , drog sedan också ut på stan lite tror jag. Men men kommer inte riktigt vad vi gjorde den kvällen för jag tror inte vi var på hotellet igen förrän klockan var halv 3 på natten. hehe.

Men iaf, på lördagen så åt vi en god hotell frukost å sedan blev det en go dusch, medans killarna gjorde ngt annat drog jag och Nathalie ut på stan lite. Checka lite affärer m.m. Sedan kom killarna och vi drog över till Danmark. =) Trevligt trevligt.  Sedan var vi på stan i Helsingborg igen, vi käkade på Harrys å hade allmänt trevligt. Resten utav kvällen bestod utav att vi kolla på massa bilar å jag körde hela kvällen å hade skit kul faktiskt. Fick blåsa 2 ggr pga polisen var överallt. Men roligt var det, snacka om ganska schyssta poliser faktiskt.  hehe. Var hemma på hotellet redan klockan 11 på kvällen å så. Mest för att vi alla var ganska trötta då vi hållt igång hela dagen =)

Söndag: Nu var det dags för att dra till utställningen, den var väl likadan som alla andra år faktiskt. På vägen dit fick jag blåsa ännu en gång då polisen stoppade alla som skulle dit. Det är ju så mkt ungdomar och helgen består väldigt mkt utav supande. hehe. Men men var nog på utställningen till kl 3 tror jag. Fick lite problem med bilen hem , den gick inte rikigt som den skulle men det alltså att köra den. Det vara bara som att all turbo försvann. Var iaf hemma kl 8 på kvällen. Å så. Trött var jag, så det var bara sängen som gällde för mig å älsklingen =)


Det var den helgen.

Checka dessa goa bilder på Killarna, vi var rastlösa och hade skit kul. =)





PUSSPUSS

Shoppa

Nää nu ska jag in på min internet bank och se om jag fått in mina pengar.  För då ska jag nog iväg å kolla lite kläder =)  Men först blire duschen å så, sen kanske jag kan få med mig mamma =) hehe. Inte kul att åka själv.

Men iaf, om jag får köpt mig ngt så lägger jag upp det här på bloggen =)



PUSSPUSS så länge <3

God Morgon

Halloj på er, själv vaknade man vid halv åtta men orkade inte sätta mig vid datan förräns nu.

Och vet ni, jag skulle ju ha jobbat idag men tog faktiskt lite ledigt. hehe. Ska ju jobba helgen så det gör ju inget att slippa idag.

Iaf, idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.  Lr jo jag måste ladda min kamera och så ska jag ta kort på ett rum i huset jag bor i. I det rummet har vi ingenting just nu. lr aa vi ha en gå maskin samt ett ställ med kläder som håller på att torka. hehe.

Men iaf, vi ska få hit en soffa å så, så jag tänkte göra detta rum till ett litet mys rum. Så jag måste köpa soff bord å så. Men ska ändå göra det så billigt som möjligt. . Så det kommer att bli för & efter bilder på det rummet. =) Ska bli kul. Jag själv älskar att inreda =)


Men men mer har jag nog inte att säga nu, men vi hörs väl snart :P



 PUSSPUSS

Veckans Nu

Asså detta är en tidning jag är som sagt helt besatt av.   Veckans Nu. Jag köper nog den varje vecka och såklart tror jag inte på all skit som står i tidningarna. Men jag älskar att läsa om kändisar m.m. Vet inte riktigt varför. hehe.





Men men nu ska jag iaf gå ner till sängen och lägga mig där för natten, och faktiskt så var jag ner till ica precis innan det stängde så jag fick köpt mig den nya NU tidningen =) hehe.  Så jag ska läsa den så kanske jag blir lite trött. Ska ju faktiskt upp och jobba imorn =)




PUSSPUSS


Äntligen

Så där jaa. Nu har jag fått beställt mig ett par skor. hehe. Det blev sån kilklackar jag ville ha. Fast dessa köpte jag på Nellly.com istället för Scorett då det var stor skillnad på priser.  =)



Scorett 699:-     Nelly.com   349:-

Åhhh

Nää nu har jag tröttnat.

På att sambon aldrig är hemma, så man får själv gör all skit göra här hemma. Det är jag riktigt trött på. Så nu har jag bestämt mig att inte göra ett piss. Så får vi väl se om han någonsin tänker lära sig att vara med sin flickvän ngn gång. hehe. Nog om detta, förutom att det kommer se förjävligt ut här hemma så e jag faktiskt hyfsat glad idag. Vet inte om det är vädret som gör det.

Men iaf, Precis hemkommen från mamma, åkte dit efter att jag slutat jobba. Idag ska jag nog inte heller äta ngt. Har nog inte ätit middag på ehhum 4 dgr.  Det suuuuuuuger. E faktiskt dö hungrig, men har inga pengar förräns imorn å eftersom älskling inte vart hemma på länge så har ju han ätit ute varje dag. Men men iaf nu ska jag glo runt lite iaf på internet. =)


PUSSPUSS


Ps, vet att jag gnällde mkt i detta inlägg men man måste få ha en sån dag.

26 Augusti 2010

God Morgon på er, nu har jag ganska bråttom. 

Tänkte faktiskt lägga upp en bild på ett par leggins jag hade tänkt att klicka hem, det är bara dte att jag ser dom på en bild på nelly.com men hittar dom inte för att kunna beställa. hehe. Får ta det när jag kommer hem som sagt. Idag blire nog så att jag slutar tidigare =)  Så jag kan vara hemma i detta fina vädret...  Å grejja hemma å blogga lite kanske :P hehe.


Iaf nu måste jag dra mig så jag kommer till jobbet i tid....


PUSSPUSS

Tjena

Precis kommit hem och ska faktiskt när som helst gå och lägga mig... 

Hoppas jag orkar upp i tid imorn för att slänga mig i duschen innan jobbet. Sedan ska jag nog fundera ut ngt ställe jag ska klippa mig på. Det är dax att min hår ska fräschas upp lite å så. Men vet inte om jag ska köra på att slänga i lite slingor i håret. Jag vill liksom ha ngt nytt å snyggt för hösten. Så aa. Men är inte så värst sugen på att slänga ut hur mkt pengar som helt heller på lite hår. hehe

Iaf, har inte hunnit bloggat på dagen då jag jobbat hela dagen. Slutade 16:15 på Carlia och började Jobba 17:00 i stenungsund. Så det var snabba ryck som gällde.


Idag sååååå har jag bestämt mig att jag verkligen MÅSTE träffa Sara J.  Assså jag fattar inte inte heller vart alla dagar tagit vägen men nu var det evigheter sen jag träffa henne å lillan. Så sara j, snart så kommer jag =)  Kanske imorn <3 hehe. Hör av mig, <3


Jaja, nu ska jag glo runt på lite skor å sedan lägga mig för natten. Ha det underbart allihopa <3


PUSSPUSS

25 Augusti 2010

God Morgon på er.  Här sitter jag och glor på The vocie igen.

Men iaf snart ska jag iväg och jobba. Fick jobb resten utav veckan vilket är roligt men jobbet. haha. Nä men det är kul att man får lite jobb. Skall efter detta jobbet hem och byta om för att dra iväg till nästa jobb och jobba kväll.

Men nog om jobb. Tänkte idag berätta i ett inlägg senare om helgen i helsinborg =) hehe Då vi hade jätte kul m.m.

Ps, kolla på present tipsen jag la in i ett inlägg tidigare. Tänkte jag skulle börja lägga in lite sånt. Allt blir ju så mkt roligare..  Men men nu måste jag tyvärr dra mig, förresten så får jag lönen på fredag å då blire nog att jag köper nog mina nya skor =)



Vi höres senare =)

PUSSPUSS

Present Tips

Liquif-Eye Set, 12 shades

från Too Faced

too faced har skapat den perfekta paletten av intensiva, metalliska och sotiga ögonskuggor. allt det här i en välorganiserad box, tillsammans med liquif-eye kan du förvandla de här underbara ögonskuggor till en eyeliner. doppa bara liquif-eye i någon av de 12 medföljande ögonskuggor. too faced har skapat dessa färger med mer djup och färg för att de ska bli den perfekta eyelinern, dag som natt.

395 Kr

Produkten finns hos Nelly


Är lite små happy

idag för det kanske kommer att hända en bra grej. Hoppas jag iaf. 

Men det är iaf såhär att idag när jag var på jobbet så blev jag nerkallad till delägaren på Carlia, vet egentligen inte riktigt vad han ville komma fram till men iaf så funderade han på att anställa mig i några månader, då chefen i städet ska ha lite mer ledigt å så.  Vi satt mest och tjöta om arbetsförmedlingen då bara för att om dom anställer mig blire ju så att dom får en viss procent summa , typ av nån för att dom anställde mig. Dom har sånt för att folk ska vilja anställa folk. hehe

Iaf så jag hoppas lite på det då jag e trött på att söka jobb.


Men men dagen idag har iaf vart bra. Jobbade först, hämtade sedan lillsiss på buss stationen för att sedan åka hem till mammas hus. Då skulle jag ge hundarna mat, gå ut med dom en stund, blav ganska blöt också.  Sen gjorde jag iordning för kattungarna samt kaninen nere i stallet.

Vrf jag gjort detta är för att min mamma ligger på sjukhuset, och lillsiss och pappa är för lata för att göra det jag gjort. hehe.

Så nu har jag precis ätit lite gott å funderar starkt på att sova en stund, haha. Finns ju inte så mkt att göra i detta ovädret.


Så vi höres nog LATER. <3


PUSSPUSS



24 Augusti

Hellu, här sitter jag och glor lite på Vakna med The Voice. Älskar det pogrammet och enligt mig så tycker jag det verkligen piggar upp mig. =)

Idag skall jag faktiskt jobba på Carlia, hehe. Kanske inte så värst sugen men pengar är ju absolut inte inte fel.  Så aa, ska iaf in och jobba vid halv 10 å vet inte riktigt när jag slutar.

Men iaf igår när jag kom hem efter att ha passat Elliot fick jag för mig att börja städa. Så det blev dammsugning å även moppat golven.  nu e det typ bara vardagsrummet som måste storstädas. Då menar jag alltså att tvätta alla tyg överdrag på sofforna, ta ut mattan å värda och damma av, dra fram sofforna så man kan dammsuga och moppa golvet där vilket man inte gör ofta. Så ehh a när jag säger storstädas så menar jag verkligen allt... hehe


Nää nu måste jag gör mig klar för jobbet.


KÖSSKÖSS

23 Augusti

Helluu, Kan ju säga så här att jag haft en underbar helg i Helsingborg.  =)  Fast jag saknade vissa mkt <3

Jaja mer om det kommer senare. Det jag hade tänkt att göra nu  är att tjöta skor. Jag gillar ju skor men vill inte ha för mkt utav det. då jag vill använda det jag har först. Hehe, men i helgen när jag å nathalie gick runt på stan så hitta jag ett par skor. Jag provade och blev helt fast, men köpte inga. Men mkt var för att jag inte ville ha leopard färgen, visst jag gillar det och det är snyggt. Men jag ville hellre ha svarta så jag kan använda dom till allt. Har även hittat ett par andra jag vill ha men dom får bli inköpta senare. hehe

Iaf, det är från Scorett och här kommer en bild jag fixa. :P




Men men får vänta på lönen som kommer på fredag sedan blire ut i affären å leta. Hoppas de finns kvar. Skall alltså köpa de svarta först å hoppas på de gråa senare =)


Tjao, PUSSPUSS

18 Augusti 2010

Tjoo, Har precis fått i mig lite choklad :P haha, det var gott.

Iaf så idag har jag vart upp hos hästarna igen, gjorde klart spånförrådet, satt upp brädor, målat m.m. Fint blev det. :D  Efter det så ställde jag mig i hagen å spolade av Julius å sedan schamponerade jag honom å sen en avspolning till. Så han är ren och fin för en stund iaf :P haha

Sedan drog jag hemåt, städade lite, diskade m.m å sedan slängde jag mig in i duschen. Så nu e jag ren å fräsch för kvällen. Skall när som helt laga goda hamburgare :D Mums.  hehe..

Lite bilder kommer om en stund på pollen kanske :P håll utkik :P



PUSSPUSS




NAAAAATHAAAAALIE ÄR SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT  <3

Nytt Hos Mig

Tjena. Har inte skrivit på ett tag men har förståss inte haft tid. Men nu har jag dock inte ngt jobb direkt, hehe

Jaja detta är nytt hos mig.



Köpte 4 st bruna trä ramar på Öb. 25 kr st, dock så har jag sprejjat dessa med vit färg. Snyggt blev det =)



=)



Min nya snygga garderob, ska egentligen ha en till men ska vänta med det  =)




Jaja, det var väl det, dock har jag ju köpt andra grejjer. hehe men ingen ide att lägga upp det här på bloggen.  men iaf, just nu händer inte så mkt. Har jobbat lite extra m.m. Nu har jag inte jobb just nu om ingen ringer. hehe. Ska  dock söka ett jobb idag faktiskt. Hoppas ganska mkt på att jag få detta jobb för då blir jag glad. hehe.   Men men idag blire att dra upp till stallet, skall frisera Julius samt longera han tror jag å imorn skall jag rida han. Funderar typ på att nästa vecka att låna transport och rida hemma hos mig. då det är så himla bra vägar här. men jaja.

Nu skall jag dra, jag tänkte skulle sova en stund till nu på morgonen. Har inte kunnat somna om sen älskling drog till jobbet. men jaja.




PUSS HAJ

12 Augusti 2010

Hejsan hejsan, har inte vart här inne på ett tag då jag inte haft tid. hehe.

Har egentligen inte tid nu heller men det får väl gå. Håller på och tvättar massa kläder samt täcken vilken jag gjort sen jätte tidigt idag. Måste ju få någonting gjort., hehe.

  För snart drar jag ju iväg till jobbet på Carlia å där slutar jag runt 15.15 å sedan bär det hemåt för att byta om då jag faktiskt ska ner till stenungsund och jobba ca 17.00 - 22.00.  Tror det blir samma sak imorgon, alltså jobb på dagen å sedan på kvällen. Och på lördag blire dag på carlia sedan jobba natt på andra jobbet. Så nu lär jag ju märka om detta är roligt. Skriver kanske senare om vart det är men det räcker väl att skriva att jag ska jobba med siss. =) hehe


Jaja, nu måste jag dra för att hänga upp lite tvätt samt tvätta mer :D

PUSSPUSS


4 Augusti 2010

Hellu, Precis hemkommer ifrån trollhättan. Vart på överby med siss + hennes barn + mamma då.

Fick handlat en del saker. Och är faktiskt väldigt nöjd med det jag köpt, ville dock ha mkt mer men det får vänta..
Igår hände inte så mkt, var hemma på skälläckeröd och städade och målade lite i stallet. Annas var det ganska lugnt. Är så himla sugen att få träffa lilla Kaylie, alltså Sara nyfödda dotter. Men vet att hon vill ta det lugnt så det blir väl om några dagar. Men jag längtar grymt :) Bara så du vet sara. :P

Jaja, nu ska jag glo runt lite på internet en stund.. Har så många funderingar å tankar i mitt huvud. hehe Men så är det väl när man vill så himla mkt.

Jaahhooppp, nu drar jag. Synes.


PUSSPUSS

2 Augusti 2010

Hellu, Hänt mkt sen jag blogga sist.

I helgen så drog jag å älskling till Mellerud för att vara med sofia och andreas, Vi drog då vidare till kaos festivalen. Som faktiskt var helt okej =)  Kom hem lördag eftermiddag å tog det bara allämnt lugnt. La oss tidigt då jag skulle upp och jobba söndagen. 

Så söndagen var inte så himla rolig till jag fick ett sms av min bästa vän Sara J, Hon låg inne på förlossningen å vart där hela morgonen =) Så igår kväll fick jag min andra sms om att den lille hade kommit =) En liten flicka som har fått namnet Kaylie =) Grymt söt och jag tittar på bilden om och om igen :D

Längtar till jag ska få träffa den lilla familjen. =)  Tänker på er gumman <3


PUSSPUSS

RSS 2.0